Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Cok sevindim hepsini gorursunde duyarsinda merak etme benim kizimda 12 gun degerim 24 cikmisti sonra 68 yukseldi dogdu 5 yasina girdi hamd olsun insallah sende bu sevincleri yasayacaksin hayirli olsun
Çok teşekkür ederim canm sizin verdiğiniz umutlarla bu güne geldim umarım bende kucağıma alırım. Bebeğimi cuma günü testi tekrarlayacagim inş sorun olmaz :)

Canimmmm bizde seni seviyoruuuuuzzzzz

G gyilmaz tatlım gec gelişiyor demekki inşallah katlanarak artar aaammiiin çok çok çok sevindim yuuupppiii
Çok tesekkur ederim, inşallah bu sefer gecen seferki gibi olmaz, artacağına inanıyorum aslında içim rahat biraz, cumartesi yazarım sonucumu, inşallah sende güzel sonuçlar alırsın

Çok tesekkur ederim, inşallah bu sefer gecen seferki gibi olmaz, artacağına inanıyorum aslında içim rahat biraz, cumartesi yazarım sonucumu, inşallah sende güzel sonuçlar alırsın

Sağol canım Allah razi olsun hayırlı güzel haberlerin bekliyoruz inşallah

Hayırlı olsun canım,benmide içime su serptin 10.gün 25 üstüne duyarlı idrar testi yaptım çıkmadı belki 12. Gün benimde 50lerde çıkar
Amin tatlım inşallah sana umut olduysam ne güzel cuma tekrarlayacagim testi umarım hersey yolunda gider Senin de güzel haberlerini alırız :)

Süperrrrr inşallah benim de artar bana 8. Gün 2 nin altı negatif dediler
İnşallah artar canım seninde ayin 29 unda değerin artmış olur insallah. Ben tekrar etmeyi düşünmüyorum cumartesi den önce benim astimim var geceleri tikaniyorum sabahlara kadar oksuruyorum sesim falan değişti dudakların hep patladı ateşten 3 gundur cekiyorum bugünde 0 li bi değer çıksaydı Dr u arayacaktim pazar aksam aradım ilac icmemi istemiyor, sabredelim biraz dedi doktorum, bunun için ugrastin dayan az daha boşa gitmesin tedavin dedi, simdi de dayanacagim artik inşallah cumartesi artmış olurda bu çektiğim eziyete değer, canım kendim içinde sizler içinde dua ediyorum ben inşallah herkes pozitif görür en kısa zamanda hayırlı evlatlara sahip oluruz hepimiz

Kizlar adet oldum ben aralik 8 de bekliyodum ama opudam sonra boyle erken geliyomus sok oldum kanamam var sandim daha once transferim hep opu sonrasi oluyodu o yuzden boyle biseyle karsilasmamistim dr aradim hemen normal dedi kullandigimiz ilaclardan dolayi erken oluyosun dedi tsh baktircam yarin eger dusmusse estrofeme baslicam cok heyecanliyim kendimi aralik 8 o kadar sartlamisimki elim ayagima dolandi dua edin olsun hayorlisiyla insallah

Hayirli olsun simdiden tedavin canim insallah guzel basarili tedavin olup pozitif sonuc alirsin insallah canim

Geçmiş olsun canım inşallah değecek çektiğin sıkıntıya , Rabbim inşallah beni de sevindirir, benim son şansım

Insallah canm ya hayrlsyla yolnda gider hersey umarim ☺

Geçmiş olsun canım inşallah değecek çektiğin sıkıntıya , Rabbim inşallah beni de sevindirir, benim son şansım
İnşallah sevindirir canim neden son şansım yazdın ben valla olmazsa maddi olarak kendimi toparlar toparlamaz denerim diyorum hep kendime çünkü sadecu bu şekilde rahatliyorum

Bende opudan tam bir hafta sonra adet olmustum.hatta ben normalde ilac kullanmadan adet olamiyorum oyle olunca sevinmistim :)

Hayırlı olsun canım inşallah sımsıkı tutunurlar
Cok tesekkurler. Amin insallah.senin de hepimizin de. Tuvalete cok sikistim yaa. Yarim saat kadar sonra kalkip wc ye gitmem gerekti. Hala da sık tuvaletim geliyor.allahtan kabizligim yok. Sik tuvalet dogal mi. Bir de nasil yatmaliyim sence. Seni de takip ediyorum.test icin sabirli ol.bak arkadasin 18 cikmis. Sabrin sonu selamettir. Kendi elinle kendi moralini bozma canim benim

Hadi bakalım yarınki haberler nasil olacak.benim de sol yumurtaligim COK zorlamış onun icin ağrım var yatıyorum kalkıyorum sersem gibiyim ama olsun deger be ARKADASIM insallah güzel haberler gelir.

benim de aynen sol yumurtalıgımdan almış çogunu
ağrım var uyudum tüm gün

cnm 18-19 falan olunca en büyükleri çatlatma iğnesi veriyorlar.
17mm ve üzeri olunca çatlamama iğnesi veriyo@
keremmm sana kaçıncı gün embriyosu trasfer edildi nasılsın nasıl gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…