Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ama ben sana ne demiştim canım önce sen sonra ben Allah'ın izniyle alıcaz güzel haberleri dememişmiydim yükseklecek değerin kat kat katlanacak gönlünü ferah tut canım çok sevindim çok :)

İnşallah sevindirir canim neden son şansım yazdın ben valla olmazsa maddi olarak kendimi toparlar toparlamaz denerim diyorum hep kendime çünkü sadecu bu şekilde rahatliyorum
3. Kez deniyorum yumurta rezervim azaldı, bunun sonu yokki hırs yapmamak lazım versimorsa yüce rabbim vardır bildiği

Tşk ederim canım benim bu gece bana uyku yok çok heyecanlıyım :)
Dinlen bence. Ben de bugun oldum.sana tavsiyem iyice sıkışıp gitme cok zorlaniyorsun. Biraz sıkış orda biraz daha yudum yudum icersin. Allah rast getirsin

Kizlar benim Pazartesi yumurtalarim toplanmisti 9 tanesine islem yaptik 6 si dollendi dediler bugunde aradilar diger ikiside dollendi 8 tane oldu dediler hem sasirdim hemde cok sevindim.sizde hic boyle bisey oldu mu acaba?

3. Kez deniyorum yumurta rezervim azaldı, bunun sonu yokki hırs yapmamak lazım versimorsa yüce rabbim vardır bildiği
Hayir ole dusunme bende zman zaman umutsuz oluyorum ama bu isin pesini birakmicam ole basari hikayeleri okudum ve duydumki bu is sebat azim ister ole otrdgmz yerden olmaz dua edioz rabbim vermiorsa demkki fiilli dus istio bizden hem caba hem dua istio bizden pes etmek yok insallah yine deneriz olmasa yeterki olsnda sonnda

Hayırlı olsun canım tutunacak allahın izniyle kafanı rahat tut relaks ol allaha emanet olun bebeğin ve sen

Katılıyorum sana canım. Maddi imkanlarımız el verdiği sürece denemeliyiz. Bizim fiili duamız doktora gitmek.Bu bir hırs değil bence ama artık elimizden gel en her şeyi yaptıktan sonra tabii ki tevekkullle sabredecegiz. Zaten bu tedavinin başı sonu her şeyi tevekkül. Belki rabbim bu isteğimizi ahirette verecek. Ne güzel değil mi
ka

Sağol canım teşekkür ederim, hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun sağlıklı hayırlı evlat olacaksa olsun

Ay benimde çok gitmem gerekti hatta dedim inadına mı yapıyo bünyem hiç gitmediğim kadar gidiyoruö demiştim.
Yarın 11.günün öğleden sonra kan vericem tıp merkezinde ertesi gün çıkıyomış inşallah pozitif olur.
bişey sorucam tıp merkezinde iki çeşit gebelik testi var 1.si kan veriyosun yarım saat sonra sonuç çıkıyo ama değer yok.ikincisi
ayrıntılı hcg istersem ertesi gün sonuç çıkıyomuş ben hangisinden yaptırsam ki

Eşim sağlık ocağında verirsin diyor ama ertesi gün çıkıyormuş öyle dediler. Ben de cumartesi özelde yaptırmak istiyorum ama o da uzun surecekse sağlık ocağında yaptırırım

Tabiiki
aynen oyle ben diyorum rabm eger vermesende o sabri ver bize icimize ferahlik ver ama yinede vazgecmem allahn izniyle maddiyatm ve pskolojm iyi oldgu surece hep denerm insallah rabbm guc versnde

Bugun hemsire bana değer veren test isteyecegiz sizden.bu sekilde test yapan bir merkezde yaptirin pozitif çıkarsa gün aşırı degerli test isteyecegiz yükselme değerleri onemli dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…