Aynen öyle canım benim kuzular bana çekmiş duramıyorlar yerlerinde beni özlemişler teyzesi eşim biraz gerdi beni ama gecti ben inanıyorum onlar beni bırakmayacaklar Rabbimin izniyle 10 gün sonra hayırlı haberi vericemCanım inşallah pozitif sonuç alırsın, bende ne güzel 10 hücreli derken hızlı gelişmenin 1. Kalite olduğunu dusunecekken 1.kalite olmadığını okudum, sen çok umutlusun bence umudun sayesinde pozitif göreceksin Allahın izni ile
Slmmm.ben dun transferden sonra cok sık wc ye gittim surekli bir agri ve baskı ile. Bu sabah iyiyim şükür.arada kasiklarim batiyor o kadar.. Egilip kalkarken comelerek mi egildiniz yoksa hic egilmediniz mi.kızlar sabahları karın agrısıyla kalkıyorum gün içindede kesik kesik agrıyo valla anlamadım gitti sanki adet olucakmışım gibi test tarihim aralıgın 5 bu agrı niye olabilir bana 3.günü 2 tane 8 hücreli yüklenmiş doktor öyle söyledi bide burnum kanıyo stresten herhalde
Canım ben ilk denememde karnimda 2 kere çok şiddetli ağrı ile uyanmistim ama bunda hicbiseyim olmadı o yüzden bisey diyemeyeceğimkızlar sabahları karın agrısıyla kalkıyorum gün içindede kesik kesik agrıyo valla anlamadım gitti sanki adet olucakmışım gibi test tarihim aralıgın 5 bu agrı niye olabilir bana 3.günü 2 tane 8 hücreli yüklenmiş doktor öyle söyledi bide burnum kanıyo stresten herhalde
Aynen öyle canım benim kuzular bana çekmiş duramıyorlar yerlerinde beni özlemişler teyzesi eşim biraz gerdi beni ama gecti ben inanıyorum onlar beni bırakmayacaklar Rabbimin izniyle 10 gün sonra hayırlı haberi vericem
hastaneden aradılar toplanan 7 yumurtama da enjeksiyon yapılmış
24 saatte sadece biri döllenmiş
artar mı dedim? belli olmaz yarın tekrar kontrol edicez cmts transfer dediler
yani o kadar yumurtamdan en kaliteli embriyo secmek kalanı dondurup tekrar denemek falan hayal oldu
çok üzüldüm.. ne kadar yumurta rezervim vardı hiçbiri tutmadı..
canım normal hayatına devam et kasma egilebilirsinde kalkabilirsinde sadece ani haraket etme benimde transferin ilk günü çok wc gittimSlmmm.ben dun transferden sonra cok sık wc ye gittim surekli bir agri ve baskı ile. Bu sabah iyiyim şükür.arada kasiklarim batiyor o kadar.. Egilip kalkarken comelerek mi egildiniz yoksa hic egilmediniz mi.
merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.benim sabah bulantılarım olmuyor ama kahvaltıdan yemeklerden sonra cok fena bulanıyor kusma yok sakızla idare ediyorum sıkıntı olur mu bilmiyorum..çokta yemiyorum
merhaba canım öyle yapıyorum inan ama faydası yok cok şükür kusma yok zorluyorum kusmamak için .canım ben anlamadım ya ikiz olduğu için mi risk faktörü var diye mi prof a yönlendirdi.bende bu haftaları anlamadım yarın gidecem bende bakalım bana ne diyecekler...bende allak bullağım sana özelden mesaj atmıştım görmemiş olabilirsin canım hangi doktora gitmeyi düşünüuorsun.ben forum yaşamı cok duydum orda prof var mı bilmiyorum ama....bende doktor konusunda hassasım benim doktorun ücreti 400 tl denk geliyor ayda 1000 tl gibi bi rakam canı sağolsun ama zorlanacam gittikçe daha birde yolun başıındayım.herkesin ucuz valla benimki rekor kırıyor ..Olabildigince yagsiz yemeye calis.bebegin hassasiyet veriyor yiyeceklere karsi demek ki.az ve sik yemek yenmeli diyorlar birde.ben de bugun doktora kontrole gittim.gebeligim bir hafta geriye atti.adetim 5 ekimdi doktorum ultrasonda 12 ekime denk geliyor dedi.bir de transfer oldugu gun sayiliyormus.yani transfer gununden 14 gun oncesi adet gunu sayiyorlar sanirim.ilk kez duyunca garip geldi.8.haftadan sonra da doktorum degisecek.prof.a yonlendiriyor beni.riskli gebelik sayildigi icin.bugun surprizlerle dolu bir gundu.
