Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ama ben sana ne demiştim canım önce sen sonra ben Allah'ın izniyle alıcaz güzel haberleri dememişmiydim yükseklecek değerin kat kat katlanacak gönlünü ferah tut canım çok sevindim çok :)
Çok tesekkur ederim canım da inşallah cumartesi de yani 12. Gunumdede yükselmiş olur, sen yarin giyecekmisin t-shirt unu? :)

3. Kez deniyorum yumurta rezervim azaldı, bunun sonu yokki hırs yapmamak lazım versimorsa yüce rabbim vardır bildiği
Ya bence boyle düşünme, yan tarafında bi komşumuz var 20 sene sonra bi oğlu oldu, kaç kez tüp bebek demedim diye sorduğumda sayısını bilmiyorum diye cvp verdi, ve yani benim gözümde umutsuz vakaydi çünkü biz büyüklerimizden hep çocuğu olmuyor diye duyuyorduk, o yuzden boyle düşünme.

Canım benim.Allah aşkına şikayet et şu adamı.bir tanık yeter.ne vicdansız merhamet siz Allah korkusuz insanlar var ya..midem bulanıyor artık.rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın. Şikayet etmek istersen hukuki anlamda yardım edebilirim.ay çok sinirlendim ve üzüldüm ya

Canım yaa ne kadar iyi yüreklisiniz . Şikayet mi ben onu ALlaha şikayet ettim yüce divan. Şimdi bir de işimden olmak gibi bi lüksüm yok

Canım yaa ne kadar iyi yüreklisiniz . Şikayet mi ben onu ALlaha şikayet ettim yüce divan. Şimdi bir de işimden olmak gibi bi lüksüm yok
Haklısın canım .iş de çok önemli.rabbim bildiği gibi yapsın ne diyelim..ama Allah yine de onu çocuğuyla terbiye etmesin ya..Çünkü gerçekten çocuk meselesi çok can acıtıcı bişey.rabbim ıslah etsin onu..sen üzülme bizim için moral önemli biliyosun:)

Çok tesekkur ederim canım da inşallah cumartesi de yani 12. Gunumdede yükselmiş olur, sen yarin giyecekmisin t-shirt unu? :)
Günaydın canım benim şu anda yoldayım gidiyorum hastaneye tişörtüm üstümde bebişlerimi almaya gidiyorum teyzesi dua et bize olurmu :)

kızlar bişey sorcam yaa kafayı yicem
estrofem diye bi hap verdiler bana östrojen mi ne varmış içinde
kutu doğum kontrol hapı gibi günler var üzerinde ama kutusunu bir türlü açamadım
plastik kapağı kırınız diyor en sonunda cekici alıp kırıcam zaten el becerim hiç yoktur benim
kullanan var mı su mereti yaaaa??

ayy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah artar bol bol, darısı başımıza,
benim bugün 8.günüm zor tutuyorum kendimi aslında yaptırmamak için ama olumsuzsa da bugün öğrenmek istemiyorum cumartesi öğrenmek istiyorum, inşallah benim de var, inşallah E ecomlek in de artmıştır değeri,
ben bayağı zorlanıyorum ama 3 gündür mide ağrısı çekiyorum, bugün arayıp sorucam belki spazm çözücü verirler, sürekli bi regl sancısı bazen hafif bel ağrısı ince ince dokunuşlar, akşamı zor ediyorum anlayacağın, inşallah bu kadar sıkıntıya rabbim bana da sağlıklı evlatlar nasip eder

kapağın bütün halini açmıyorsun, nasıl anlatsamki şimdi, kapağın üstüne bakarsan bi ilacın üstünde ince bi şeffaf kırılacak parça var onu kırıyorsun, ordan ilacı alıyorsun, sonra bi dahaki içmende o şeffaf kapağı çeviriyorsun bir tık, o kırdığın yer ilacın üstüne geliyo, ordan da ilacı tekrar alıyorsun,

Transferim yapıldı kızlar 2 adet 10 hücreli 3. Gün embriyosu yerleştirildi embriyolarım hızlı geliştiği için 1. Kalite değiller doktorum %40 şansın var dedi ama ben inanıyorum onlar beni bırakmayacaklar sıkı sıkı tutunacaklar bana

canım sadece bir tane hapın geleceği yer kadar kırıyosun ufak bi parça. parmağınla hissedersin zaten. Sonra da her alacağın zaman şeffaf kapağı bir tık döndürüuprsun

Geçmiş olsun canım inşallah değecek çektiğin sıkıntıya , Rabbim inşallah beni de sevindirir, benim son şansım
neden böyle düşünüyorsun, inşallah artar ama eğer negatifse bence beklemeden hemen peşinden tekrar dene, çünkü bi önceki ayki ilaçların etkisi sonraki aylardada devam ediyor, o yüzden fazla yumurtan oluşur ama yaşın ilerde olduğu için koşuyolundaki bahçeciye git bence, orası yeditepeden daha uzman, daha yeni teknolojileri deniyorlar, sana uzun protokol yapabilirler yeni yöntemler yapabilirler,

yaa evet sen bu satırları yazarken ben o küçücük kapağı görmeyi başardım ve actım :)
cok tesekkür ederim..

kızlar günlere ve kaliteye takılmayalım lütfen, burada gördüğümüz örnekler bile o istatistiklere kulak asmamız gerektğinin kanıtı..
bebişlerin tutunacak inşallah, lütfen pozitif düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…