Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlarTransferimiz bitti.simdi eve gidip dinlenme zamanı.dua edin lütfen. Rabbim yüzümüzü guldursun inşallah
Ay çok srvindim canım allah tamamına erdirsinKızlar benim pazartesi 7. Gunumdu kan vermiştim sonucun 0,85 çıkmıştı. 3. Gün embriyo su transfer edilmişti 2 tane. Bugün tekrar kab verdim sonucum 18 kusur çıkmış çok mutlu oldum inşallah artar değerin.
Erkendi biliyorum ama ben tezcanliyim iste :) inşallah artar degerim, sizlerinde sonuçlarınızı pozitif olur insallahBak gördün mü dedik sana çok erken yaptırmışsın diye artacak arkadaşım boşuna stres yaptın hadi gözün aydın inşallah Allah yardımcın olsun.
Canım tesekkur ederim pazartesiden beri Allahım dua ediyorum Allahım bi mucize olsun ve değerin artsın diyeAy inanmiyorum cokk mutlu oldum inanki cokkkk sukurler olsn rabbime insallah keseyide gorursn insallah dogarda hayrlsyla canm benm.
İnsallah artar canim gec tutunuyordur morelini bozmaErkendi biliyorum ama ben tezcanliyim iste :) inşallah artar degerim, sizlerinde sonuçlarınızı pozitif olur insallah
ben geldiiimmmm, benim de 7 yumurtam toplandı.. yarın sabah ilk haberlerimizi alacagız..
ama çok agrım oldu, anestezinin etkisi zor gecti 6 saat yatırdılar beni
Gecmis olsun simdi iyimisin bayagi yatmissin Hayirli olsun guzel guzel gelisip annelerine sarilmaya hazir hale gelsinlwr insallah
Ilk denemenzmiydiCanım tesekkur ederim pazartesiden beri Allahım dua ediyorum Allahım bi mucize olsun ve değerin artsın diyeeğer devam ederse kucağına alirsam mucizem olur benim
Amin canim, değer yeni artmaya başlamış normal test günüm cumartesi, inşallah ogun artmış olur, sende sonuç bekleyen le eden son inşallah sonucun pozitif olurAy çok srvindim canım allah tamamına erdirsin
canim peki su anda.kalbi duran bebek ne olmus ultrasona girdinmi kendi kendine kaybolacaktiya hani ne oldu?Yok canim kanama dan bir hafta sonra kalp atışlarını duyduk. Daha sonra durmuş kalbi. Kanama olduğunda 6 haftalik ti bebekler.
Ayy okurken cok tuhaf o,dum insallah bebgin seninle ne guzel artsin degerinde sende bir rahatla insallahKızlar benim pazartesi 7. Gunumdu kan vermiştim sonucun 0,85 çıkmıştı. 3. Gün embriyo su transfer edilmişti 2 tane. Bugün tekrar kab verdim sonucum 18 kusur çıkmış çok mutlu oldum inşallah artar değerin.
Yok bu ikici denemem, ilkini temmuzda demedim o pozitifti, ama 6. Haftada düşük yaptimIlk denemenzmiydi
Canım bugun kaçıncı günündü canım 18 çıktıErkendi biliyorum ama ben tezcanliyim iste :) inşallah artar degerim, sizlerinde sonuçlarınızı pozitif olur insallah
İnşallah canim da bu is o kadar tuhafki hic rahatlayamiyorsunAyy okurken cok tuhaf o,dum insallah bebgin seninle ne guzel artsin degerinde sende bir rahatla insallah
Bugün 9. GünümCanım bugun kaçıncı günündü canım 18 çıktı
İnşallah canım benim, transfer yaptıran herkese sıkı sıkı tutunsun bebekleri, kimse negatif görmesin inşallah.İnsallah bundan sonra buyuk bir hizla artis gosterir de sana sikica tutunur canim.bu aralar bekliyoruz bir suru pozitif haber...
İnşallah canım benim sağol, sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız, çok ugrasiyoruz hayırlı evlatlar olurlar inşallah,Cok sevindim canım insallah katlanarak devam eder.
Benim kizimda 12. Gun degerim 26 diydi sonra 68 cikti ve simdi 5 yasinda insallah 9. Gune gore degerin kemdimle kiyaslayinca iyi insallah artarak devam ederBugün 9. Günüm
İnşallah, evet sanırım geç tutunuyo cumartesi değerin artmış olur inşallah, aslinda o kadar hastayimki astimim var ilaç başladım diye baktirmistim, 18 i duyunca icmiyorum dedimİnsallah artar canim gec tutunuyordur morelini bozma
Canım Allah sana bagislasin kızını, inşallah hu denemende pozitif olur, Allah gönlüne gore versinBenim kizimda 12. Gun degerim 26 diydi sonra 68 cikti ve simdi 5 yasinda insallah 9. Gune gore degerin kemdimle kiyaslayinca iyi insallah artarak devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?