Onu var ya Rabbim bildigi gibi yapsin.Allaha havale et kuzum bosver.O hakkiyla herseyi zamani gelince hakedene yasatandir.insanlarin bu kadar bencil ve acimasiz oldugu bi dunyada burda birbirimizi hic gormeden tanimadan birbirimizle kurdugumuz dostluklar bize yeter.kimin elinden ne gelirki bu konularda kim istemez evladina sarilip koklayip uyumayi.hepimiz biliyoruz bu cetin bi imtihan ve biz bunu insallah kazanacagiz.bizler hz aise nin ve zekeriya peygamberinimtihaniyla imtihan oluyoruz.Rabbij bu dunyada herkese tattirsin insallah ama nasip degilsede obur dunyada agrisiz acisiz bize evlat verecek bunu biliyoruzNefesim oldunuz... Transferim yok opum yok iğnem ilacım yok niçin buradayım deli gibi sayfa sayfa neden takip ediyorum... Akşam boyu dinmeyen bi gözyaşım var eşime bile anlatamadım sebebini. Size yazayım dedim: bugün işyerimde sözümona üstdüzey bi yönetici arkamdan sesleniyo" çocuğu olmayanlar utansın millet 55 yaşında yapıyoooo" tuvalete gidip o kadar ağladım ki utanmıyorum dedim rabbimden geldi... Rabbim dana korktu da vermi şerefsiz diyemedim. Beni en çok rahatlatan cümle: hakkımı helal etmiyorum. O düşünsün
Benimde bugun evlilik yildonumum canim.bende transfer yapilacak 1 tane bari embriyom olsun diye dua ediyorum.Rabbim gonlunu gore versin canim.insallah bebegin seninledir.Canım ayin 27 si ama pazartesi sonuç negatif çıkınca ve adet ağrıların başladığı için yarin bidaha yaptırıp doktoruna haber vereceğim, çünkü çok fena gribim, astimimda var sabaha kadar oksuruyorum, bari ilaclarima baslayayim
Canım yapacak bişey var oda sabretmek. imtihanimiz zor. rabbim öyle kimseleri ıslah etsin. kimin başına ne geleceği belli olmayan bi dünyada yasayip, insanlArla nasıl dalga geçebiliyor bu bu insanciklar. sabret güzel günler yakında ins canımNefesim oldunuz... Transferim yok opum yok iğnem ilacım yok niçin buradayım deli gibi sayfa sayfa neden takip ediyorum... Akşam boyu dinmeyen bi gözyaşım var eşime bile anlatamadım sebebini. Size yazayım dedim: bugün işyerimde sözümona üstdüzey bi yönetici arkamdan sesleniyo" çocuğu olmayanlar utansın millet 55 yaşında yapıyoooo" tuvalete gidip o kadar ağladım ki utanmıyorum dedim rabbimden geldi... Rabbim dana korktu da vermi şerefsiz diyemedim. Beni en çok rahatlatan cümle: hakkımı helal etmiyorum. O düşünsün
Allahim ,ne cins insanlar var ya,Allah onlari bildiği gibi yapsin,ağızlarından çıkanı asla kulakları duymuyor,sen sıkma canını bence Allahından bulsunlar
ne kadar vicdansiz merhametaizler boyle bizim derdimiz bize yetiyor bide zavalli mahluklarin (insan bile denmez)acimasiz laflarini cekmek zorunda degiliz Allah sorsun gozyaslarinin hesabini uzulme kul hakki diye bisey var kimsenin ahi kimsede kalmaz
Kimse ayipladigini yasamadan ettigini cekmeden can vermeyecek denilmistir islamda. Sen gönlünü ferah tut. Allah herseyi gorendir..
Üzülme canım. O kadar cahil insanlar var ki etrafımızda. Çocuğu olmayanı mi beğenmiyor yoksa haşa Allah a mi? İmanı ve inancı zayıf olan insanlar bunlar arkadaşım.ama belki ona allah nasip etmiştir de en sevdiğine nasip etmeyecek kim bilir? O zaman işte seni hatirlar
Yahu bırak ARKADASIM patavatsizmis kendisi hiçde umursama hepimiz hayırlısını HAYIRLI zamanda istiyoruz rabbimizden sen niye afedersin ama bir dangalagin lafına bakıyorsun.ben inanıyorum COK güzel bir anne olucan hiç üzülme arkadaşım.
Diyecek hicbirsey bulmiyorum bu gozyasina sebep olanlar varya ahiretteki yerlrni cok merak ediyorum sana sadce uzulme derim onuda bosuna derim ya bilirim o ic yanmasni gecmez o tum dunya onune gelse sna aglama dese bostur acitan acitmis canini allah havele et skma canni. Allah ole bi evlat versnki sana unuttrsn butun acilarni
allah akıl fikir versin ne dıyelim yazık yaaa ama insanlar böyleee işte başkalarının acıları insanları mutlu eder hale geldi allah krkusu inancı olmayan insan her lafı söyler ayıp günah bılmıyorlar kimsenin elindeki kalıcı değil sen takma bunları başkalatının dediğine göre yaşaıyoruz sonucta rabbım en kısa zamanda nasip etsin bebeğinin haberını verirken dik dik bakarsın suratına..
