Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun canm sağlıkla kucağına alırsın umarım ben de bugun 55.2 kan test sonucu aldım çok mutluyum bu gün çok güzel bir gün allahıma şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin.Kizlar simdi ciktik doktordan. Ikizler geliyor ALlahima sukurler olsun.bu cok guzel duyguymus ya. Allahim daha guzellerini sizlere nasip eder insallah
saol canm allah razı olsun ben ıyıyım cok skur hcbı skıntı yok hatta hıcbsı yok sanırımcnm nasılsın nasıl gidiyor test günün pazartesi mi senin?
hayırlı ugurlu olsuuuuuun o kdr sevınıyorumkı hamile haberlerınzı alınca artıyo bızımde umutlarmız. ınsallah bebeışın dogar hayrlsyla degerlern artar annesı sana el bıle sallar buyuyunce ultrasonda. kımyasal gebelık ne merk ettımdeKızlar bugün 12. Gun ve kan test sonucumu aldım 55.2 çıktı değer katlanır sa hersey yolunda olacak allahıma şükürler olsun bu günleri de gördüm darısı tüm isteyen herkese dilerim. Hepimiz için dua ediyorum. Emin olun pozitif sonuç almak önemli değilmiş şimdi kafam da karmaşık o kadar şey var ki degerim artacak mi kese ve kalp atışı her şey yolunda mi 1. Denemem kimyasal gebelik ile sonuçlanmisti bu sebeple çok tedirginim Rabbim hepimizin kucağıni doldursun amin amin amin...
canım bendede aynısı olmuştu hatta nasıl olucak bu halde transfer diye çok düşünmüştüm ama 1-2 gün içinde geçiyor .bu arada kaç yumurta toplandı senden.Kızlar merhaba
Pazartesi günü opu oldum ama hala kasıklarımda baskı hissediyorum böyle olan varmı.Hafif bir ağrı ama bilemedim.
benimde öyle olmuştu canım.bir cuma günü opu yapılmıştı.cuma ve cumartesi baya ağrım vardı.pazar ve pazarteside hafifte olsa devam etti.bende pko olduğu için fazla yumurta toplanmıştı ben ona başlamıştım.Kızlar merhaba
Pazartesi günü opu oldum ama hala kasıklarımda baskı hissediyorum böyle olan varmı.Hafif bir ağrı ama bilemedim.
Canim 5 yumurta toplanti benden 4 tanesi olumlu yarin transfer var hemsiremi aradim soyledim oda geldiginizde doktor muayne etsin dedi insallah kotu bir sey olmazda gecer. İdrara sikisinca yaparkende biraz agri oluyo bisey olmaz dimicanım bendede aynısı olmuştu hatta nasıl olucak bu halde transfer diye çok düşünmüştüm ama 1-2 gün içinde geçiyor .bu arada kaç yumurta toplandı senden.
Bende bir ay once ameliyat oldum tuplerim alindi ssonra 3 hafta gecti ve tedaviye basladim acaba o mu etkiliyor dedim ilkinde boyle olmamistin da.benimde öyle olmuştu canım.bir cuma günü opu yapılmıştı.cuma ve cumartesi baya ağrım vardı.pazar ve pazarteside hafifte olsa devam etti.bende pko olduğu için fazla yumurta toplanmıştı ben ona başlamıştım.
