Ama ben sana ne demiştim canım önce sen sonra ben Allah'ın izniyle alıcaz güzel haberleri dememişmiydim yükseklecek değerin kat kat katlanacak gönlünü ferah tut canım çok sevindim çok :)Kızlar benim pazartesi 7. Gunumdu kan vermiştim sonucun 0,85 çıkmıştı. 3. Gün embriyo su transfer edilmişti 2 tane. Bugün tekrar kab verdim sonucum 18 kusur çıkmış çok mutlu oldum inşallah artar değerin.
3. Kez deniyorum yumurta rezervim azaldı, bunun sonu yokki hırs yapmamak lazım versimorsa yüce rabbim vardır bildiğiİnşallah sevindirir canim neden son şansım yazdınben valla olmazsa maddi olarak kendimi toparlar toparlamaz denerim diyorum hep kendime çünkü sadecu bu şekilde rahatliyorum
3.gun17mm ve üzeri olunca çatlamama iğnesi veriyo@
keremmm sana kaçıncı gün embriyosu trasfer edildi nasılsın nasıl gidiyor
İyiyim cok sukur dinleniyorum.17mm ve üzeri olunca çatlamama iğnesi veriyo@
Dinlen bence. Ben de bugun oldum.sana tavsiyem iyice sıkışıp gitme cok zorlaniyorsun. Biraz sıkış orda biraz daha yudum yudum icersin. Allah rast getirsinTşk ederim canım benim bu gece bana uyku yok çok heyecanlıyım :)
Senin opu ne zaman cumaya mi.gelismelerin gayet iyi. Allah guzel neticelendirsin inş.17mm ve üzeri olunca çatlamama iğnesi veriyo@
Hayir ole dusunme bende zman zaman umutsuz oluyorum ama bu isin pesini birakmicam ole basari hikayeleri okudum ve duydumki bu is sebat azim ister ole otrdgmz yerden olmaz dua edioz rabbim vermiorsa demkki fiilli dus istio bizden hem caba hem dua istio bizden pes etmek yok insallah yine deneriz olmasa yeterki olsnda sonnda3. Kez deniyorum yumurta rezervim azaldı, bunun sonu yokki hırs yapmamak lazım versimorsa yüce rabbim vardır bildiği
Hayırlı olsun canım tutunacak allahın izniyle kafanı rahat tut relaks ol allaha emanet olun bebeğin ve senKızlar geldim 2.gun embriyosu 1.kalitede 1tane koydular yaşım icabı rabbim hayırlı sonuclar vermeyi siz kardeslerime nasip etsin
yanlız size bir şey sormak istiyorum dr hersey çok güzel dedi hemşire de bilgi verirken morfoloji bozukluğu var dedi nedemek tutunmayacak mi yani dedim Hayır birşey olmaz dedi nedemek bilginiz var mi
Katılıyorum sana canım. Maddi imkanlarımız el verdiği sürece denemeliyiz. Bizim fiili duamız doktora gitmek.Bu bir hırs değil bence ama artık elimizden gel en her şeyi yaptıktan sonra tabii ki tevekkullle sabredecegiz. Zaten bu tedavinin başı sonu her şeyi tevekkül. Belki rabbim bu isteğimizi ahirette verecek. Ne güzel değil miHayir ole dusunme bende zman zaman umutsuz oluyorum ama bu isin pesini birakmicam ole basari hikayeleri okudum ve duydumki bu is sebat azim ister ole otrdgmz yerden olmaz dua edioz rabbim vermiorsa demkki fiilli dus istio bizden hem caba hem dua istio bizden pes etmek yok insallah yine deneriz olmasa yeterki olsnda sonnda
Sağol canım teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun sağlıklı hayırlı evlat olacaksa olsunHayir ole dusunme bende zman zaman umutsuz oluyorum ama bu isin pesini birakmicam ole basari hikayeleri okudum ve duydumki bu is sebat azim ister ole otrdgmz yerden olmaz dua edioz rabbim vermiorsa demkki fiilli dus istio bizden hem caba hem dua istio bizden pes etmek yok insallah yine deneriz olmasa yeterki olsnda sonnda
Ay benimde çok gitmem gerekti hatta dedim inadına mı yapıyo bünyem hiç gitmediğim kadar gidiyoruö demiştim.Cok tesekkurler. Amin insallah.senin de hepimizin de. Tuvalete cok sikistim yaa. Yarim saat kadar sonra kalkip wc ye gitmem gerekti. Hala da sık tuvaletim geliyor.allahtan kabizligim yok. Sik tuvalet dogal mi. Bir de nasil yatmaliyim sence. Seni de takip ediyorum.test icin sabirli ol.bak arkadasin 18 cikmis. Sabrin sonu selamettir. Kendi elinle kendi moralini bozma canim benim
TabiikiKatılıyorum sana canım. Maddi imkanlarımız el verdiği sürece denemeliyiz. Bizim fiili duamız doktora gitmek.Bu bir hırs değil bence ama artık elimizden gel en her şeyi yaptıktan sonra tabii ki tevekkullle sabredecegiz. Zaten bu tedavinin başı sonu her şeyi tevekkül. Belki rabbim bu isteğimizi ahirette verecek. Ne güzel değil mi
ka
aynen oyle ben diyorum rabm eger vermesende o sabri ver bize icimize ferahlik ver ama yinede vazgecmem allahn izniyle maddiyatm ve pskolojm iyi oldgu surece hep denerm insallah rabbm guc versndeKatılıyorum sana canım. Maddi imkanlarımız el verdiği sürece denemeliyiz. Bizim fiili duamız doktora gitmek.Bu bir hırs değil bence ama artık elimizden gel en her şeyi yaptıktan sonra tabii ki tevekkullle sabredecegiz. Zaten bu tedavinin başı sonu her şeyi tevekkül. Belki rabbim bu isteğimizi ahirette verecek. Ne güzel değil mi
ka
özelde 1_ 1.5 saat sonra cikiyo sonuçEşim sağlık ocağında verirsin diyor ama ertesi gün çıkıyormuş öyle dediler. Ben de cumartesi özelde yaptırmak istiyorum ama o da uzun surecekse sağlık ocağında yaptırırım
Bugun hemsire bana değer veren test isteyecegiz sizden.bu sekilde test yapan bir merkezde yaptirin pozitif çıkarsa gün aşırı degerli test isteyecegiz yükselme değerleri onemli dedi.Ay benimde çok gitmem gerekti hatta dedim inadına mı yapıyo bünyem hiç gitmediğim kadar gidiyoruö demiştim.
Yarın 11.günün öğleden sonra kan vericem tıp merkezinde ertesi gün çıkıyomış inşallah pozitif olur.
bişey sorucam tıp merkezinde iki çeşit gebelik testi var 1.si kan veriyosun yarım saat sonra sonuç çıkıyo ama değer yok.ikincisi
ayrıntılı hcg istersem ertesi gün sonuç çıkıyomuş ben hangisinden yaptırsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?