Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Yarin kan testi gunu canim.gecen seferde idrarda silik cikmisti,kan testinde pozitif ama kese olduktan sonra dusuk oldu.yine ayni seyler olacakmis gibi geliyo cok korkuyorum
Canim bak sakin korkma o bebek dogacaksa olacak olmayacaksa ne yaparsak yapalim olmuyor.
Ayni seyleri yasayacagini dusunme bende ilk bebegimi dusurdum bugunde transfer oldu ben kalbimi mevlama dondum sadece hayirlisi dedim bundan sonrasi bizde degil artik.
Kalbini ferah tut arkadasim hayirlisi olsun.

Olmasa cikarmiydi ikinci cizgi hamilesin allahn izniyle cok sevndm hayrli ugurlu olsunn. Kacnci denemen ve kacnci gun embryosu transfer edildi? Kacnci gun yaltn idrar testni
Canim benim 4. Denemem hepsinde hamilelik oldu ama hep dusukle sonuclandi.bu seferkide 5.gun embriyosu ve 2 tane transfer edildi.valla 7. Gunden beri idrar testi yapiyorum hep ikinci silik cikiyo aslinda sabretmek lazimda olmuyo iste

Saolun hepiniz dualariniz icin insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize.hayirlisi olsun hakkimizda

Canim benim 4. Denemem hepsinde hamilelik oldu ama hep dusukle sonuclandi.bu seferkide 5.gun embriyosu ve 2 tane transfer edildi.valla 7. Gunden beri idrar testi yapiyorum hep ikinci silik cikiyo aslinda sabretmek lazimda olmuyo iste
Sakami ya yedinci gunden beri idrar testmi yaptn allahm bu emeklerni umutlarni bosa gotrmesn dokuz ay sora bi sanciyla saglikli hayrli bi evlat dunyaya getrrsn insallah. Belirti varmiydi? Ve senn iki tane yerlestrldgi icin sanrm idrarda cikio

Sakami ya yedinci gunden beri idrar testmi yaptn allahm bu emeklerni umutlarni bosa gotrmesn dokuz ay sora bi sanciyla saglikli hayrli bi evlat dunyaya getrrsn insallah. Belirti varmiydi? Ve senn iki tane yerlestrldgi icin sanrm idrarda cikio
Evet yaptim ve hep silik cikti ama benim ilk hamilelikde ikizdi ve iki cizgide cok net cikiyodu bu seferki belli belirsiz ondam endiseliyim.

Hayirlimolsun insallah pozitifi gorursun

olumlu sonuç arkadaşlara sorum olacak kese göründükten sonra aynı doktora devam mı ediyorsunuz tüp bebek doktorunuza yoksa başka doktora mı gidiyorsunuz??
Ben kalp atışlarını duyan kadar tüp bebek doktoruna gittim. Simdi kendi kadin dogum doktoruma devam ediyorum

Hayırlı olsun inş güzelce katlanır değerlerin. Kafana takip stres yapma hamileliginin tadını çıkarmaya basla

okyanus34 canım benim hayırlısı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun benim çok rahat geçti transferim 2 adet transfer edildi bakalım gerisi Rabbime kalmış artık yeterki ol desin 8 Aralık test günümüz inşallah hayırlı haberler alıcaz ama ben Dayanamayıp erken yapabilirim :)

Canim kaç gündür takip ediyorum sonucunu, kesin sonucu öğrenmeden bişey yazmak istemedim. Hep dua ettim sana.Çok şükür bebegin göstermiş kendini. İnşallah kat kat artar değerlerin. Rabbim bu sefer kucağına almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…