cnm bn daha yrn opu olcm ama transferde de 1-2 saat kalınıyomş ac tok bilmiyorm da 2-3 litre s içmek gerekmiş ama bn normalde de vajinalmuayenede kendimi çok kasıyorm transferim olursa inş anestezili olckbir de transfer yaptıranlara sorayım, anestezi olmayacak ya, ac karnına falan olmaya da gerek yok değil mi? o gün de hastaneye yatıs yapacaksınız işlemden sonra dinlenip cıkacaksınız dediler ama kaç saat kalınıyor orada?
cumartesi sabahı olacakmış benim transfer
valla ben olsam bende dayanamazdım yapardım heralde idrar testi ama birşey diyemiyorum şimdi önceden yaptırmak iyi mi kötü mü moral bozar mı bilemiyorum.iyi olmana sevindim.haftaya çarşamba falan kan testini yaptırırsınIyiyim tatlm tesekkur ederim allah razi olsun insallah sana umut olurum insallah. Evet yarisi gitti bile. Hersey ayni hicbi belirti yok surekli dinleniyorum. Sanrm haftaya bgn tahlil gnum ama ben bi iki gun onceden idrar yapmayi dusunuyorummm
Sağol canım tesekkur ederim inşallah artar, bu sefer sonu güzel biter inşallahcanım benim gözün aydın kuzum cok mutlu oldum ya:)
Canım anestezibir de transfer yaptıranlara sorayım, anestezi olmayacak ya, ac karnına falan olmaya da gerek yok değil mi? o gün de hastaneye yatıs yapacaksınız işlemden sonra dinlenip cıkacaksınız dediler ama kaç saat kalınıyor orada?
Evet çok heyecanlıbir bekleyış gerçi test gunu yaklaşinca dahada sabırsızlaniyo ınsan hayırlısı bakalım artık.senin test gunun nezamanAynen bi tane hayrlsya insallah olur insalah yaa cok heyecanli bekleyiss
Kanda baktirmk istemiyorum cnku hastaneden verdkleri kagitta ayin 4u yazio ve esime buraya gelin burda yapacagz demisler orda yaptrmak istyrm noljr nolmaz sayisi az cikar yada ne blm cok cikar doktorm bilsin ve sahin beyden duymak istiyorum hamilelik habermi duymayi. Insallah carsmba yada sali bi idrar testi yapcam merak ediorum ne cikacak :)valla ben olsam bende dayanamazdım yapardım heralde idrar testi ama birşey diyemiyorum şimdi önceden yaptırmak iyi mi kötü mü moral bozar mı bilemiyorum.iyi olmana sevindim.haftaya çarşamba falan kan testini yaptırırsın
Haftaya persmbe haftaya bgn belkide hayatmn enguzel gnu olur yada en kotuEvet çok heyecanlıbir bekleyış gerçi test gunu yaklaşinca dahada sabırsızlaniyo ınsan hayırlısı bakalım artık.senin test gunun nezaman
Kanda baktirmk istemiyorum cnku hastaneden verdkleri kagitta ayin 4u yazio ve esime buraya gelin burda yapacagz demisler orda yaptrmak istyrm noljr nolmaz sayisi az cikar yada ne blm cok cikar doktorm bilsin ve sahin beyden duymak istiyorum hamilelik habermi duymayi. Insallah carsmba yada sali bi idrar testi yapcam merak ediorum ne cikacak :)
Kuzenim yaptı canım tişörtümü aynen doğuma giderkende giyilebilir tabi içine sığabilirsem Rabbim o günleri görmeyi nasip eder İnşallahE supermis bu tisort nerden aldnz doguma giderkende giyileblr
Ama sanki gecen bir arkadas yapmsti erkenden ckmisti :/bana kalırsa tam gününü bekle
çünkü ilk önce kanda sonra idrarda çıkıyor, kanda da en erken 12. günde cıktıgı için herkese 12. günde gel diyorlar
şimdi sen erkenden idrar testi yaparsan negatif cıkacak bu da moralini bozacaktır
moral cok cok önemli biliyorsun
Canım anestezi yoksa tok ve sıkışık gideceksin, bide bana ilaclarini al crinone JEL i ni yap demisti embriyolog, bide ben transferden sonra 15 dk yatirdilar sonra odaya gönderdiler hemen lavobota gittim üstünü giyindim hemşire geldi neler yapmam gerektiğini anlatti ciktimbir de transfer yaptıranlara sorayım, anestezi olmayacak ya, ac karnına falan olmaya da gerek yok değil mi? o gün de hastaneye yatıs yapacaksınız işlemden sonra dinlenip cıkacaksınız dediler ama kaç saat kalınıyor orada?