yok canım korkma olmaz hatta bende çok kanama olmuştu bikaç yumurtam yukarda olduğu için doktor sanırım onlara ulaşmak istemişti bende çok korkmuştum inşallah senin çok iyi geçecek ve bizlere 12gün sonra güzel haberler vericeksin :)Canim 5 yumurta toplanti benden 4 tanesi olumlu yarin transfer var hemsiremi aradim soyledim oda geldiginizde doktor muayne etsin dedi insallah kotu bir sey olmazda gecer. İdrara sikisinca yaparkende biraz agri oluyo bisey olmaz dimi
canım hayırlısı olsun inşallah sendende transfer sonrası güzel haberler bekliyoruz :)selam arkadaslar
allahim hakkimizda herseyin en güzelini versin nasip etsin. amin. bende simdi eve geldim opudan. iyi gecti cok sükür cok agrim vardi ama ilac verdiler simdi iYiyim elhamdulillah. cok yumos toplamislar benden ama 10tanesi cok iyi kalitedeymis cok sükür. digerleri daha olgunlasmamislar kücük boyutta olanlari doktorum almamis bile. yarin saat ondan sonra aricaklar insaallah. hersey yolunda giderse cuma günü saat 12de transferim insaallah. allahim bebis isteyen herkese saglikli sihhatli bebekler versin. amin. dualarimdasinizsizde beni dualarinizd unutmayin
kaç yumurta toplanmıştı onunlada alakalı olabilir benceBende bir ay once ameliyat oldum tuplerim alindi ssonra 3 hafta gecti ve tedaviye basladim acaba o mu etkiliyor dedim ilkinde boyle olmamistin da.
5 yumurta tatlim cok degil yaakaç yumurta toplanmıştı onunlada alakalı olabilir bence
Çok teşekkür ederim amin tatlım Darısı sizlere inş.hayırlı ugurlu olsuuuuuun o kdr sevınıyorumkı hamile haberlerınzı alınca artıyo bızımde umutlarmız. ınsallah bebeışın dogar hayrlsyla degerlern artar annesı sana el bıle sallar buyuyunce ultrasonda. kımyasal gebelık ne merk ettımde
İnsallah canim yarin transferim var Allah yardimcimiz olsun insallahyok canım korkma olmaz hatta bende çok kanama olmuştu bikaç yumurtam yukarda olduğu için doktor sanırım onlara ulaşmak istemişti bende çok korkmuştum inşallah senin çok iyi geçecek ve bizlere 12gün sonra güzel haberler vericeksin :)
herşey çok güzel olucak canım korkma dualarım tüm transfer olucak arkadaşlarım sizlerle beraber :)İ
İnsallah canim yarin transferim var Allah yardimcimiz olsun insallah
Allah tamamına erdirsin hayırlı olsun canm sağlıkla kucağına alırsın umarım ben de bugun 55.2 kan test sonucu aldım çok mutluyum bu gün çok güzel bir gün allahıma şükürler olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin amin.
cnm transferin ne zmn olucak bnm de cuma toplanck da şimdilik 7 yum var 5i yeterli büyüklük ve olgunlukta ikisi daha 13-14 mm ama bgn dr 10 mm 2 daha var dedi merakla bekliyormCanim 5 yumurta toplanti benden 4 tanesi olumlu yarin transfer var hemsiremi aradim soyledim oda geldiginizde doktor muayne etsin dedi insallah kotu bir sey olmazda gecer. İdrara sikisinca yaparkende biraz agri oluyo bisey olmaz dimi
Hayırlı olsun canım,benmide içime su serptin 10.gün 25 üstüne duyarlı idrar testi yaptım çıkmadı belki 12. Gün benimde 50lerde çıkarKızlar bugün 12. Gun ve kan test sonucumu aldım 55.2 çıktı değer katlanır sa hersey yolunda olacak allahıma şükürler olsun bu günleri de gördüm darısı tüm isteyen herkese dilerim. Hepimiz için dua ediyorum. Emin olun pozitif sonuç almak önemli değilmiş şimdi kafam da karmaşık o kadar şey var ki degerim artacak mi kese ve kalp atışı her şey yolunda mi 1. Denemem kimyasal gebelik ile sonuçlanmisti bu sebeple çok tedirginim Rabbim hepimizin kucağıni doldursun amin amin amin...
Tatlim yarin transferim olacak hakimizda ayirlisi olsun insallahcnm transferin ne zmn olucak bnm de cuma toplanck da şimdilik 7 yum var 5i yeterli büyüklük ve olgunlukta ikisi daha 13-14 mm ama bgn dr 10 mm 2 daha var dedi merakla bekliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?