en zoru beklemek .... tüm ilaçları bıraktım,o beni rahatlatacak sanırımCanim benim üzülme bir aycik daha bekle hayırlısini istiyoruz ya herzaman senin için de hayırlısı böyle demekki sakin üzülme canım eylül bebeği olsun minik kuşun :)
Benimde bugün transferim oldu morfoloji bozukluğu var bizde de inşallah bir sorun olmaz hayırlısı canım benim herseyin hayırlısı üzülme lütfen mucckk
Kizlar simdi ciktik doktordan. Ikizler geliyor ALlahima sukurler olsun.bu cok guzel duyguymus ya. Allahim daha guzellerini sizlere nasip eder insallah
cnm bgn son ultrason kntrolüne gittim 18-19 mm de yumlar vardı 5 tane bikaçtane de 13-14 vardı aksama catlama iğnesi olucm cuma toplanck 17-20 mm arasında en az 3 yum varsa toplanabilirmişyumurtaların boyutu nasıl olmalı yada kaç olmalı toplanması için arkdaşlar..
cnm bgn son ultrason kntrolüne gittim 18-19 mm de yumlar vardı 5 tane bikaçtane de 13-14 vardı aksama catlama iğnesi olucm cuma toplanck 17-20 mm arasında en az 3 yum varsa toplanabilirmiş
cnm eşimde sperm sayısı düşük dr yumurtalıklarım için çok sağlıklı dedi bnde ilk önce 9 yum vardı snr 10 oldu bgn de 7tane büyük 2 de 10 mm lik var dedi 5i sağlıklı görünüyo dedi bgn bnm 8.gün iğneden snr 13-14 ve 10 olanlar da büyür sanırım inş hepsi olgun sağlıklı yumlar olur tabi senin de cnm isteyen hrkese ALLAH nasip etsin hayırlı bebekleranladım tatlım benim yarın 8. gün sen bende öndesin..senin sorun neydi ? ilk usg de benim 4 tane 9 mm lik vardı sağda kist var o yüzden orda oluşmamıştı hiç..
bahçeliev naptın canım bugün vardı demi kontrolün çatlatma iğneni nezaman vurcaksın belli oldumu.Tevekkül et Allah'a bırak artık stres yapma. Bizim imtihanımız bu inşallah dualarının çevrilmediği işlerinin rast gittiği bir gün olur :)
teselli olsun diye söylemiyorum inan buna dondurulmuşta şans daha da artıyormuş doktorum söyledi önümüzdeki 5 yıl içinde bütün nakiller dondurulmuş yapılacak diye. hem herşeyde vardır bir hayır öyle düşün.Kızlar moralim çok bozuknormalde bugün transferim vardı,doktor ultrasonda yumurtalıkları biraz şiş gördü,transferi erteleyelim dedi ,bünyeni dinlendirelim ,şimdi transfer etsem embriyo için risk olur dedi,gelecek aya kaldı,çok üzüldüm ya (
cnm nasılsın nasıl gidiyor test günün pazartesi mi senin?Hayrli gunler arkadaslar bu yolda emek sarfedenler rabbim bosa goturmesin emeklermizi. Teker teker isim yazamadm karistryorum opusu olanlara bol yumisler hayrli dollenmeler ve transferler diliyorum. Trasferi olanlara bebiklerniz sizden hic ayrilmasn tutunsunlar insallah. Hepmzin yardmcsi olsn rabbm
Kızlar moralim çok bozuknormalde bugün transferim vardı,doktor ultrasonda yumurtalıkları biraz şiş gördü,transferi erteleyelim dedi ,bünyeni dinlendirelim ,şimdi transfer etsem embriyo için risk olur dedi,gelecek aya kaldı,çok üzüldüm ya (
inşallah bi dahaki yıldönümünde kucağında bebişinle musmutlu aile fotoları paylaşırsınBenimde bugun evlilik yildonumum canim.bende transfer yapilacak 1 tane bari embriyom olsun diye dua ediyorum.Rabbim gonlunu gore versin canim.insallah bebegin seninledir.
Cok saqolun kizlar. Dualarim sizinle..
yumurtaların boyutu nasıl olmalı yada kaç olmalı toplanması için arkdaşlar..
Çok sağolun kızlar,valla moral oldunuz hayırlı sonuçlar olsun da hepimiz için gerisi hikaye,doktoruma güveniyorum en azından riske atmadı beni ve embriyoları...sabredeceğiz artıkteselli olsun diye söylemiyorum inan buna dondurulmuşta şans daha da artıyormuş doktorum söyledi önümüzdeki 5 yıl içinde bütün nakiller dondurulmuş yapılacak diye. hem herşeyde vardır bir hayır öyle düşün.
hayırlı olsun canım,en zorunu atlattın güzel güzel transferlerin olur inşllhEvettt kızlar ben geldim opu dan 7 adet yumurta toplandı.şimdi bekleme zamanı benim de dinlenme zamanım.karnım sis hafif de ağrım var ama gecicek insallahhhh.hepinizi COK öpüyorum.
amin canım inşallah.. inşallah isteyen herkese Rabbim versin..cnm eşimde sperm sayısı düşük dr yumurtalıklarım için çok sağlıklı dedi bnde ilk önce 9 yum vardı snr 10 oldu bgn de 7tane büyük 2 de 10 mm lik var dedi 5i sağlıklı görünüyo dedi bgn bnm 8.gün iğneden snr 13-14 ve 10 olanlar da büyür sanırım inş hepsi olgun sağlıklı yumlar olur tabi senin de cnm isteyen hrkese ALLAH nasip etsin hayırlı bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?