Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

hayırlısı olsun canım ya az kaldı inşallah güzel yumurtalar olur sağlıkla dollenirler inşallah benimde yarın son kontrol.cumartesi opu olcak Bi aksilik olmazsa,Bi gün arayla devam ediyo tedavimiz rabbim iyi sonuçlar versin

Canım benim aynı ağrı bende de var sorun yapma doktorum olur dedi çok şiddetli olursa gelirsin Demişti yarın ikimizinde transfer günü bebişlerimizle buluşma günü Rabbim yar ver yardımcımız olsun
Amin canım hadi hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.

Hadi bakalım yarınki haberler nasil olacak.benim de sol yumurtaligim COK zorlamış onun icin ağrım var yatıyorum kalkıyorum sersem gibiyim ama olsun deger be ARKADASIM insallah güzel haberler gelir.

Bak gördün mü dedik sana çok erken yaptırmışsın diye artacak arkadaşım boşuna stres yaptın hadi gözün aydın inşallah Allah yardımcın olsun.

Ay inanmiyorum cokk mutlu oldum inanki cokkkk sukurler olsn rabbime insallah keseyide gorursn insallah dogarda hayrlsyla canm benm.

Evet aynen oyle ailem hatayda falan yazınca hatıladım.tedavin ne asamda benim pazartesı test gunum bekliyoruz oyle hayırlısı olur herkes için inşallah
Aa evet canakkaledeydin demi seenn? Insallah hayrli haberler aliriz hadii e belirtin varmi kac tane yerlestrildi benm sansima sahin bey yoktu ne opuda ne transferde cok uzuldum o yuzden ordami yapacaksn testini gel dedilermi sana hastaneye

Yardımsever bir tanecik sevgili arkadaşım Rabbim yarın daima yanında olsun inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin
Canım iyi yürekli arkadaşım benim kendinden çok başkalarını düşünen kocaman yürekli insan Allah razı olsun senden sayende biliyorum ki biri benim için dua ediyor bu bir insanın başına gelen en güzel şey :) Tabi kızlar sizlerde hepimiz de birbirimiz için dua ediyorum bu dünyanın en güzel en nefis duygusuymuş sayenizde anladım hepinizden Allah razı olsun hepimiz için mevlam en hayırlısını nasip etsin inşallah.
Sizi seviyorummmmmmmmmm

Aa evet canakkaledeydin demi seenn? Insallah hayrli haberler aliriz hadii e belirtin varmi kac tane yerlestrildi benm sansima sahin bey yoktu ne opuda ne transferde cok uzuldum o yuzden ordami yapacaksn testini gel dedilermi sana hastaneye
Testı burda yapıcam benimde sansıma şahın bey yoktu kısmet dıyelım artık.belırtı yok senın nezaman transfer oldu

İnsallah bundan sonra buyuk bir hizla artis gosterir de sana sikica tutunur canim.bu aralar bekliyoruz bir suru pozitif haber...

Cok sevindim canım insallah katlanarak devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…