Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

en zoru beklemek .... tüm ilaçları bıraktım,o beni rahatlatacak sanırım

yumurtaların boyutu nasıl olmalı yada kaç olmalı toplanması için arkdaşlar..
cnm bgn son ultrason kntrolüne gittim 18-19 mm de yumlar vardı 5 tane bikaçtane de 13-14 vardı aksama catlama iğnesi olucm cuma toplanck 17-20 mm arasında en az 3 yum varsa toplanabilirmiş

cnm bgn son ultrason kntrolüne gittim 18-19 mm de yumlar vardı 5 tane bikaçtane de 13-14 vardı aksama catlama iğnesi olucm cuma toplanck 17-20 mm arasında en az 3 yum varsa toplanabilirmiş

anladım tatlım benim yarın 8. gün sen bende öndesin..senin sorun neydi ? ilk usg de benim 4 tane 9 mm lik vardı sağda kist var o yüzden orda oluşmamıştı hiç..

anladım tatlım benim yarın 8. gün sen bende öndesin..senin sorun neydi ? ilk usg de benim 4 tane 9 mm lik vardı sağda kist var o yüzden orda oluşmamıştı hiç..
cnm eşimde sperm sayısı düşük dr yumurtalıklarım için çok sağlıklı dedi bnde ilk önce 9 yum vardı snr 10 oldu bgn de 7tane büyük 2 de 10 mm lik var dedi 5i sağlıklı görünüyo dedi bgn bnm 8.gün iğneden snr 13-14 ve 10 olanlar da büyür sanırım inş hepsi olgun sağlıklı yumlar olur tabi senin de cnm isteyen hrkese ALLAH nasip etsin hayırlı bebekler

Tevekkül et Allah'a bırak artık stres yapma. Bizim imtihanımız bu inşallah dualarının çevrilmediği işlerinin rast gittiği bir gün olur :)
bahçeliev naptın canım bugün vardı demi kontrolün çatlatma iğneni nezaman vurcaksın belli oldumu.

teselli olsun diye söylemiyorum inan buna dondurulmuşta şans daha da artıyormuş doktorum söyledi önümüzdeki 5 yıl içinde bütün nakiller dondurulmuş yapılacak diye. hem herşeyde vardır bir hayır öyle düşün.

cnm nasılsın nasıl gidiyor test günün pazartesi mi senin?

Üzülme ne olur bak benim de transferim iptal oldu. Bende bekliycem birlikte bekleriz daha iyi olacak iyice dinlenmiş olucak bünyemiz.

Benimde bugun evlilik yildonumum canim.bende transfer yapilacak 1 tane bari embriyom olsun diye dua ediyorum.Rabbim gonlunu gore versin canim.insallah bebegin seninledir.
inşallah bi dahaki yıldönümünde kucağında bebişinle musmutlu aile fotoları paylaşırsın

Mrb kızlar 10. Günüm dayanamdım yine idrar testi yaptım yine negatif. Testte 25 in üsütndekine duyarlıdır dio 10. Gün değerü 25 in altında olan varmıydı ki ben umutlanmaya devam mı etmeliyim

Çok sağolun kızlar,valla moral oldunuz hayırlı sonuçlar olsun da hepimiz için gerisi hikaye,doktoruma güveniyorum en azından riske atmadı beni ve embriyoları...sabredeceğiz artık

amin canım inşallah.. inşallah isteyen herkese Rabbim versin..

Kızlar bugün 12. Gun ve kan test sonucumu aldım 55.2 çıktı değer katlanır sa hersey yolunda olacak allahıma şükürler olsun bu günleri de gördüm darısı tüm isteyen herkese dilerim. Hepimiz için dua ediyorum. Emin olun pozitif sonuç almak önemli değilmiş şimdi kafam da karmaşık o kadar şey var ki degerim artacak mi kese ve kalp atışı her şey yolunda mi 1. Denemem kimyasal gebelik ile sonuçlanmisti bu sebeple çok tedirginim Rabbim hepimizin kucağıni doldursun amin amin amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…