Transferimiz bitti.simdi eve gidip dinlenme zamanı.dua edin lütfen. Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah
hayırlısı olsun canım ya az kaldı inşallah güzel yumurtalar olur sağlıkla dollenirler inşallah benimde yarın son kontrol.cumartesi opu olcak Bi aksilik olmazsa,Bi gün arayla devam ediyo tedavimiz rabbim iyi sonuçlar versinAyy canım hatırlaman beni çok duygulandırdı. Evet opu dan önce son kontrolümüde oldum yumintolar iyi şöyle söyleyim: en büyüğü 20,5 ortanvalar 18 en küçüklerde 13/14 mm olmuşlar cuma opu olucam hayırlısıyla bu akşam 21 de hcg iğnesi vurunacam.
Amin canım hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.Canım benim aynı ağrı bende de var sorun yapma doktorum olur dedi çok şiddetli olursa gelirsin Demişti yarın ikimizinde transfer günü bebişlerimizle buluşma günü Rabbim yar ver yardımcımız olsun
ben geldiiimmmm, benim de 7 yumurtam toplandı.. yarın sabah ilk haberlerimizi alacagız..
ama çok agrım oldu, anestezinin etkisi zor gecti 6 saat yatırdılar beni
benim de acıbadem, ismail çepni, seninki kim merak ettim :)
canım sakın saatini kaçırma gerci tembihlemişlerdir..
hayırlısıyla ver yumurtaları kurtul :)
canım inşallah hayırlısıyla bebişini sağlıkla kucagına alırsın, sımsıkı tutunur anneciğine :
Bak gördün mü dedik sana çok erken yaptırmışsın diye artacak arkadaşım boşuna stres yaptın hadi gözün aydın inşallah Allah yardımcın olsun.Kızlar benim pazartesi 7. Gunumdu kan vermiştim sonucun 0,85 çıkmıştı. 3. Gün embriyo su transfer edilmişti 2 tane. Bugün tekrar kab verdim sonucum 18 kusur çıkmış çok mutlu oldum inşallah artar değerin.
Evet aynen oyle ailem hatayda falan yazınca hatıladım.tedavin ne asamda benim pazartesı test gunum bekliyoruz oyle hayırlısı olur herkes için inşallahIkinci tupunu yapmaya gelmistn yani ole biriyle tansmstm hastanede. Bir kizin vardi senmisin o
Ay inanmiyorum cokk mutlu oldum inanki cokkkk sukurler olsn rabbime insallah keseyide gorursn insallah dogarda hayrlsyla canm benm.Kızlar benim pazartesi 7. Gunumdu kan vermiştim sonucun 0,85 çıkmıştı. 3. Gün embriyo su transfer edilmişti 2 tane. Bugün tekrar kab verdim sonucum 18 kusur çıkmış çok mutlu oldum inşallah artar değerin.
Aa evet canakkaledeydin demi seenn? Insallah hayrli haberler aliriz hadii e belirtin varmi kac tane yerlestrildi benm sansima sahin bey yoktu ne opuda ne transferde cok uzuldum o yuzden ordami yapacaksn testini gel dedilermi sana hastaneyeEvet aynen oyle ailem hatayda falan yazınca hatıladım.tedavin ne asamda benim pazartesı test gunum bekliyoruz oyle hayırlısı olur herkes için inşallah
Canım iyi yürekli arkadaşım benim kendinden çok başkalarını düşünen kocaman yürekli insan Allah razı olsun senden sayende biliyorum ki biri benim için dua ediyor bu bir insanın başına gelen en güzel şey :) Tabi kızlar sizlerde hepimiz de birbirimiz için dua ediyorum bu dünyanın en güzel en nefis duygusuymuş sayenizde anladım hepinizden Allah razı olsun hepimiz için mevlam en hayırlısını nasip etsin inşallah.Yardımsever bir tanecik sevgili arkadaşım Rabbim yarın daima yanında olsun inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin
Testı burda yapıcam benimde sansıma şahın bey yoktu kısmet dıyelım artık.belırtı yok senın nezaman transfer olduAa evet canakkaledeydin demi seenn? Insallah hayrli haberler aliriz hadii e belirtin varmi kac tane yerlestrildi benm sansima sahin bey yoktu ne opuda ne transferde cok uzuldum o yuzden ordami yapacaksn testini gel dedilermi sana hastaneye
Kızlar benim pazartesi 7. Gunumdu kan vermiştim sonucun 0,85 çıkmıştı. 3. Gün embriyo su transfer edilmişti 2 tane. Bugün tekrar kab verdim sonucum 18 kusur çıkmış çok mutlu oldum inşallah artar değerin.
Gectgmz cumartesi yapildi transfer zman gecmek bilmiorTestı burda yapıcam benimde sansıma şahın bey yoktu kısmet dıyelım artık.belırtı yok senın nezaman transfer oldu
Kızlar benim pazartesi 7. Gunumdu kan vermiştim sonucun 0,85 çıkmıştı. 3. Gün embriyo su transfer edilmişti 2 tane. Bugün tekrar kab verdim sonucum 18 kusur çıkmış çok mutlu oldum inşallah artar değerin.
Cok sevindim canım insallah katlanarak devam eder.Kızlar benim pazartesi 7. Gunumdu kan vermiştim sonucun 0,85 çıkmıştı. 3. Gün embriyo su transfer edilmişti 2 tane. Bugün tekrar kab verdim sonucum 18 kusur çıkmış çok mutlu oldum inşallah artar değerin.
Benim salı gunu yapıldı embriyolar kac gunluktuGectgmz cumartesi yapildi transfer zman gecmek bilmior
Ucuncu gun yerlestrildi onn stresi var zaten senn kacnci gunBenim salı gunu yapıldı embriyolar kac gunluktu
Yaaaa ck mutlu oldum :) ♡♡♡♡♡ Allahim ins articaktrda hizlaKızlar benim pazartesi 7. Gunumdu kan vermiştim sonucun 0,85 çıkmıştı. 3. Gün embriyo su transfer edilmişti 2 tane. Bugün tekrar kab verdim sonucum 18 kusur çıkmış çok mutlu oldum inşallah artar değerin.
Senin embrıyolar kac gunluktu aynen gecmiyokı zaaman guzel sonuçlansında bekleyelım olsunGectgmz cumartesi yapildi transfer zman gecmek bilmior
Benimde oyle ucuncu gun pazartesı test gunum hemen yapmamak için zor tutuyorum kendımıUcuncu gun yerlestrildi onn stresi var zaten senn kacnci gun
Kac embryo yerlestrildi canm cumaya idrar yapablrsn aslndaBenimde oyle ucuncu gun pazartesı test gunum hemen yapmamak için zor tutuyorum kendımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?