Amin Hayirli olsun insallah guzel sonuclanirKızlar yarın transferim var az önce aradılar embriyolar hızlı gelişiyorlarmış o yüzden hemen transfer edelim dediler bugun 2 gün 7 hücreli olmuş iki tanesi iyi mi kötümü bilemedim dua ya Rabb'ime sığındım emeklerimiz boşa çıkmasın benimle birlikte birkaç arkadasımında tranferi olcak yarın rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah bu sın tedavilerimiz olur
yaa gözün aydınn canımm inşalllah bizede nasip eder rabbim....... ilk denemenizmiydi ??Kizlar simdi ciktik doktordan. Ikizler geliyor ALlahima sukurler olsun.bu cok guzel duyguymus ya. Allahim daha guzellerini sizlere nasip eder insallah
Kızlar yarın transferim var az önce aradılar embriyolar hızlı gelişiyorlarmış o yüzden hemen transfer edelim dediler bugun 2 gün 7 hücreli olmuş iki tanesi iyi mi kötümü bilemedim dua ya Rabb'ime sığındım emeklerimiz boşa çıkmasın benimle birlikte birkaç arkadasımında tranferi olcak yarın rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah bu sın tedavilerimiz olur
Kizlar simdi ciktik doktordan. Ikizler geliyor ALlahima sukurler olsun.bu cok guzel duyguymus ya. Allahim daha guzellerini sizlere nasip eder insallah
Aaaayy cok guzel yaa allahm tamamina erdrsn insallah hayrlsyla elinizede almak nasip olurKizlar simdi ciktik doktordan. Ikizler geliyor ALlahima sukurler olsun.bu cok guzel duyguymus ya. Allahim daha guzellerini sizlere nasip eder insallah
Canım inşallah güzel geçer ve sonucun pozitif olurKızlar yarın transferim var az önce aradılar embriyolar hızlı gelişiyorlarmış o yüzden hemen transfer edelim dediler bugun 2 gün 7 hücreli olmuş iki tanesi iyi mi kötümü bilemedim dua ya Rabb'ime sığındım emeklerimiz boşa çıkmasın benimle birlikte birkaç arkadasımında tranferi olcak yarın rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah bu sın tedavilerimiz olur
yarın olacak daha çatlatma iğnesi olmadım..sen hangi aşamadasın ?bence iyi gidiyorlar inşallah sağlıklı gelisirler... bir sonraki kontrolün ne zaman? çatlamama iğnesi başladılar mı?
Yasasin ne kadar guzel bi haber bu canim tebrik ederim.Rabbim saglikla dogurnayi bir omur mutlu mutlu yasamayi nasip etsin insallah.bize de dua et canim senin duan kabul olur simdiKizlar simdi ciktik doktordan. Ikizler geliyor ALlahima sukurler olsun.bu cok guzel duyguymus ya. Allahim daha guzellerini sizlere nasip eder insallah
hayırlı olsun, darısı başımıza inşallahh,Kizlar simdi ciktik doktordan. Ikizler geliyor ALlahima sukurler olsun.bu cok guzel duyguymus ya. Allahim daha guzellerini sizlere nasip eder insallah
İnşallah canım benim Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah sen naptın test yaptırdınmı tekrar danCanım inşallah güzel geçer ve sonucun pozitif olur
Kizlar simdi ciktik doktordan. Ikizler geliyor ALlahima sukurler olsun.bu cok guzel duyguymus ya. Allahim daha guzellerini sizlere nasip eder insallah
Yok canım daha yaptirmadim, kardesim laborant benim, aksama nöbeti var giderken bana ugrayacak kan alıp gidince çalışacak, sanmiyorum pozitif oldugunu amaİnşallah canım benim Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder inşallah sen naptın test yaptırdınmı tekrar dan
Canım üzülme ne kaliteli doktorun varmış. Yoksa seni düşünmeden koyardı. Senelerce bekledin bir ay daha beklersin canım. Belki böyle olması daha hayırlı olacak senin icin. Sabretmek zor biliyorum Ama bu tedavinin bütün aşaması sabır. Rabbim kolaylık versin sanaKızlar moralim çok bozuknormalde bugün transferim vardı,doktor ultrasonda yumurtalıkları biraz şiş gördü,transferi erteleyelim dedi ,bünyeni dinlendirelim ,şimdi transfer etsem embriyo için risk olur dedi,gelecek aya kaldı,çok üzüldüm ya (
canım bence hiç üzülme bir aycık daha bekliceksin hem doktorunun bunu seninle paylaşıp seni düşünmeside güzel birşey bence.sonuçta embriyonu riske atmamış olursunKızlar moralim çok bozuknormalde bugün transferim vardı,doktor ultrasonda yumurtalıkları biraz şiş gördü,transferi erteleyelim dedi ,bünyeni dinlendirelim ,şimdi transfer etsem embriyo için risk olur dedi,gelecek aya kaldı,çok üzüldüm ya (
Kızlar moralim çok bozuknormalde bugün transferim vardı,doktor ultrasonda yumurtalıkları biraz şiş gördü,transferi erteleyelim dedi ,bünyeni dinlendirelim ,şimdi transfer etsem embriyo için risk olur dedi,gelecek aya kaldı,çok üzüldüm ya (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?