Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

canim peki su anda.kalbi duran bebek ne olmus ultrasona girdinmi kendi kendine kaybolacaktiya hani ne oldu?
Bugun doktordaydim bebek hala duruyor ama kuculmus biraz daha. Diğer bebeğimin de gelişimi hizlanmis tek başına kalınca o büyüdükçe diğerini itecek ve yapistiracakmis. 2 hafta sonra ikili test icin çağırdı o zamana kadar kaybolurmus

bayanlar merhaba ben bugün ikinci iğnelere başlıyorum cumartesi tekrar kontrolüm var da sizce yumurta toplama işlemim ne zaman hangi gün olur??

bayanlar merhaba ben bugün ikinci iğnelere başlıyorum cumartesi tekrar kontrolüm var da sizce yumurta toplama işlemim ne zaman hangi gün olur??

canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına geçen gün senden mi okumuştum hala progestan iğne mi vuruluyorsun sen?

ikinci iğneler dediğin hangisi canım? benim opu totalde 10. gün olmuştu yani tedavi başladığı ilk günden 10 gün sonra. genelde yumurta gelişimine doktorlar karar veriyor kişiden kişiye değişir yani

Canım çok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun. Allahım insallah isteyen herkese güzel haber almayı nasip etsin, güzel haber alan sizlerinde sağlıkla kucaklariniza almanızı nasip etsin, hayırlı evlat olsunlar inşallah.

ikinci iğneler dediğin hangisi canım? benim opu totalde 10. gün olmuştu yani tedavi başladığı ilk günden 10 gün sonra. genelde yumurta gelişimine doktorlar karar veriyor kişiden kişiye değişir yani
gonal kullandım ilkte ondan sonra verilen ismini hatırlayamadım iş yerindeyim aradılar bugün o iğnelerinizde başlıyor diye

kızlar geldim ben, cevahir avm'ye gittim dolandım bir seyler aldım, trafkle boğuştum kafamı dağıttım.
okyanus34 hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah
nasıldı transfer anlatsana? ne kadar sürdü, idrara sıkışık mıydın?

Beni hemsire arayip kahvaltinizi yapip gelebilirsiniz demisti.idrara sikisik olmak gerekiyor hastaneyle ev arasi 2saat oldugu icin ben evden cikarken tuvalete girmistim yolda su ictim zaten heyecandan sikisiosun:) ben o gece hastanede kaldim yol gitmemis olmak icin.simdiden hayirlisi olsun

Ne i
ne iyi yapmissin kafan dagilmistir biraz.ben gripde oldugum icin eve kapandim iyice allahtan son gunum oleyyy

Canim benimde 9Aralik dediler ama bende erken yaparim diye dusunuyorum.
İnsallah canim bizimle kalsinlar hayirlisiyla benimde rahat gecti bukadarini beklemiyodum sagolsun doktorum cok seviyorum onu.

Hosgeldin kacak :)
Guzeldi cok sukur ts
Canim transfer iyidi cok sukur guzel gecti. İdrara sikisik oldugumu dusunuyodum ama degilmisim hemsire sonda takarak mesanemi doldurdu sonra doktorum geldi islem yapildi ve bitti benim icin basariliydi embriyoda iyi dediler gerisi Allah tan rabbim ne derse o artik.
Sen neler yapiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…