ağrı olması normal canım yumurtalardan kaynaklanıyor :)kızlar bişi sorucam sizin opudan önce kasıklarınızda ağrı filan var mıyıdı bn iğneleri oldukça yumlar büyüdükçe ağrı oluyodu dün aksam çatlama iğnesi oldum artık ağrı filan kalmadı da merak ettim
Canım bence yapma benim gecen hamileliği de çıkmıştı 6. Günde ama blast embriyoydu, bundada 7 gün yaptım idrar negatifti, kanda negatifti,bundada 3. Gün embriyosuydu 9. Gün değer arttı, bu dedemek değilmi güzel artacak bel ki yarin düşecek ( insallah artar Allah in izni ile) bence bekle en azından 10. Güne kadarAma sanki gecen bir arkadas yapmsti erkenden ckmisti :/
Opudan önce ağrı oluyor maalesefkızlar bişi sorucam sizin opudan önce kasıklarınızda ağrı filan var mıyıdı bn iğneleri oldukça yumlar büyüdükçe ağrı oluyodu dün aksam çatlama iğnesi oldum artık ağrı filan kalmadı da merak ettim
Tamam bekleyecegm o zman idrarda iki cizgi gormyi o kdr istiyorum ki o tum hayal kirkliklarndan soraCanım bence yapma benim gecen hamileliği de çıkmıştı 6. Günde ama blast embriyoydu, bundada 7 gün yaptım idrar negatifti, kanda negatifti,bundada 3. Gün embriyosuydu 9. Gün değer arttı, bu dedemek değilmi güzel artacak bel ki yarin düşecek ( insallah artar Allah in izni ile) bence bekle en azından 10. Güne kadar
Agrı olyu merak etme yumurtaların buyumedındendırkızlar bişi sorucam sizin opudan önce kasıklarınızda ağrı filan var mıyıdı bn iğneleri oldukça yumlar büyüdükçe ağrı oluyodu dün aksam çatlama iğnesi oldum artık ağrı filan kalmadı da merak ettim
evet evet akıntı bnde de oluyo az az arada ama dün çatlamadan ağrı kalmadı da merak ettim onun için bugün azsnr bi iğnem daha var heyecanla bekliyorm inş bütün yumlarim döllenirOpudan önce ağrı oluyor maalesefbenim hem agrim hem akintim vardı, ama benim bu tedavimde agrilarim diğerine gore daha azdi
Insan ne kadar tedirgin oluyor ys.resmen urkek kus gibi adim atiyorum :)canım normal hayatına devam et kasma egilebilirsinde kalkabilirsinde sadece ani haraket etme benimde transferin ilk günü çok wc gittim
evet evet akıntı bnde de oluyo az az arada ama dün çatlamadan ağrı kalmadı da merak ettim onun için bugün azsnr bi iğnem daha var heyecanla bekliyorm inş bütün yumlarim döllenir
canım kaç yumurtan oluştu ve bu kaçıncı denemen oluyor?evet evet akıntı bnde de oluyo az az arada ama dün çatlamadan ağrı kalmadı da merak ettim onun için bugün azsnr bi iğnem daha var heyecanla bekliyorm inş bütün yumlarim döllenir
Tek olmadigimi bilmek iyi geldi. :)transfer sonrası ilk 3 gün dikkat et yorucu hareketler yapma, uzanma diyorlar ya... öyle dedikleri için midir nedir günlük yaptığım rutin hareketler bile gözüme kocaman geliyor. montumu asarken acaba çok mu uzanıyorum, yataktan kalkarken eyvah ani hareket mi yaptım, arabanın kapısını açarken bile yuh bu kapı bu kadar ağır mıydı diyorum. Sizde de oluyo mu yoksa ben psikopata mı bağlıyorum
Tek olmadigimi bilmek iyi geldi. :)
cnm ilk denememiz dr ilaçları verdikten 2 gün snr 9 yum dedi snr 10 olmus snr 8 e snr da 7 ye düşmüş ii olmayan yumlar kendiliğinden gider dedi dr ama 7 dediğin gün yeni dün 2 de 10 mm lik küçük oluşmus dedi 9 oldu yine sanırım 7nin de 5i sağlıklı olgun dedi bakalım inş ilk denememizde mutlu sonuçlar alırz yrn opu olursa engec salı koyulurlar sanırım persembe de eşimin doğumgünü var inş bu ay ona hediye olur bebeişlerimzcanım kaç yumurtan oluştu ve bu kaçıncı denemen oluyor?
inşallah canım allahım gönlüne göre versin yumurta sayın çok güzel yaşından dolayı sanırım benim 1 tane oluşmuştu maalesef ilk denememdi oda tutmadı doktorumda bana şimdi ek takviye ilaçlar verdi 2. denemeye kadar kullanamam için inşallah sen bizlere bu ay güzel haberler verirsin dualarım sizlerle :)cnm ilk denememiz dr ilaçları verdikten 2 gün snr 9 yum dedi snr 10 olmus snr 8 e snr da 7 ye düşmüş ii olmayan yumlar kendiliğinden gider dedi dr ama 7 dediğin gün yeni dün 2 de 10 mm lik küçük oluşmus dedi 9 oldu yine sanırım 7nin de 5i sağlıklı olgun dedi bakalım inş ilk denememizde mutlu sonuçlar alırz yrn opu olursa engec salı koyulurlar sanırım persembe de eşimin doğumgünü var inş bu ay ona hediye olur bebeişlerimz
Seni çok iyi anlıyorum ben diğerinin resmini çekmiştir hala arada ona bakıyorumTamam bekleyecegm o zman idrarda iki cizgi gormyi o kdr istiyorum ki o tum hayal kirkliklarndan soraneyse kismet bekliim o zman
İnşallah dollendi canımevet evet akıntı bnde de oluyo az az arada ama dün çatlamadan ağrı kalmadı da merak ettim onun için bugün azsnr bi iğnem daha var heyecanla bekliyorm inş bütün yumlarim döllenir
sağolasn cnm inş hepimizin sağlıklı hayırlı bebekleri olur. dr yumurtalıklarım için sağlıklı demişti eşimde sperm azlığı var sorunumz bu ama inş güzel haberleri 15 gün snr veririminşallah canım allahım gönlüne göre versin yumurta sayın çok güzel yaşından dolayı sanırım benim 1 tane oluşmuştu maalesef ilk denememdi oda tutmadı doktorumda bana şimdi ek takviye ilaçlar verdi 2. denemeye kadar kullanamam için inşallah sen bizlere bu ay güzel haberler verirsin dualarım sizlerle :)
inşallah canım sendende güzel haberler duyucazsağolasn cnm inş hepimizin sağlıklı hayırlı bebekleri olur. dr yumurtalıklarım için sağlıklı demişti eşimde sperm azlığı var sorunumz bu ama inş güzel haberleri 15 gün snr veririm
İnşallah pozitif sonuç alırız benimde perşembe günü testim seninle aynı gün güzel sonuçlarla evimize döneriz ben şehir dışındayım evime dolu dolu gitmeyi nasip eder Rabbim inşallahHaftaya persmbe haftaya bgn belkide hayatmn enguzel gnu olur yada en kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?