Transferim yapıldı kızlar 2 adet 10 hücreli 3. Gün embriyosu yerleştirildi embriyolarım hızlı geliştiği için 1. Kalite değiller doktorum %40 şansın var dedi ama ben inanıyorum onlar beni bırakmayacaklar sıkı sıkı tutunacaklar bana
Transferim yapıldı kızlar 2 adet 10 hücreli 3. Gün embriyosu yerleştirildi embriyolarım hızlı geliştiği için 1. Kalite değiller doktorum %40 şansın var dedi ama ben inanıyorum onlar beni bırakmayacaklar sıkı sıkı tutunacaklar bana[/QUOTE
hayırlı olsun canım inşallah tutunacaklar
benım burnumda tıkalı oluordu ilk zamanlarda ara ara kanıyordu doktor endişelenme demişti normal demiştikızlar sabahları karın agrısıyla kalkıyorum gün içindede kesik kesik agrıyo valla anlamadım gitti sanki adet olucakmışım gibi test tarihim aralıgın 5 bu agrı niye olabilir bana 3.günü 2 tane 8 hücreli yüklenmiş doktor öyle söyledi bide burnum kanıyo stresten herhalde
kızlar yrn da bnm opu var bana da dua edin lütfen sağlıklı kaliteli yumlar toplasn dr inşKızlar bugün transferi ve opusu olan tüm arkadaşlarımıza dua edelim inşallah Rabbim yardimcilari olsun
canım benim gözün aydın kuzum cok mutlu oldum ya:)Kızlar benim pazartesi 7. Gunumdu kan vermiştim sonucun 0,85 çıkmıştı. 3. Gün embriyo su transfer edilmişti 2 tane. Bugün tekrar kab verdim sonucum 18 kusur çıkmış çok mutlu oldum inşallah artar değerin.
E supermis bu tisort nerden aldnz doguma giderkende giyileblrGünaydın canım benim şu anda yoldayım gidiyorum hastaneye tişörtüm üstümde bebişlerimi almaya gidiyorum teyzesi dua et bize olurmu :)
Iyiyim tatlm tesekkur ederim allah razi olsun insallah sana umut olurum insallah. Evet yarisi gitti bile. Hersey ayni hicbi belirti yok surekli dinleniyorum. Sanrm haftaya bgn tahlil gnum ama ben bi iki gun onceden idrar yapmayi dusunuyorummmencokistedigimsin canım nasılsın bugün 6.günün bekleme sürenin yarısı geçti bile..ilaçlara,iğnelere devam mı senle aynı merkezde olduğumuz için senin sonucun inşallah banada umut olucak..dualarım seninle
tekcan ya da tekatımlıkbarut da olabilir :)üzülme arkadaşım 7 tanesinin içinden azimle döllenmeyi başarabildiyse, karnında tutunmayı da başaracaktır inanadını da bu vesileyle azmi ya da azime koyarsın
Arkadaslar hepinize merhaba.hamile kalan arkadaslar calisiyorsaniz ne yapmayi dusunuyorsunuz? rapor falan alacak misiniz? malum ilk uc ay onemli.ben transferden sonraki surecte raporluydum cok sukur ilk testim pozitif ins her sey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?