Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kendini boşu boşuna üzüp strese sokuyosun, hep bu konuyu düşünme siteden uzaklaş biraz kafanı dağıt biyerlere git bişeyler yap bence sen, böyle kendine de zarar veriyorsun.

bahçeliev naptın canım bugün vardı demi kontrolün çatlatma iğneni nezaman vurcaksın belli oldumu.
Ayy canım hatırlaman beni çok duygulandırdı. Evet opu dan önce son kontrolümüde oldum yumintolar iyi şöyle söyleyim: en büyüğü 20,5 ortanvalar 18 en küçüklerde 13/14 mm olmuşlar cuma opu olucam hayırlısıyla bu akşam 21 de hcg iğnesi vurunacam.

Kendini boşu boşuna üzüp strese sokuyosun, hep bu konuyu düşünme siteden uzaklaş biraz kafanı dağıt biyerlere git bişeyler yap bence sen, böyle kendine de zarar veriyorsun.
Esim cikmama izin vermez dinlenmem lazm surekli yataktaym. Kimsem yok ailem herkes hatayda ben bursadaym. Kendime geldm sanki biraz hayrlsi bakalm canm ya aynen surekli aklmda

Evet aynen benimde küçükler büyüsün diye iğne eklemişti aynı zamanda büyükler çatlamasın diye iğne oldum.çatlatma iğnesinin sabahında yine çatlatma engelleyici iğne vurdukki büyükler çatlamasın :) normal şeyler transferimin 5. günündeyim şimdi.

Esim cikmama izin vermez dinlenmem lazm surekli yataktaym. Kimsem yok ailem herkes hatayda ben bursadaym. Kendime geldm sanki biraz hayrlsi bakalm canm ya aynen surekli aklmda
ben ilk 3 gün yattım baya dinlendim.2 gündürde evde yemek tarifleri buluyorum, yazıyorum kitap okuyorum, bu akşamda eşim değişiklik olsun diye dışarı çıkarcak.kafanı dağıtıcak şeyler bul kendine.ben resmen internetten ve tv den bıktım evde otururken.

Kızlar merhaba
Pazartesi günü opu oldum ama hala kasıklarımda baskı hissediyorum böyle olan varmı.Hafif bir ağrı ama bilemedim.
Canım benim aynı ağrı bende de var sorun yapma doktorum olur dedi çok şiddetli olursa gelirsin Demişti yarın ikimizinde transfer günü bebişlerimizle buluşma günü Rabbim yar ver yardımcımız olsun

teşekkür edrm cnm yaa insan tedirgin oluyo bazen inş pozitif sonuçlar alırız

Merhaba transferın olmus galiba ben yeniyeni takıp edebildim acıbademde yaptın galıba eger tahmin ettığm kısıysen hastanede tanişmiştik

Evettt kızlar ben geldim opu dan 7 adet yumurta toplandı.şimdi bekleme zamanı benim de dinlenme zamanım.karnım sis hafif de ağrım var ama gecicek insallahhhh.hepinizi COK öpüyorum.

ben geldiiimmmm, benim de 7 yumurtam toplandı.. yarın sabah ilk haberlerimizi alacagız..
ama çok agrım oldu, anestezinin etkisi zor gecti 6 saat yatırdılar beni
benim de acıbadem, ismail çepni, seninki kim merak ettim :)

canım sakın saatini kaçırma gerci tembihlemişlerdir..
hayırlısıyla ver yumurtaları kurtul :)

Kızlar bana da dua edin nolur yarın transferim var hepini çok seviyorummm :)
canım inşallah hayırlısıyla bebişini sağlıkla kucagına alırsın, sımsıkı tutunur anneciğine :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…