- 28 Ağustos 2010
- 917
- 862
- 208
B bahceliev canim cok tesekkür ederim,dualarinizi bekliyoruzmeleklercenneti @gulsennnn yarınki transferiniz çok başarılı gecsin....
@opera yarınki o.p.u su gibi geçsin sağlıklı yumurtaların olsun inşallah.....
@SAZIYE17 yarınki kontrolünden güzel Yumoş haberleri gelsin...... kızlar hastaneden haber bekleyenler transfer için gün sayan bütün arkadaşlar işleriniz rast gitsin ALLAH Hepimizin yüzünü güldürsun :) :)
Allahim ,ne cins insanlar var ya,Allah onlari bildiği gibi yapsin,ağızlarından çıkanı asla kulakları duymuyor,sen sıkma canını bence Allahından bulsunlarNefesim oldunuz... Transferim yok opum yok iğnem ilacım yok niçin buradayım deli gibi sayfa sayfa neden takip ediyorum... Akşam boyu dinmeyen bi gözyaşım var eşime bile anlatamadım sebebini. Size yazayım dedim: bugün işyerimde sözümona üstdüzey bi yönetici arkamdan sesleniyo" çocuğu olmayanlar utansın millet 55 yaşında yapıyoooo" tuvalete gidip o kadar ağladım ki utanmıyorum dedim rabbimden geldi... Rabbim dana korktu da vermi şerefsiz diyemedim. Beni en çok rahatlatan cümle: hakkımı helal etmiyorum. O düşünsün
ne kadar vicdansiz merhametaizler boyle bizim derdimiz bize yetiyor bide zavalli mahluklarin (insan bile denmez)acimasiz laflarini cekmek zorunda degiliz Allah sorsun gozyaslarinin hesabini uzulme kul hakki diye bisey var kimsenin ahi kimsede kalmazNefesim oldunuz... Transferim yok opum yok iğnem ilacım yok niçin buradayım deli gibi sayfa sayfa neden takip ediyorum... Akşam boyu dinmeyen bi gözyaşım var eşime bile anlatamadım sebebini. Size yazayım dedim: bugün işyerimde sözümona üstdüzey bi yönetici arkamdan sesleniyo" çocuğu olmayanlar utansın millet 55 yaşında yapıyoooo" tuvalete gidip o kadar ağladım ki utanmıyorum dedim rabbimden geldi... Rabbim dana korktu da vermi şerefsiz diyemedim. Beni en çok rahatlatan cümle: hakkımı helal etmiyorum. O düşünsün
Kimse ayipladigini yasamadan ettigini cekmeden can vermeyecek denilmistir islamda. Sen gönlünü ferah tut. Allah herseyi gorendir..Nefesim oldunuz... Transferim yok opum yok iğnem ilacım yok niçin buradayım deli gibi sayfa sayfa neden takip ediyorum... Akşam boyu dinmeyen bi gözyaşım var eşime bile anlatamadım sebebini. Size yazayım dedim: bugün işyerimde sözümona üstdüzey bi yönetici arkamdan sesleniyo" çocuğu olmayanlar utansın millet 55 yaşında yapıyoooo" tuvalete gidip o kadar ağladım ki utanmıyorum dedim rabbimden geldi... Rabbim dana korktu da vermi şerefsiz diyemedim. Beni en çok rahatlatan cümle: hakkımı helal etmiyorum. O düşünsün
Canim ben de orda tedavi gördüm ve ilk tedavim dondurulmuşlarla oldu. Hic taze transferim olmadı. Allaha Şükür hamileyim suan. Arkadaşlar yeterince açıklamışlar zaten. Vücut dinlendigi için dondurulmuş transferinin başarısı yüksek. Sana gene önceden soylemisler bunu. Ben opu dan sonra ogrenmistim transferin ertelenecegini ama hiç uzulmedim zamanını bekliyor demek ki diye dusunmustum. Sen de üzülme hiç geç olsun güç olmasin
Üzülme canım. O kadar cahil insanlar var ki etrafımızda. Çocuğu olmayanı mi beğenmiyor yoksa haşa Allah a mi? İmanı ve inancı zayıf olan insanlar bunlar arkadaşım.ama belki ona allah nasip etmiştir de en sevdiğine nasip etmeyecek kim bilir? O zaman işte seni hatirlarNefesim oldunuz... Transferim yok opum yok iğnem ilacım yok niçin buradayım deli gibi sayfa sayfa neden takip ediyorum... Akşam boyu dinmeyen bi gözyaşım var eşime bile anlatamadım sebebini. Size yazayım dedim: bugün işyerimde sözümona üstdüzey bi yönetici arkamdan sesleniyo" çocuğu olmayanlar utansın millet 55 yaşında yapıyoooo" tuvalete gidip o kadar ağladım ki utanmıyorum dedim rabbimden geldi... Rabbim dana korktu da vermi şerefsiz diyemedim. Beni en çok rahatlatan cümle: hakkımı helal etmiyorum. O düşünsün
Belki bu mucize olur ve yildonmnde verrsin hediyeni bellimi olur insallah insallahCanım inşallahben evlilik yıldönümümuzde esime güzel haber vermeyi çok istiyordum ama kısmet iste, kanda baktirdigimida söylemedim eşime o şimdiden üzülmesin diye
Nefesim oldunuz... Transferim yok opum yok iğnem ilacım yok niçin buradayım deli gibi sayfa sayfa neden takip ediyorum... Akşam boyu dinmeyen bi gözyaşım var eşime bile anlatamadım sebebini. Size yazayım dedim: bugün işyerimde sözümona üstdüzey bi yönetici arkamdan sesleniyo" çocuğu olmayanlar utansın millet 55 yaşında yapıyoooo" tuvalete gidip o kadar ağladım ki utanmıyorum dedim rabbimden geldi... Rabbim dana korktu da vermi şerefsiz diyemedim. Beni en çok rahatlatan cümle: hakkımı helal etmiyorum. O
