Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bak gördün mü dedik sana çok erken yaptırmışsın diye artacak arkadaşım boşuna stres yaptın hadi gözün aydın inşallah Allah yardımcın olsun.
Erkendi biliyorum ama ben tezcanliyim iste :) inşallah artar degerim, sizlerinde sonuçlarınızı pozitif olur insallah

Ay inanmiyorum cokk mutlu oldum inanki cokkkk sukurler olsn rabbime insallah keseyide gorursn insallah dogarda hayrlsyla canm benm.
Canım tesekkur ederim pazartesiden beri Allahım dua ediyorum Allahım bi mucize olsun ve değerin artsın diye eğer devam ederse kucağına alirsam mucizem olur benim

Yok canim kanama dan bir hafta sonra kalp atışlarını duyduk. Daha sonra durmuş kalbi. Kanama olduğunda 6 haftalik ti bebekler.
canim peki su anda.kalbi duran bebek ne olmus ultrasona girdinmi kendi kendine kaybolacaktiya hani ne oldu?

Ayy okurken cok tuhaf o,dum insallah bebgin seninle ne guzel artsin degerinde sende bir rahatla insallah

Ayy okurken cok tuhaf o,dum insallah bebgin seninle ne guzel artsin degerinde sende bir rahatla insallah
İnşallah canim da bu is o kadar tuhafki hic rahatlayamiyorsun simdi değer artarmi, sonra kese, sonra kalp atışı bitmiyor ilkinden biliyorum, inşallah bebegim tutunsun iyi olsun ben rahat etmesemde olur, ve inşallah isteyen herkesinde benimde değerleri kat kat artsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…