Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar zamanında Ağustos -Eylül topiğindeydim sevgili umudiharın açtığı. Bir listemiz vardı sayfanın başında. Şİmdi bakıyorum neredeyse hepsi hamile:) Hatta o zaman negatifi görenler bile bu seferki denemelerinde hamile. Umarım bu topik de bir ay sonra herkesin bebişini konuştuğu bir topik haline gelir.

benim de eylül ayı topiğindeki tüm arkadaşlarım (2013 eylül) hamile hatta çoğu doğurdu
bebek sevmesine bile gittik.. onlar gaza getirdi zaten beni, kararsızdım ben, eşimle her ay erteleyip duruyorduk..

hastaneden aradılar toplanan 7 yumurtama da enjeksiyon yapılmış
24 saatte sadece biri döllenmiş
artar mı dedim? belli olmaz yarın tekrar kontrol edicez cmts transfer dediler
yani o kadar yumurtamdan en kaliteli embriyo secmek kalanı dondurup tekrar denemek falan hayal oldu
çok üzüldüm.. ne kadar yumurta rezervim vardı hiçbiri tutmadı..

kaliteli yumurtalar için ananas ye, yedin mi bilmiyorum ama iyi geliyormuş ben de yemiştim,

Günaydın canlarım
Esimi bile aramadım önce size yazıyorum :)
7 tane toplanmıştı yumurta 2 tane si Olgun degillermis işlem yapılmamış kalan 5 tanesine işlem yapılmış veeeeeee hepsi dollenmissssssss :) bebeklerinize COK iyi bakıyoruz merak etmeyin dediler :) allahım şükürler olsun sanırım Cumartesi donduracaklarmis bu durumda 3. Gün olmuş oluyor.kızlar allahım yüzümüze bakıyor Hepimiz teker teker koca göbek olucaz ne güzel.hepinizi COK öpüyorum.şimdi babalarına haber veriyim :) teyzeleri oncelikliydi :)

encokistedigimsin canım nasılsın bugün 6.günün bekleme sürenin yarısı geçti bile..ilaçlara,iğnelere devam mı senle aynı merkezde olduğumuz için senin sonucun inşallah banada umut olucak..dualarım seninle

bence üzülme o bir yumurtanın döllenmesini bekleyen bile bir sürü insan var hakkımda hayırlısı böyleymiş de ve inan inşallah o tek yumurta senin evladın olcak

tatlım bebeklerin çok ta güzel tutucak benim bi arkadasımında senin gibi oldu şimdi çok tatlı bi oğlu oldu bazı doktorlar kafasına göre sans veriyo ancak YÜCE ALLAH bilir

O centiklerin birinde minik bir plastik kapak var.onu kiriyorsun. Hazneye bir tane hap geliyir. Her kullanacaginda bir gün kaydiriyorsun yine o kapagini kirdigin minik bosluga hap geliyor. Basta ben de çözemedim ama pratikmis.

Canım o üstündeki seffef kapak varya onun üstünde minicik (1 tane hapin üstüne denk gelir) kırılacak bi yer var onu kir oradaki hapı al

Tesekkur ederim canım inşallah herkesinki pozitif olur, mide problemi ben hep yaşıyorum maalesef ama benim doktorum sadece sabir diyo, içmemi istemiyor bende icmiyoeum modemi geçtim şuan astım ilaclarimi bile kullanamıyoruz

Canım inşallah pozitif sonuç alırsın, bende ne güzel 10 hücreli derken hızlı gelişmenin 1. Kalite olduğunu dusunecekken 1.kalite olmadığını okudum, sen çok umutlusun bence umudun sayesinde pozitif göreceksin Allahın izni ile

kızlar sabahları karın agrısıyla kalkıyorum gün içindede kesik kesik agrıyo valla anlamadım gitti sanki adet olucakmışım gibi test tarihim aralıgın 5 bu agrı niye olabilir bana 3.günü 2 tane 8 hücreli yüklenmiş doktor öyle söyledi bide burnum kanıyo stresten herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…