düşünsün
Valla sağol da ben 7. Gün baktirdim 0,85 çıktı, maalesef olmadı benim bu sefergyilmaz1982 dualarım seninle canım benim Rabbim yarın hayırlı haberler almayı nasip etsin
Bakalım kısmet hayırlısı AllahtanBelki bu mucize olur ve yildonmnde verrsin hediyeni bellimi olur insallah insallah
Diyecek hicbirsey bulmiyorum bu gozyasina sebep olanlar varya ahiretteki yerlrni cok merak ediyorum sana sadce uzulme derim onuda bosuna derim ya bilirim o ic yanmasni gecmez o tum dunya onune gelse sna aglama dese bostur acitan acitmis canini allah havele et skma canni. Allah ole bi evlat versnki sana unuttrsn butun acilarniNefesim oldunuz... Transferim yok opum yok iğnem ilacım yok niçin buradayım deli gibi sayfa sayfa neden takip ediyorum... Akşam boyu dinmeyen bi gözyaşım var eşime bile anlatamadım sebebini. Size yazayım dedim: bugün işyerimde sözümona üstdüzey bi yönetici arkamdan sesleniyo" çocuğu olmayanlar utansın millet 55 yaşında yapıyoooo" tuvalete gidip o kadar ağladım ki utanmıyorum dedim rabbimden geldi... Rabbim dana korktu da vermi şerefsiz diyemedim. Beni en çok rahatlatan cümle: hakkımı helal etmiyorum. O düşünsün
Insallah insallahKuzum ya niye üzülüyorsun bırak akışına inşallah bizlerde yaşayacağız anneliği .
Ya ne guzel bak kizcen varmiisss uzulmee lutfen kokla kzni bekle sabrla insallah zmani gelince soguk nevalede gelirKızlar size saçma ama bana bu moralle komik gelen bugünkü bizim evin hallerinden bahsedeyim.dün biliyorsunuz transfer yok dondurucaz haberinden sonra evde sadece benim hickira hickira ağlama sesim vardı tabi bu arada evdekilerde tetikte tek kelime etmiyorlar:) bugün aksam esim eve gelmeden kızımda okuldan gelmeden telefonla arayıp nabız yokladılar durumum ne diye.neyse ev halkı bir araya geldik bu ikisi başladı sacmalamaya :) biri cocuğun adını FRİGO CAN koyucakmis malum buzluktan çıkmış :) digeride daha telasli onun derdide cocuk donacagi icin ya soğuk nevale birsey olursaymış :) bunlar sadece bir kaçı daha nasil sacmaladilar inanamazsınız , ama olsun ben sayelerinde ve en COK da sizin sayenizde yüzümde gülümseme ile gireceğim opu ya hepinize iyi geceler hakkınızı helal edin sevgili arkadaslarım.iyi haberlerle gelicem insallah.
Evlilik yildonumun ne zaman canim.insallah vereceksin hayirli haberler ben inaniyorumCanım inşallahben evlilik yıldönümümuzde esime güzel haber vermeyi çok istiyordum ama kısmet iste, kanda baktirdigimida söylemedim eşime o şimdiden üzülmesin diye
Nefesim oldunuz... Transferim yok opum yok iğnem ilacım yok niçin buradayım deli gibi sayfa sayfa neden takip ediyorum... Akşam boyu dinmeyen bi gözyaşım var eşime bile anlatamadım sebebini. Size yazayım dedim: bugün işyerimde sözümona üstdüzey bi yönetici arkamdan sesleniyo" çocuğu olmayanlar utansın millet 55 yaşında yapıyoooo" tuvalete gidip o kadar ağladım ki utanmıyorum dedim rabbimden geldi... Rabbim dana korktu da vermi şerefsiz diyemedim. Beni en çok rahatlatan cümle: hakkımı helal etmiyorum. O düşünsün
uzme kendini canim.iyi haberlerle doneceksin hep yanindayiz bekliyoruzKızlar size saçma ama bana bu moralle komik gelen bugünkü bizim evin hallerinden bahsedeyim.dün biliyorsunuz transfer yok dondurucaz haberinden sonra evde sadece benim hickira hickira ağlama sesim vardı tabi bu arada evdekilerde tetikte tek kelime etmiyorlar:) bugün aksam esim eve gelmeden kızımda okuldan gelmeden telefonla arayıp nabız yokladılar durumum ne diye.neyse ev halkı bir araya geldik bu ikisi başladı sacmalamaya :) biri cocuğun adını FRİGO CAN koyucakmis malum buzluktan çıkmış :) digeride daha telasli onun derdide cocuk donacagi icin ya soğuk nevale birsey olursaymış :) bunlar sadece bir kaçı daha nasil sacmaladilar inanamazsınız , ama olsun ben sayelerinde ve en COK da sizin sayenizde yüzümde gülümseme ile gireceğim opu ya hepinize iyi geceler hakkınızı helal edin sevgili arkadaslarım.iyi haberlerle gelicem insallah.
Canım ayin 27 si ama pazartesi sonuç negatif çıkınca ve adet ağrıların başladığı için yarin bidaha yaptırıp doktoruna haber vereceğim, çünkü çok fena gribim, astimimda var sabaha kadar oksuruyorum, bari ilaclarima baslayayimEvlilik yildonumun ne zaman canim.insallah vereceksin hayirli haberler ben inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?