inş cnm hayırlısıyla gelsin bebişlerTatlim yarin transferim olacak hakimizda ayirlisi olsun insallah
Yok yok icini ferah tut insallah duada edioruz hepmiz birbirmize insallah bu kez aldgn mujdeli haber dogumla sonuclanir mutlulkla biterÇok teşekkür ederim amin tatlım Darısı sizlere inş.Kimyasal gebelik kanda değer çıkıp sonra giderek azalması demek canm yani umarım öyle olmaz
Ben ayni doktoruma gidiyorum. Zaten bir seneden fazladır doktoruma gidiyordum. Şimdi de onunla devam insallah. Allah Razı olsun ondanolumlu sonuç arkadaşlara sorum olacak kese göründükten sonra aynı doktora devam mı ediyorsunuz tüp bebek doktorunuza yoksa başka doktora mı gidiyorsunuz??
cok yüksek benim doktorun ücreti yani ayda binlira ya geliyorBen ayni doktoruma gidiyorum. Zaten bir seneden fazladır doktoruma gidiyordum. Şimdi de onunla devam insallah. Allah Razı olsun ondan
Cokmus ya. Bizde 6o tl giriş ücreti 15 günde bir gittim şimdiye kadar yani 120 tl oluyor.cok yüksek benim doktorun ücreti yani ayda binlira ya geliyor
Hayirli olsun tamamina ersin insallah ne guzelKizlar simdi ciktik doktordan. Ikizler geliyor ALlahima sukurler olsun.bu cok guzel duyguymus ya. Allahim daha guzellerini sizlere nasip eder insallah
kim doktorunuz nereyle çalışıyor ?cok yüksek benim doktorun ücreti yani ayda binlira ya geliyor
Uzulme bundada vardir bir hayir gec olsunda olsun hem vucudunda dinlenmis olurKızlar moralim çok bozuknormalde bugün transferim vardı,doktor ultrasonda yumurtalıkları biraz şiş gördü,transferi erteleyelim dedi ,bünyeni dinlendirelim ,şimdi transfer etsem embriyo için risk olur dedi,gelecek aya kaldı,çok üzüldüm ya (
masallah simsiki tutunsun annesini hic birakmasin insallah hayirli olsunKızlar geldim 2.gun embriyosu 1.kalitede 1tane koydular yaşım icabı rabbim hayırlı sonuclar vermeyi siz kardeslerime nasip etsin
yanlız size bir şey sormak istiyorum dr hersey çok güzel dedi hemşire de bilgi verirken morfoloji bozukluğu var dedi nedemek tutunmayacak mi yani dedim Hayır birşey olmaz dedi nedemek bilginiz var mi
Hayirli olsun insallah guzel gelisirlerEvettt kızlar ben geldim opu dan 7 adet yumurta toplandı.şimdi bekleme zamanı benim de dinlenme zamanım.karnım sis hafif de ağrım var ama gecicek insallahhhh.hepinizi COK öpüyorum.
Cok sevindim hepsini gorursunde duyarsinda merak etme benim kizimda 12 gun degerim 24 cikmisti sonra 68 yukseldi dogdu 5 yasina girdi hamd olsun insallah sende bu sevincleri yasayacaksin hayirli olsunKızlar bugün 12. Gun ve kan test sonucumu aldım 55.2 çıktı değer katlanır sa hersey yolunda olacak allahıma şükürler olsun bu günleri de gördüm darısı tüm isteyen herkese dilerim. Hepimiz için dua ediyorum. Emin olun pozitif sonuç almak önemli değilmiş şimdi kafam da karmaşık o kadar şey var ki degerim artacak mi kese ve kalp atışı her şey yolunda mi 1. Denemem kimyasal gebelik ile sonuçlanmisti bu sebeple çok tedirginim Rabbim hepimizin kucağıni doldursun amin amin amin...
ne güzel ya ben kara kara düşünüorum yetişemeyeceğim gibiCokmus ya. Bizde 6o tl giriş ücreti 15 günde bir gittim şimdiye kadar yani 120 tl oluyor.
Hayirli olsun guzelce gelissinler insallahselam arkadaslar
allahim hakkimizda herseyin en güzelini versin nasip etsin. amin. bende simdi eve geldim opudan. iyi gecti cok sükür cok agrim vardi ama ilac verdiler simdi iYiyim elhamdulillah. cok yumos toplamislar benden ama 10tanesi cok iyi kalitedeymis cok sükür. digerleri daha olgunlasmamislar kücük boyutta olanlari doktorum almamis bile. yarin saat ondan sonra aricaklar insaallah. hersey yolunda giderse cuma günü saat 12de transferim insaallah. allahim bebis isteyen herkese saglikli sihhatli bebekler versin. amin. dualarimdasinizsizde beni dualarinizd unutmayin
porf.acıbademkim doktorunuz nereyle çalışıyor ?
porf.acıbadem
yani 400 e geliyor bi muayane canımbenim doktorumda prof. ve özel muaneye gidiyorum ama ayda 1000 tl çok fazla değil mi
allah razi olsun canim arkadasim. hepimizin güzel haberleri olur insaallahcanım hayırlısı olsun inşallah sendende transfer sonrası güzel haberler bekliyoruz :)
allah razi olsunHayirli olsun guzelce gelissinler insallah
teşekkür ederim canım,geç olsun da güç olmasın inşallahUzulme bundada vardir bir hayir gec olsunda olsun hem vucudunda dinlenmis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?