Onu var ya Rabbim bildigi gibi yapsin.Allaha havale et kuzum bosver.O hakkiyla herseyi zamani gelince hakedene yasatandir.insanlarin bu kadar bencil ve acimasiz oldugu bi dunyada burda birbirimizi hic gormeden tanimadan birbirimizle kurdugumuz dostluklar bize yeter.kimin elinden ne gelirki bu konularda kim istemez evladina sarilip koklayip uyumayi.hepimiz biliyoruz bu cetin bi imtihan ve biz bunu insallah kazanacagiz.bizler hz aise nin ve zekeriya peygamberinimtihaniyla imtihan oluyoruz.Rabbij bu dunyada herkese tattirsin insallah ama nasip degilsede obur dunyada agrisiz acisiz bize evlat verecek bunu biliyoruz
Canım yapacak bişey var oda sabretmek. imtihanimiz zor. rabbim öyle kimseleri ıslah etsin. kimin başına ne geleceği belli olmayan bi dünyada yasayip, insanlArla nasıl dalga geçebiliyor bu bu insanciklar. sabret güzel günler yakında ins canım
merhaba
bende kese oluşmuş baktırmaya gideceğim birazdan
çok heyecanlıyım.tek mi iki mi... herşey yolunda mı acaba...
Hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah gonlunden nasil geciyorsa oyle olsunmerhaba
bende kese oluşmuş baktırmaya gideceğim birazdan
çok heyecanlıyım.tek mi iki mi... herşey yolunda mı acaba...
Komik sacmalamalar frigo can komikmis gercekten ne guzel destek olan bir esin ve kizin var insallah kardeside sizi bekletmeden hayirlisiyla araniza katilirKızlar size saçma ama bana bu moralle komik gelen bugünkü bizim evin hallerinden bahsedeyim.dün biliyorsunuz transfer yok dondurucaz haberinden sonra evde sadece benim hickira hickira ağlama sesim vardı tabi bu arada evdekilerde tetikte tek kelime etmiyorlar:) bugün aksam esim eve gelmeden kızımda okuldan gelmeden telefonla arayıp nabız yokladılar durumum ne diye.neyse ev halkı bir araya geldik bu ikisi başladı sacmalamaya :) biri cocuğun adını FRİGO CAN koyucakmis malum buzluktan çıkmış :) digeride daha telasli onun derdide cocuk donacagi icin ya soğuk nevale birsey olursaymış :) bunlar sadece bir kaçı daha nasil sacmaladilar inanamazsınız , ama olsun ben sayelerinde ve en COK da sizin sayenizde yüzümde gülümseme ile gireceğim opu ya hepinize iyi geceler hakkınızı helal edin sevgili arkadaslarım.iyi haberlerle gelicem insallah.
Hangi asamadasın kacıncı kontrolün iğnelerinin adı hiç birini yazmamışsın. Onlar çatlama değil çatlamama iğneleri ve stimulan uani yumurta uyarıcılar en sonundada rahim yani uterusu hazırlamak için sanırım hcgkızlar bnde dr dan geldim ilk gün 9 ikinci gün 10 yı-um vvrdı snr 8 oldu bng de 7 yum saydı dr 5i sağlıklı en az dedi 2 de yeni küçük yum oluşmus bugün iğnelerden birinn dozunu artırdı çatlamaması için de iğne var aksam 10 da da catlatma iğnesi var ama yrn tekrar kendiliğinden çatlamasn diye iğne var anlamadm bi çatlasın bi çatlamasn sizinde böyle miydi cuma da toplanck yumlar bakalm
Tevekkül et Allah'a bırak artık stres yapma. Bizim imtihanımız bu inşallah dualarının çevrilmediği işlerinin rast gittiği bir gün olur :)Kızlar yarın transferim var az önce aradılar embriyolar hızlı gelişiyorlarmış o yüzden hemen transfer edelim dediler bugun 2 gün 7 hücreli olmuş iki tanesi iyi mi kötümü bilemedim dua ya Rabb'ime sığındım emeklerimiz boşa çıkmasın benimle birlikte birkaç arkadasımında tranferi olcak yarın rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah bu sın tedavilerimiz olur
cnm bgn iğnelerimin 8.günü hergün merional ve gonal f vuruldu, son 4 gündür de hemsirelerin demesine göre kendiliğinden çtalamsn diye cetrodite vurunuyorm. bugün bu 3 iğne yapılacak aksam 10 da ovitrlle çatlatma iğnesi olcm yrn yine cetrodite olcm ve cuma toplanck yumlarHangi asamadasın kacıncı kontrolün iğnelerinin adı hiç birini yazmamışsın. Onlar çatlama değil çatlamama iğneleri ve stimulan uani yumurta uyarıcılar en sonundada rahim yani uterusu hazırlamak için sanırım hcg
Hayirli olsun bol kaliteli yumurtan olsun insallahkızlar bnde dr dan geldim ilk gün 9 ikinci gün 10 yı-um vvrdı snr 8 oldu bng de 7 yum saydı dr 5i sağlıklı en az dedi 2 de yeni küçük yum oluşmus bugün iğnelerden birinn dozunu artırdı çatlamaması için de iğne var aksam 10 da da catlatma iğnesi var ama yrn tekrar kendiliğinden çatlamasn diye iğne var anlamadm bi çatlasın bi çatlamasn sizinde böyle miydi cuma da toplanck yumlar bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?