Cok guzel ya fotosnu atarsn bi ara. Ugurlu gelir insallah allah yardmcn olsn. Nerden aklina gelmis bole bi tisort yapmakKuzenim yaptı canım tişörtümü aynen doğuma giderkende giyilebilir tabi içine sığabilirsem Rabbim o günleri görmeyi nasip eder İnşallah
yok canım aç gitmene gerek yok sadece idrara sıkışık olarak gideceksin ama çok sıkışma derim ben gitmeden çok su içmiştim gidince 2 saat kadar beklettiler dayanamadığım için wc ye gittim sonra tekrar su içtim zor oldu o süreç yani. dediğim gibi sen biraz evde iç biraz da orda içersin. çıkınca da 1-2 saat dinleniyorsun o kadar. benim eşim ilaç almaya gitmişti o gelene kadar bikaç saat geçti çıktık sonra. hayırla alırsın bebişlerini inşallah önce karnına sonra kucağına...bir de transfer yaptıranlara sorayım, anestezi olmayacak ya, ac karnına falan olmaya da gerek yok değil mi? o gün de hastaneye yatıs yapacaksınız işlemden sonra dinlenip cıkacaksınız dediler ama kaç saat kalınıyor orada?
Atarım canım hatta şuan hala üstümde eve geldim dinleniyorum aminnnnn canım benim işyerindeyken aklıma gelmişti istanbula gelincede kuzenim yaptı hemenCok guzel ya fotosnu atarsn bi ara. Ugurlu gelir insallah allah yardmcn olsn. Nerden aklina gelmis bole bi tisort yapmak
Canım anestezi yoksa tok ve sıkışık gideceksin, bide bana ilaclarini al crinone JEL i ni yap demisti embriyolog, bide ben transferden sonra 15 dk yatirdilar sonra odaya gönderdiler hemen lavobota gittim üstünü giyindim hemşire geldi neler yapmam gerektiğini anlatti ciktim
meraba canım ac olmaya gerek yok sıkısık olman gerek.bende anestezi yoktu ama bence gerekde yok agrı sızı yok cunku.zaten 10dakıkalık bısey .transferden sonra bir dınlenıyosun bukadar yanı çok sıkma lendını hayırlısıyla sonuclanır ınsallah.bir de transfer yaptıranlara sorayım, anestezi olmayacak ya, ac karnına falan olmaya da gerek yok değil mi? o gün de hastaneye yatıs yapacaksınız işlemden sonra dinlenip cıkacaksınız dediler ama kaç saat kalınıyor orada?
Demek ki sen iğnesini kullacaksin, bazılarına opudan sonra iğne yapıyorlar, bende o acamadigin baptan sabah aksam 2 ser tane iciyorum, günde 1 tane corasprin alıyorum birde folikasit crinone belde 2 tane sabah aksam, eğer doktorun 2idrara sıkışık yapmiyorsa transfer esnasinda sonda ile mesaneyi dolduruyorlar belki öyle birşey yapar, çünkü karından bakıyor rahme idrara sıkışık olmazsan nasıl gorecekkidoktor bana anestezi yok dedi bir de en baştan ben işlemleri idrara sıkışık yapmıyorum rahat ol demişti, dün de opuden 5 saat sonra wc gittim, geceden beri su bile içmediğim için rahattım yani
gerci yarın sabah anlatacaklarmış nasıl olacagını ama bana jel falan da vermediler zaten progestan iğne bir de sabah açamadıgım estrofem hap bi de coraspin
Bak üzülme bi arkadaş sabah 6 tane olan döllenmiş embriyosunun 8 tane olduğunu yazmisti, hem sayı artmazsa bile üzülme dua et o bitane sana umut olsun insallahtek emriyo haberini aldıgımdan beri tüm rahatlığım moralim kaçtı
sabahtan beri ev işi yapıyorum kesmedi
dışarı cıkıp markete gidicem, kesmezse avm'ye giderim hatta daha da kesmezse kuaföre :)
desteğiniz için teşekkürler kızlar
Bence sabırlı ol hemen yapma test gununu bekle ıdrara çok geç yansıya biliyoAma sanki gecen bir arkadas yapmsti erkenden ckmisti :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?