Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlar bişi sorucam sizin opudan önce kasıklarınızda ağrı filan var mıyıdı bn iğneleri oldukça yumlar büyüdükçe ağrı oluyodu dün aksam çatlama iğnesi oldum artık ağrı filan kalmadı da merak ettim

ağrı olması normal canım yumurtalardan kaynaklanıyor :)

Ama sanki gecen bir arkadas yapmsti erkenden ckmisti :/
Canım bence yapma benim gecen hamileliği de çıkmıştı 6. Günde ama blast embriyoydu, bundada 7 gün yaptım idrar negatifti, kanda negatifti,bundada 3. Gün embriyosuydu 9. Gün değer arttı, bu dedemek değilmi güzel artacak bel ki yarin düşecek ( insallah artar Allah in izni ile) bence bekle en azından 10. Güne kadar

Opudan önce ağrı oluyor maalesef benim hem agrim hem akintim vardı, ama benim bu tedavimde agrilarim diğerine gore daha azdi

Tamam bekleyecegm o zman idrarda iki cizgi gormyi o kdr istiyorum ki o tum hayal kirkliklarndan sora neyse kismet bekliim o zman

Opudan önce ağrı oluyor maalesef benim hem agrim hem akintim vardı, ama benim bu tedavimde agrilarim diğerine gore daha azdi
evet evet akıntı bnde de oluyo az az arada ama dün çatlamadan ağrı kalmadı da merak ettim onun için bugün azsnr bi iğnem daha var heyecanla bekliyorm inş bütün yumlarim döllenir

evet evet akıntı bnde de oluyo az az arada ama dün çatlamadan ağrı kalmadı da merak ettim onun için bugün azsnr bi iğnem daha var heyecanla bekliyorm inş bütün yumlarim döllenir
canım kaç yumurtan oluştu ve bu kaçıncı denemen oluyor?

Tek olmadigimi bilmek iyi geldi. :)

canım kaç yumurtan oluştu ve bu kaçıncı denemen oluyor?
cnm ilk denememiz dr ilaçları verdikten 2 gün snr 9 yum dedi snr 10 olmus snr 8 e snr da 7 ye düşmüş ii olmayan yumlar kendiliğinden gider dedi dr ama 7 dediğin gün yeni dün 2 de 10 mm lik küçük oluşmus dedi 9 oldu yine sanırım 7nin de 5i sağlıklı olgun dedi bakalım inş ilk denememizde mutlu sonuçlar alırz yrn opu olursa engec salı koyulurlar sanırım persembe de eşimin doğumgünü var inş bu ay ona hediye olur bebeişlerimz

inşallah canım allahım gönlüne göre versin yumurta sayın çok güzel yaşından dolayı sanırım benim 1 tane oluşmuştu maalesef ilk denememdi oda tutmadı doktorumda bana şimdi ek takviye ilaçlar verdi 2. denemeye kadar kullanamam için inşallah sen bizlere bu ay güzel haberler verirsin dualarım sizlerle :)

Tamam bekleyecegm o zman idrarda iki cizgi gormyi o kdr istiyorum ki o tum hayal kirkliklarndan sora neyse kismet bekliim o zman
Seni çok iyi anlıyorum ben diğerinin resmini çekmiştir hala arada ona bakıyorum ama yapma tek çıkarsa moralin bozulmaz diyorsun ama ister usteme bozuluyor

sağolasn cnm inş hepimizin sağlıklı hayırlı bebekleri olur. dr yumurtalıklarım için sağlıklı demişti eşimde sperm azlığı var sorunumz bu ama inş güzel haberleri 15 gün snr veririm

Kizlar merhaba
Biz geldik bebegimle beraberiz aldim melegimi.
Bir adet transfer yapildi 1. Kalite dediler geriye kalan iki tane de donduruldu tabi insallah gerek kalmaz onlara ama ne olur ne olmaz dedik.
Hepinize dualariniz icin tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hayirlisini versin mevlam hepinize insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…