Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Aynen öyle canım benim kuzular bana çekmiş duramıyorlar yerlerinde beni özlemişler teyzesi eşim biraz gerdi beni ama gecti ben inanıyorum onlar beni bırakmayacaklar Rabbimin izniyle 10 gün sonra hayırlı haberi vericem

Slmmm.ben dun transferden sonra cok sık wc ye gittim surekli bir agri ve baskı ile. Bu sabah iyiyim şükür.arada kasiklarim batiyor o kadar.. Egilip kalkarken comelerek mi egildiniz yoksa hic egilmediniz mi.

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.benim sabah bulantılarım olmuyor ama kahvaltıdan yemeklerden sonra cok fena bulanıyor kusma yok sakızla idare ediyorum sıkıntı olur mu bilmiyorum..çokta yemiyorum

Canım ben ilk denememde karnimda 2 kere çok şiddetli ağrı ile uyanmistim ama bunda hicbiseyim olmadı o yüzden bisey diyemeyeceğim ama inşallah ağrılarının nedeni bebeğinin sana tutunuyor olmasıdır :)

bende çok tezcanliyim ama benimkiler hic bana benzemiyormuş esim oyle diyor 7 hucreliydiler :) esime benziyorlarmis gecen dusugumdede annelerine benzerler inşallah eğer sana benzerse inatci olur yapisirlar sana bırakmazlar seni diyordu, düşünce aynı babalarına benziyorlar üzülme benim gibi olmasınlar zaten demişti

üzülme arkadaşım 7 tanesinin içinden azimle döllenmeyi başarabildiyse, karnında tutunmayı da başaracaktır inan adını da bu vesileyle azmi ya da azime koyarsın

Slmmm.ben dun transferden sonra cok sık wc ye gittim surekli bir agri ve baskı ile. Bu sabah iyiyim şükür.arada kasiklarim batiyor o kadar.. Egilip kalkarken comelerek mi egildiniz yoksa hic egilmediniz mi.
canım normal hayatına devam et kasma egilebilirsinde kalkabilirsinde sadece ani haraket etme benimde transferin ilk günü çok wc gittim

transfer sonrası ilk 3 gün dikkat et yorucu hareketler yapma, uzanma diyorlar ya... öyle dedikleri için midir nedir günlük yaptığım rutin hareketler bile gözüme kocaman geliyor. montumu asarken acaba çok mu uzanıyorum, yataktan kalkarken eyvah ani hareket mi yaptım, arabanın kapısını açarken bile yuh bu kapı bu kadar ağır mıydı diyorum. Sizde de oluyo mu yoksa ben psikopata mı bağlıyorum

merhaba arkadaşlar bir sorum olacak.benim sabah bulantılarım olmuyor ama kahvaltıdan yemeklerden sonra cok fena bulanıyor kusma yok sakızla idare ediyorum sıkıntı olur mu bilmiyorum..çokta yemiyorum

Olabildigince yagsiz yemeye calis.bebegin hassasiyet veriyor yiyeceklere karsi demek ki.az ve sik yemek yenmeli diyorlar birde.ben de bugun doktora kontrole gittim.gebeligim bir hafta geriye atti.adetim 5 ekimdi doktorum ultrasonda 12 ekime denk geliyor dedi.bir de transfer oldugu gun sayiliyormus.yani transfer gununden 14 gun oncesi adet gunu sayiyorlar sanirim.ilk kez duyunca garip geldi.8.haftadan sonra da doktorum degisecek.prof.a yonlendiriyor beni.riskli gebelik sayildigi icin.bugun surprizlerle dolu bir gundu.

merhaba canım öyle yapıyorum inan ama faydası yok cok şükür kusma yok zorluyorum kusmamak için .canım ben anlamadım ya ikiz olduğu için mi risk faktörü var diye mi prof a yönlendirdi.bende bu haftaları anlamadım yarın gidecem bende bakalım bana ne diyecekler...bende allak bullağım sana özelden mesaj atmıştım görmemiş olabilirsin canım hangi doktora gitmeyi düşünüuorsun.ben forum yaşamı cok duydum orda prof var mı bilmiyorum ama....bende doktor konusunda hassasım benim doktorun ücreti 400 tl denk geliyor ayda 1000 tl gibi bi rakam canı sağolsun ama zorlanacam gittikçe daha birde yolun başıındayım.herkesin ucuz valla benimki rekor kırıyor ..

benım burnumda tıkalı oluordu ilk zamanlarda ara ara kanıyordu doktor endişelenme demişti normal demişti

Iyiyim tatlm tesekkur ederim allah razi olsun insallah sana umut olurum insallah. Evet yarisi gitti bile. Hersey ayni hicbi belirti yok surekli dinleniyorum. Sanrm haftaya bgn tahlil gnum ama ben bi iki gun onceden idrar yapmayi dusunuyorummm

üzülme arkadaşım 7 tanesinin içinden azimle döllenmeyi başarabildiyse, karnında tutunmayı da başaracaktır inan adını da bu vesileyle azmi ya da azime koyarsın
tekcan ya da tekatımlıkbarut da olabilir :)
doktor dondurma şansımız kalmadı ama embriyo hücreleri iyi de olsa kötü olsa sonuca etkisi yok dedi
ne kötü embriyolarla ne yakışıklı delikanlılar doğdu kafana takma dedi:)
yoksa oğlum mu olacak?

bir de transfer yaptıranlara sorayım, anestezi olmayacak ya, ac karnına falan olmaya da gerek yok değil mi? o gün de hastaneye yatıs yapacaksınız işlemden sonra dinlenip cıkacaksınız dediler ama kaç saat kalınıyor orada?
cumartesi sabahı olacakmış benim transfer

Arkadaslar hepinize merhaba.hamile kalan arkadaslar calisiyorsaniz ne yapmayi dusunuyorsunuz? rapor falan alacak misiniz? malum ilk uc ay onemli.ben transferden sonraki surecte raporluydum cok sukur ilk testim pozitif ins her sey yolunda gider.

ben evlenince istifa etmiştim,yeni bir işe başlayıp pat diye hamile kalmayım diye de başka bir işe girmemiştim
sonuç: iki sene oldu ne bebek var ne iş, her iş fırsatında şimdi kabul ederim ertesi ay hamileyim dersem ayıp olur diye vazgectim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…