Canim nasilsin nasil gecti transferinAtarım canım hatta şuan hala üstümde eve geldim dinleniyorum aminnnnn canım benim işyerindeyken aklıma gelmişti istanbula gelincede kuzenim yaptı hemen
gözün aydın arkadaşım az önce bende sana yazmıştım valla dediğim gibi transferin tadını çıkar bolll bolll dinlen keyfine ve bebişine iyi bak 12 gün sonra senden bir güzel haber daha bekliyoruzKizlar merhaba
Biz geldik bebegimle beraberiz aldim melegimi.
Bir adet transfer yapildi 1. Kalite dediler geriye kalan iki tane de donduruldu tabi insallah gerek kalmaz onlara ama ne olur ne olmaz dedik.
Hepinize dualariniz icin tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hayirlisini versin mevlam hepinize insallah.
İyiyim canim hersey yolunda bir yumurta transfer edildi 1. Kalite dendi kalan iki tanede donduruldu hayirlisi Allah tan insallah bakalimokyanus34 canım nasılsın nasıl geçti transferin boll boll dinlen keyfini çıkar enerji depola 9 ay sonra sana lazım olucak
Hayırlı olsun gözün aydın sende bizim gibi hayırlı haber bekleyenler kervanına katıldın canımKizlar merhaba
Bir adet transfer yapildi 1. Kalite dediler geriye kalan iki tane de donduruldu tabi insallah gerek kalmaz onlara ama ne olur ne olmaz dedik.
Hepinize dualariniz icin tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hayirlisini versin mevlam hepinize insallah.
Canım hayırlı olsun 12 gün sonra güzel haberler verirsin insallahKizlar merhaba
Evet kuzum hakkimizda hayirlisi insallah hepimiz guzel haberler vericezHayırlı olsun gözün aydın sende bizim gibi hayırlı haber bekleyenler kervanına katıldın canım
Olacak insallah canim kan testini ne zaman yapacaksin aslinda on gun olmus dayan biraz daha bakalim.Selam arkadaslar benim 17 kasimda oldu iki tane transfer yarin test gunum.ölüyorum heyecandan dun idrar testi yaptim ikinci cizgi cikmadi bu sabah tekrar kontrol ettim atmamistim testi cumku.ikinci silik de olsa gorunuyo.bana yardim edin desteklerinize ve yorumlariniza ihtiyacim var
Hayirli olsun insallah Rabbim gonlune gore versin simsiki tutunsunlar annelerineTransferim yapıldı kızlar 2 adet 10 hücreli 3. Gün embriyosu yerleştirildi embriyolarım hızlı geliştiği için 1. Kalite değiller doktorum %40 şansın var dedi ama ben inanıyorum onlar beni bırakmayacaklar sıkı sıkı tutunacaklar bana
Yarin kan testi gunu canim.gecen seferde idrarda silik cikmisti,kan testinde pozitif ama kese olduktan sonra dusuk oldu.yine ayni seyler olacakmis gibi geliyo cok korkuyorumOl
Olacak insallah canim kan testini ne zaman yapacaksin aslinda on gun olmus dayan biraz daha bakalim.
Guzel haberlerini bekliyoruz
Insallah haftaya persembe bzm gnumuz bakalm ne olacak insallah dolu dolu gidersn evine insallahİnşallah pozitif sonuç alırız benimde perşembe günü testim seninle aynı gün güzel sonuçlarla evimize döneriz ben şehir dışındayım evime dolu dolu gitmeyi nasip eder Rabbim inşallah
TATLIM HAYIRLI OLSUN YARIN GİT KAN TAHLİLİNİ YAPTIR VE BİZLERE LÜTFEN GÜZEL HABERLER VER GERCEKTEN BUNA İHTİYACIMIZ VAR BENİMKİDE 5 ARALIK VALLA BENDE ÖLÜYORUM HEYCANDAN ZAMANDA GECMİYOKİ BÜTÜN GÜN EVDEYİM DIŞARIDA ÇIKAMIYORUM ZAMANSIZ YERDE AGRIM BAŞLIYO KASIMDA KARNIMDA TESTİN AZDA OLSA GÖZÜKMESİ HAMİLE OLDUGUNU GÖSTERİR CANIMSelam arkadaslar benim 17 kasimda oldu iki tane transfer yarin test gunum.ölüyorum heyecandan dun idrar testi yaptim ikinci cizgi cikmadi bu sabah tekrar kontrol ettim atmamistim testi cumku.ikinci silik de olsa gorunuyo.bana yardim edin desteklerinize ve yorumlariniza ihtiyacim var
Sabahmi gordn ikinci cizgiyiii ay cok guzel insallah insallah hayrli haberler verrsn bize cok sevndm var demekkiSelam arkadaslar benim 17 kasimda oldu iki tane transfer yarin test gunum.ölüyorum heyecandan dun idrar testi yaptim ikinci cizgi cikmadi bu sabah tekrar kontrol ettim atmamistim testi cumku.ikinci silik de olsa gorunuyo.bana yardim edin desteklerinize ve yorumlariniza ihtiyacim var
Insallah canim hepimizin gonlune gore versin allahim.kimsenin kucagi bos kalmasinInsallah haftaya persembe bzm gnumuz bakalm ne olacak insallah dolu dolu gidersn evine insallah
Evet canim sabah farkettim ikinci cizgiyi.bakalim yarin belli olacak her tarafim kabardi valla kurdesen gibi ne zormus allahim beklemekSabahmi gordn ikinci cizgiyiii ay cok guzel insallah insallah hayrli haberler verrsn bize cok sevndm var demekki
canım gözün aydın desene senin içinde geri sayım başladı inşallah hepimiz bebeğimizi gucagımıza alıcaz canım bol bol dinlenKizlar merhaba
Olmasa cikarmiydi ikinci cizgi hamilesin allahn izniyle cok sevndm hayrli ugurlu olsunn. Kacnci denemen ve kacnci gun embryosu transfer edildi? Kacnci gun yaltn idrar testniEvet
Evet canim sabah farkettim ikinci cizgiyi.bakalim yarin belli olacak her tarafim kabardi valla kurdesen gibi ne zormus allahim beklemek
Bebisin sana sımsıki tutunsun insallah canim.guzel sonuclarini duyariz insallahcanım gözün aydın desene senin içinde geri sayım başladı inşallah hepimiz bebeğimizi gucagımıza alıcaz canım bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?