- 21 Haziran 2014
- 160
- 187
- 53
- 33
Kendini boşu boşuna üzüp strese sokuyosun, hep bu konuyu düşünme siteden uzaklaş biraz kafanı dağıt biyerlere git bişeyler yap bence sen, böyle kendine de zarar veriyorsun.Cok uzulerek bsi anlatcam kizlar dun bu saatler hungur hungur agladm esimnde tam gelme saati geldi cok korktu kapiyi acti ben nasl agliyorm. Heveslenme dedim olmicak anladm ben dedim bosuna bana hamile muamelesi yapma dedim :'( umut olmazsa hicbsi olmazmi nasipte varsa gelmezmi illa umutmu olacak zamannda cok umutlandm ve sonu husrandi o yuzden kendmi kaptrmiom smdi
Ayy canım hatırlaman beni çok duygulandırdı. Evet opu dan önce son kontrolümüde oldum yumintolar iyi şöyle söyleyim: en büyüğü 20,5 ortanvalar 18 en küçüklerde 13/14 mm olmuşlar cuma opu olucam hayırlısıyla bu akşam 21 de hcg iğnesi vurunacam.bahçeliev naptın canım bugün vardı demi kontrolün çatlatma iğneni nezaman vurcaksın belli oldumu.
17mm ve üzeri olunca çatlamama iğnesi veriyorlarcnm 18-19 falan olunca en büyükleri çatlatma iğnesi veriyorlar.
Esim cikmama izin vermez dinlenmem lazm surekli yataktaym. Kimsem yok ailem herkes hatayda ben bursadaym. Kendime geldm sanki biraz hayrlsi bakalm canm ya aynen surekli aklmdaKendini boşu boşuna üzüp strese sokuyosun, hep bu konuyu düşünme siteden uzaklaş biraz kafanı dağıt biyerlere git bişeyler yap bence sen, böyle kendine de zarar veriyorsun.
Evet aynen benimde küçükler büyüsün diye iğne eklemişti aynı zamanda büyükler çatlamasın diye iğne oldum.çatlatma iğnesinin sabahında yine çatlatma engelleyici iğne vurdukki büyükler çatlamasın :) normal şeyler transferimin 5. günündeyim şimdi.kızlar bnde dr dan geldim ilk gün 9 ikinci gün 10 yı-um vvrdı snr 8 oldu bng de 7 yum saydı dr 5i sağlıklı en az dedi 2 de yeni küçük yum oluşmus bugün iğnelerden birinn dozunu artırdı çatlamaması için de iğne var aksam 10 da da catlatma iğnesi var ama yrn tekrar kendiliğinden çatlamasn diye iğne var anlamadm bi çatlasın bi çatlamasn sizinde böyle miydi cuma da toplanck yumlar bakalm
bende öyle gonal kullandım sadece.kızlar yaa benim anlamadığım adetin ikinci günü başlayan iğneler günde bir tane demi ben gonal kullandım sadece .....merional diye birşey kullanmadım...
ben ilk 3 gün yattım baya dinlendim.2 gündürde evde yemek tarifleri buluyorum, yazıyorum kitap okuyorum, bu akşamda eşim değişiklik olsun diye dışarı çıkarcak.kafanı dağıtıcak şeyler bul kendine.ben resmen internetten ve tv den bıktım evde otururken.Esim cikmama izin vermez dinlenmem lazm surekli yataktaym. Kimsem yok ailem herkes hatayda ben bursadaym. Kendime geldm sanki biraz hayrlsi bakalm canm ya aynen surekli aklmda
Esim cikmama izin vermez dinlenmem lazm surekli yataktaym. Kimsem yok ailem herkes hatayda ben bursadaym. Kendime geldm sanki biraz hayrlsi bakalm canm ya aynen surekli aklmda
Canım benim aynı ağrı bende de var sorun yapma doktorum olur dedi çok şiddetli olursa gelirsin Demişti yarın ikimizinde transfer günü bebişlerimizle buluşma günü Rabbim yar ver yardımcımız olsunKızlar merhaba
Pazartesi günü opu oldum ama hala kasıklarımda baskı hissediyorum böyle olan varmı.Hafif bir ağrı ama bilemedim.
masallah simsiki tutunsun annesini hic birakmasin insallah hayirli olsun
teşekkür edrm cnm yaa insan tedirgin oluyo bazen inş pozitif sonuçlar alırızEvet aynen benimde küçükler büyüsün diye iğne eklemişti aynı zamanda büyükler çatlamasın diye iğne oldum.çatlatma iğnesinin sabahında yine çatlatma engelleyici iğne vurdukki büyükler çatlamasın :) normal şeyler transferimin 5. günündeyim şimdi.
Kızlar bana da dua edin nolur yarın transferim var hepini çok seviyorummm :)
gulsennnn canım transferin hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunurlar annesine
Merhaba transferın olmus galiba ben yeniyeni takıp edebildim acıbademde yaptın galıba eger tahmin ettığm kısıysen hastanede tanişmiştikEsim cikmama izin vermez dinlenmem lazm surekli yataktaym. Kimsem yok ailem herkes hatayda ben bursadaym. Kendime geldm sanki biraz hayrlsi bakalm canm ya aynen surekli aklmda
heyecanın sonsuz mutluluğa dönüşsün kalbindeki kıpırtı bir an önce karnına geçsin inşalllaahhhh:)Kızlar bana da dua edin nolur yarın transferim var hepini çok seviyorummm :)
Evettt kızlar ben geldim opu dan 7 adet yumurta toplandı.şimdi bekleme zamanı benim de dinlenme zamanım.karnım sis hafif de ağrım var ama gecicek insallahhhh.hepinizi COK öpüyorum.
benim de acıbadem, ismail çepni, seninki kim merak ettim :)porf.acıbadem
canım sakın saatini kaçırma gerci tembihlemişlerdir..Ayy canım hatırlaman beni çok duygulandırdı. Evet opu dan önce son kontrolümüde oldum yumintolar iyi şöyle söyleyim: en büyüğü 20,5 ortanvalar 18 en küçüklerde 13/14 mm olmuşlar cuma opu olucam hayırlısıyla bu akşam 21 de hcg iğnesi vurunacam.
canım inşallah hayırlısıyla bebişini sağlıkla kucagına alırsın, sımsıkı tutunur anneciğine :Kızlar bana da dua edin nolur yarın transferim var hepini çok seviyorummm :)
Ikinci tupunu yapmaya gelmistn yani ole biriyle tansmstm hastanede. Bir kizin vardi senmisin oMerhaba transferın olmus galiba ben yeniyeni takıp edebildim acıbademde yaptın galıba eger tahmin ettığm kısıysen hastanede tanişmiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?