Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Onu var ya Rabbim bildigi gibi yapsin.Allaha havale et kuzum bosver.O hakkiyla herseyi zamani gelince hakedene yasatandir.insanlarin bu kadar bencil ve acimasiz oldugu bi dunyada burda birbirimizi hic gormeden tanimadan birbirimizle kurdugumuz dostluklar bize yeter.kimin elinden ne gelirki bu konularda kim istemez evladina sarilip koklayip uyumayi.hepimiz biliyoruz bu cetin bi imtihan ve biz bunu insallah kazanacagiz.bizler hz aise nin ve zekeriya peygamberinimtihaniyla imtihan oluyoruz.Rabbij bu dunyada herkese tattirsin insallah ama nasip degilsede obur dunyada agrisiz acisiz bize evlat verecek bunu biliyoruz

Benimde bugun evlilik yildonumum canim.bende transfer yapilacak 1 tane bari embriyom olsun diye dua ediyorum.Rabbim gonlunu gore versin canim.insallah bebegin seninledir.

kızlar bırsey sorucam2. gun embrıyosu ile 5 . gün embriyosu arasında ne farka var benim ilk denemem olucak burda okuyorum mrk ettim

Canım yapacak bişey var oda sabretmek. imtihanimiz zor. rabbim öyle kimseleri ıslah etsin. kimin başına ne geleceği belli olmayan bi dünyada yasayip, insanlArla nasıl dalga geçebiliyor bu bu insanciklar. sabret güzel günler yakında ins canım

canlarım canı gönülden diliyorum rabbim hepinizin gönlüne göre versin yuvalarınızı şenlendirsin inşallah. gerçekten çok üzüldüm çok ağladım ama sizlerle teselli buldum iyi ki varsınız. gününüz gönlünüzdekinden ala geçsin. sizi çok seviyorum:)
Allahim ,ne cins insanlar var ya,Allah onlari bildiği gibi yapsin,ağızlarından çıkanı asla kulakları duymuyor,sen sıkma canını bence Allahından bulsunlar

ne kadar vicdansiz merhametaizler boyle bizim derdimiz bize yetiyor bide zavalli mahluklarin (insan bile denmez)acimasiz laflarini cekmek zorunda degiliz Allah sorsun gozyaslarinin hesabini uzulme kul hakki diye bisey var kimsenin ahi kimsede kalmaz

Kimse ayipladigini yasamadan ettigini cekmeden can vermeyecek denilmistir islamda. Sen gönlünü ferah tut. Allah herseyi gorendir..

Komik sacmalamalar frigo can komikmis gercekten ne guzel destek olan bir esin ve kizin var insallah kardeside sizi bekletmeden hayirlisiyla araniza katilir

kızlar bnde dr dan geldim ilk gün 9 ikinci gün 10 yı-um vvrdı snr 8 oldu bng de 7 yum saydı dr 5i sağlıklı en az dedi 2 de yeni küçük yum oluşmus bugün iğnelerden birinn dozunu artırdı çatlamaması için de iğne var aksam 10 da da catlatma iğnesi var ama yrn tekrar kendiliğinden çatlamasn diye iğne var anlamadm bi çatlasın bi çatlamasn sizinde böyle miydi cuma da toplanck yumlar bakalm

Kızlar yarın transferim var az önce aradılar embriyolar hızlı gelişiyorlarmış o yüzden hemen transfer edelim dediler bugun 2 gün 7 hücreli olmuş iki tanesi iyi mi kötümü bilemedim dua ya Rabb'ime sığındım emeklerimiz boşa çıkmasın benimle birlikte birkaç arkadasımında tranferi olcak yarın rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah bu sın tedavilerimiz olur

Hangi asamadasın kacıncı kontrolün iğnelerinin adı hiç birini yazmamışsın. Onlar çatlama değil çatlamama iğneleri ve stimulan uani yumurta uyarıcılar en sonundada rahim yani uterusu hazırlamak için sanırım hcg

Tevekkül et Allah'a bırak artık stres yapma. Bizim imtihanımız bu inşallah dualarının çevrilmediği işlerinin rast gittiği bir gün olur :)

cnm bgn iğnelerimin 8.günü hergün merional ve gonal f vuruldu, son 4 gündür de hemsirelerin demesine göre kendiliğinden çtalamsn diye cetrodite vurunuyorm. bugün bu 3 iğne yapılacak aksam 10 da ovitrlle çatlatma iğnesi olcm yrn yine cetrodite olcm ve cuma toplanck yumlar

kızlar yaa benim anlamadığım adetin ikinci günü başlayan iğneler günde bir tane demi ben gonal kullandım sadece .....merional diye birşey kullanmadım...

Hayirli olsun bol kaliteli yumurtan olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…