- 21 Haziran 2014
- 160
- 187
- 53
- 33
aminn, ihşallahteşekkür edrm cnm yaa insan tedirgin oluyo bazen inş pozitif sonuçlar alırız
Kızlar zamanında Ağustos -Eylül topiğindeydim sevgili umudiharın açtığı. Bir listemiz vardı sayfanın başında. Şİmdi bakıyorum neredeyse hepsi hamile:) Hatta o zaman negatifi görenler bile bu seferki denemelerinde hamile. Umarım bu topik de bir ay sonra herkesin bebişini konuştuğu bir topik haline gelir.
kaliteli yumurtalar için ananas ye, yedin mi bilmiyorum ama iyi geliyormuş ben de yemiştim,hastaneden aradılar toplanan 7 yumurtama da enjeksiyon yapılmış
24 saatte sadece biri döllenmiş
artar mı dedim? belli olmaz yarın tekrar kontrol edicez cmts transfer dediler
yani o kadar yumurtamdan en kaliteli embriyo secmek kalanı dondurup tekrar denemek falan hayal oldu
çok üzüldüm.. ne kadar yumurta rezervim vardı hiçbiri tutmadı..
İnşallah yarın opu Allah'ın izniyleSenin opu ne zaman cumaya mi.gelismelerin gayet iyi. Allah guzel neticelendirsin inş.
hastaneden aradılar toplanan 7 yumurtama da enjeksiyon yapılmış
yani o kadar yumurtamdan en kaliteli embriyo secmek kalanı dondurup tekrar denemek falan hayal oldu
Üzülme çünkü nokta atış olucak bak görürsün moralini bozma sakın.şimdiye kadar herseyimiz aynı gitti mesleğimiz bile aynı ama benimkiler frigo can olmak üzere dondurucuya gidecek ve transfer icin bekliycem.seninki ve diğer arkadaslarinki tutacağı icin Allahın izni ile sizlere sevinip sizlerle mutlu olucam.
Dün transferi olan bizlere de dua edin allah rızası için. .Kızlar bugün transferi ve opusu olan tüm arkadaşlarımıza dua edelim inşallah Rabbim yardimcilari olsun
Allah radt getirsin.simdiden gecmis olsunİnşallah yarın opu Allah'ın izniyle
hastaneden aradılar toplanan 7 yumurtama da enjeksiyon yapılmış
tatlım bebeklerin çok ta güzel tutucak benim bi arkadasımında senin gibi oldu şimdi çok tatlı bi oğlu oldu bazı doktorlar kafasına göre sans veriyo ancak YÜCE ALLAH bilirTransferim yapıldı kızlar 2 adet 10 hücreli 3. Gün embriyosu yerleştirildi embriyolarım hızlı geliştiği için 1. Kalite değiller doktorum %40 şansın var dedi ama ben inanıyorum onlar beni bırakmayacaklar sıkı sıkı tutunacaklar bana
O centiklerin birinde minik bir plastik kapak var.onu kiriyorsun. Hazneye bir tane hap geliyir. Her kullanacaginda bir gün kaydiriyorsun yine o kapagini kirdigin minik bosluga hap geliyor. Basta ben de çözemedim ama pratikmis.kızlar bişey sorcam yaa kafayı yicem
estrofem diye bi hap verdiler bana östrojen mi ne varmış içinde
kutu doğum kontrol hapı gibi günler var üzerinde ama kutusunu bir türlü açamadım
plastik kapağı kırınız diyor en sonunda cekici alıp kırıcam zaten el becerim hiç yoktur benim
kullanan var mı su mereti yaaaa??
Canım o üstündeki seffef kapak varya onun üstünde minicik (1 tane hapin üstüne denk gelir) kırılacak bi yer var onu kir oradaki hapı alkızlar bişey sorcam yaa kafayı yicem
estrofem diye bi hap verdiler bana östrojen mi ne varmış içinde
kutu doğum kontrol hapı gibi günler var üzerinde ama kutusunu bir türlü açamadım
plastik kapağı kırınız diyor en sonunda cekici alıp kırıcam zaten el becerim hiç yoktur benim
kullanan var mı su mereti yaaaa??
Tesekkur ederim canım inşallah herkesinki pozitif olur, mide problemi ben hep yaşıyorum maalesef ama benim doktorum sadece sabir diyo, içmemi istemiyorayy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah artar bol bol, darısı başımıza,
benim bugün 8.günüm zor tutuyorum kendimi aslında yaptırmamak için ama olumsuzsa da bugün öğrenmek istemiyorum cumartesi öğrenmek istiyorum, inşallah benim de var, inşallah @ecomlek in de artmıştır değeri,
ben bayağı zorlanıyorum ama 3 gündür mide ağrısı çekiyorum, bugün arayıp sorucam belki spazm çözücü verirler, sürekli bi regl sancısı bazen hafif bel ağrısı ince ince dokunuşlar, akşamı zor ediyorum anlayacağın, inşallah bu kadar sıkıntıya rabbim bana da sağlıklı evlatlar nasip eder
Canım inşallah pozitif sonuç alırsın, bende ne güzel 10 hücreli derken hızlı gelişmenin 1. Kalite olduğunu dusunecekken 1.kalite olmadığını okudum, sen çok umutlusun bence umudun sayesinde pozitif göreceksin Allahın izni ileTransferim yapıldı kızlar 2 adet 10 hücreli 3. Gün embriyosu yerleştirildi embriyolarım hızlı geliştiği için 1. Kalite değiller doktorum %40 şansın var dedi ama ben inanıyorum onlar beni bırakmayacaklar sıkı sıkı tutunacaklar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?