Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

gözün aydın arkadaşım az önce bende sana yazmıştım valla dediğim gibi transferin tadını çıkar bolll bolll dinlen keyfine ve bebişine iyi bak 12 gün sonra senden bir güzel haber daha bekliyoruz

Hayırlı olsun gözün aydın sende bizim gibi hayırlı haber bekleyenler kervanına katıldın canım

Canım hayırlı olsun 12 gün sonra güzel haberler verirsin insallah

Selam arkadaslar benim 17 kasimda oldu iki tane transfer yarin test gunum.ölüyorum heyecandan dun idrar testi yaptim ikinci cizgi cikmadi bu sabah tekrar kontrol ettim atmamistim testi cumku.ikinci silik de olsa gorunuyo.bana yardim edin desteklerinize ve yorumlariniza ihtiyacim var

Ol
Olacak insallah canim kan testini ne zaman yapacaksin aslinda on gun olmus dayan biraz daha bakalim.
Guzel haberlerini bekliyoruz

Hayirli olsun insallah Rabbim gonlune gore versin simsiki tutunsunlar annelerine

Ol

Olacak insallah canim kan testini ne zaman yapacaksin aslinda on gun olmus dayan biraz daha bakalim.
Guzel haberlerini bekliyoruz
Yarin kan testi gunu canim.gecen seferde idrarda silik cikmisti,kan testinde pozitif ama kese olduktan sonra dusuk oldu.yine ayni seyler olacakmis gibi geliyo cok korkuyorum

İnşallah pozitif sonuç alırız benimde perşembe günü testim seninle aynı gün güzel sonuçlarla evimize döneriz ben şehir dışındayım evime dolu dolu gitmeyi nasip eder Rabbim inşallah
Insallah haftaya persembe bzm gnumuz bakalm ne olacak insallah dolu dolu gidersn evine insallah

TATLIM HAYIRLI OLSUN YARIN GİT KAN TAHLİLİNİ YAPTIR VE BİZLERE LÜTFEN GÜZEL HABERLER VER GERCEKTEN BUNA İHTİYACIMIZ VAR BENİMKİDE 5 ARALIK VALLA BENDE ÖLÜYORUM HEYCANDAN ZAMANDA GECMİYOKİ BÜTÜN GÜN EVDEYİM DIŞARIDA ÇIKAMIYORUM ZAMANSIZ YERDE AGRIM BAŞLIYO KASIMDA KARNIMDA TESTİN AZDA OLSA GÖZÜKMESİ HAMİLE OLDUGUNU GÖSTERİR CANIM

Sabahmi gordn ikinci cizgiyiii ay cok guzel insallah insallah hayrli haberler verrsn bize cok sevndm var demekki

canım gözün aydın desene senin içinde geri sayım başladı inşallah hepimiz bebeğimizi gucagımıza alıcaz canım bol bol dinlen

Evet

Evet canim sabah farkettim ikinci cizgiyi.bakalim yarin belli olacak her tarafim kabardi valla kurdesen gibi ne zormus allahim beklemek
Olmasa cikarmiydi ikinci cizgi hamilesin allahn izniyle cok sevndm hayrli ugurlu olsunn. Kacnci denemen ve kacnci gun embryosu transfer edildi? Kacnci gun yaltn idrar testni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…