Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Amin Hayirli olsun insallah guzel sonuclanir

Hayrli gunler arkadaslar bu yolda emek sarfedenler rabbim bosa goturmesin emeklermizi. Teker teker isim yazamadm karistryorum opusu olanlara bol yumisler hayrli dollenmeler ve transferler diliyorum. Trasferi olanlara bebiklerniz sizden hic ayrilmasn tutunsunlar insallah. Hepmzin yardmcsi olsn rabbm

harika. güzel sonuçlar almayı nasip etmis Mevlam

Kizlar simdi ciktik doktordan. Ikizler geliyor ALlahima sukurler olsun.bu cok guzel duyguymus ya. Allahim daha guzellerini sizlere nasip eder insallah

ayyy ne güzelll darısı bize inşallahhh

Canım inşallah güzel geçer ve sonucun pozitif olur

Kızlar geldim 2.gun embriyosu 1.kalitede 1tane koydular yaşım icabı rabbim hayırlı sonuclar vermeyi siz kardeslerime nasip etsin
yanlız size bir şey sormak istiyorum dr hersey çok güzel dedi hemşire de bilgi verirken morfoloji bozukluğu var dedi nedemek tutunmayacak mi yani dedim Hayır birşey olmaz dedi nedemek bilginiz var mi

Kizlar simdi ciktik doktordan. Ikizler geliyor ALlahima sukurler olsun.bu cok guzel duyguymus ya. Allahim daha guzellerini sizlere nasip eder insallah
Yasasin ne kadar guzel bi haber bu canim tebrik ederim.Rabbim saglikla dogurnayi bir omur mutlu mutlu yasamayi nasip etsin insallah.bize de dua et canim senin duan kabul olur simdi

İnşallah canım benim Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah sen naptın test yaptırdınmı tekrar dan
Yok canım daha yaptirmadim, kardesim laborant benim, aksama nöbeti var giderken bana ugrayacak kan alıp gidince çalışacak, sanmiyorum pozitif oldugunu ama

Kızlar moralim çok bozuk normalde bugün transferim vardı,doktor ultrasonda yumurtalıkları biraz şiş gördü,transferi erteleyelim dedi ,bünyeni dinlendirelim ,şimdi transfer etsem embriyo için risk olur dedi,gelecek aya kaldı,çok üzüldüm ya(

Canım üzülme ne kaliteli doktorun varmış. Yoksa seni düşünmeden koyardı. Senelerce bekledin bir ay daha beklersin canım. Belki böyle olması daha hayırlı olacak senin icin. Sabretmek zor biliyorum Ama bu tedavinin bütün aşaması sabır. Rabbim kolaylık versin sana

canım bence hiç üzülme bir aycık daha bekliceksin hem doktorunun bunu seninle paylaşıp seni düşünmeside güzel birşey bence.sonuçta embriyonu riske atmamış olursun

Canim benim üzülme bir aycik daha bekle hayırlısini istiyoruz ya herzaman senin için de hayırlısı böyle demekki sakin üzülme canım eylül bebeği olsun minik kuşun :)
Benimde bugün transferim oldu morfoloji bozukluğu var bizde de inşallah bir sorun olmaz hayırlısı canım benim herseyin hayırlısı üzülme lütfen mucckk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…