- 27 Eylül 2011
- 881
- 451
- 158
Canim bak sakin korkma o bebek dogacaksa olacak olmayacaksa ne yaparsak yapalim olmuyor.Yarin kan testi gunu canim.gecen seferde idrarda silik cikmisti,kan testinde pozitif ama kese olduktan sonra dusuk oldu.yine ayni seyler olacakmis gibi geliyo cok korkuyorum
Canim benim 4. Denemem hepsinde hamilelik oldu ama hep dusukle sonuclandi.bu seferkide 5.gun embriyosu ve 2 tane transfer edildi.valla 7. Gunden beri idrar testi yapiyorum hep ikinci silik cikiyo aslinda sabretmek lazimda olmuyo isteOlmasa cikarmiydi ikinci cizgi hamilesin allahn izniyle cok sevndm hayrli ugurlu olsunn. Kacnci denemen ve kacnci gun embryosu transfer edildi? Kacnci gun yaltn idrar testni
Saolun hepiniz dualariniz icin insallah hepimiz kavusuruz bebislerimize.hayirlisi olsun hakkimizdaCanim bak sakin korkma o bebek dogacaksa olacak olmayacaksa ne yaparsak yapalim olmuyor.
Ayni seyleri yasayacagini dusunme bende ilk bebegimi dusurdum bugunde transfer oldu ben kalbimi mevlama dondum sadece hayirlisi dedim bundan sonrasi bizde degil artik.
Kalbini ferah tut arkadasim hayirlisi olsun.
Sakami ya yedinci gunden beri idrar testmi yaptn allahm bu emeklerni umutlarni bosa gotrmesn dokuz ay sora bi sanciyla saglikli hayrli bi evlat dunyaya getrrsn insallah. Belirti varmiydi? Ve senn iki tane yerlestrldgi icin sanrm idrarda cikioCanim benim 4. Denemem hepsinde hamilelik oldu ama hep dusukle sonuclandi.bu seferkide 5.gun embriyosu ve 2 tane transfer edildi.valla 7. Gunden beri idrar testi yapiyorum hep ikinci silik cikiyo aslinda sabretmek lazimda olmuyo iste
Insallah bol bol kalitelinyumurtan olur hayirlisiyla guzel sonuclar alirsinkızlar yrn da bnm opu var bana da dua edin lütfen sağlıklı kaliteli yumlar toplasn dr inş
Evet yaptim ve hep silik cikti ama benim ilk hamilelikde ikizdi ve iki cizgide cok net cikiyodu bu seferki belli belirsiz ondam endiseliyim.Sakami ya yedinci gunden beri idrar testmi yaptn allahm bu emeklerni umutlarni bosa gotrmesn dokuz ay sora bi sanciyla saglikli hayrli bi evlat dunyaya getrrsn insallah. Belirti varmiydi? Ve senn iki tane yerlestrldgi icin sanrm idrarda cikio
Hadi hayirlisi olsun canim insallah saglikli yumurtalar olur ve sana tutunurInsallah bol bol kalitelinyumurtan olur hayirlisiyla guzel sonuclar alirsin
Insallah en guzel mujdeyi aldigin gun olurHaftaya persmbe haftaya bgn belkide hayatmn enguzel gnu olur yada en kotu
Insallah birde gercekten oluyormus kesin hungur hungur aglarm ay belkide bayilrim yada heyecandan ciglikmi atarm allahm yillardr bekledgm gun gelsn artk ne olurInsallah en guzel mujdeyi aldigin gun olur
Ama bence dha yeni olusuyo normal yani net olmamasi ben cok sevndm senn adina inss bu kez mutllukla son bulacakEvet yaptim ve hep silik cikti ama benim ilk hamilelikde ikizdi ve iki cizgide cok net cikiyodu bu seferki belli belirsiz ondam endiseliyim.
Insallah canim omrunun en guzel persembesini yasarsinInsallah birde gercekten oluyormus kesin hungur hungur aglarm ay belkide bayilrim yada heyecandan ciglikmi atarm allahm yillardr bekledgm gun gelsn artk ne olur
Hayirlimolsun insallah pozitifi gorursunKizlar merhaba
Biz geldik bebegimle beraberiz aldim melegimi.
Bir adet transfer yapildi 1. Kalite dediler geriye kalan iki tane de donduruldu tabi insallah gerek kalmaz onlara ama ne olur ne olmaz dedik.
Hepinize dualariniz icin tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hayirlisini versin mevlam hepinize insallah.
Ben kalp atışlarını duyan kadar tüp bebek doktoruna gittim. Simdi kendi kadin dogum doktoruma devam ediyorumolumlu sonuç arkadaşlara sorum olacak kese göründükten sonra aynı doktora devam mı ediyorsunuz tüp bebek doktorunuza yoksa başka doktora mı gidiyorsunuz??
amin cnm inşallahInsallah bol bol kalitelinyumurtan olur hayirlisiyla guzel sonuclar alirsin
aminnnn canım benim Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizeHayirli olsun insallah Rabbim gonlune gore versin simsiki tutunsunlar annelerine
Hayırlı olsun inş güzelce katlanır değerlerin. Kafana takip stres yapma hamileliginin tadını çıkarmaya baslaKızlar bugün 12. Gun ve kan test sonucumu aldım 55.2 çıktı değer katlanır sa hersey yolunda olacak allahıma şükürler olsun bu günleri de gördüm darısı tüm isteyen herkese dilerim. Hepimiz için dua ediyorum. Emin olun pozitif sonuç almak önemli değilmiş şimdi kafam da karmaşık o kadar şey var ki degerim artacak mi kese ve kalp atışı her şey yolunda mi 1. Denemem kimyasal gebelik ile sonuçlanmisti bu sebeple çok tedirginim Rabbim hepimizin kucağıni doldursun amin amin amin...
Amiiiiin insallahhInsallah canim omrunun en guzel persembesini yasarsin
Canim kaç gündür takip ediyorum sonucunu, kesin sonucu öğrenmeden bişey yazmak istemedim. Hep dua ettim sana.Çok şükür bebegin göstermiş kendini. İnşallah kat kat artar değerlerin. Rabbim bu sefer kucağına almayi nasip etsin.Kızlar benim pazartesi 7. Gunumdu kan vermiştim sonucun 0,85 çıkmıştı. 3. Gün embriyo su transfer edilmişti 2 tane. Bugün tekrar kab verdim sonucum 18 kusur çıkmış çok mutlu oldum inşallah artar değerin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?