Bugun doktordaydim bebek hala duruyor ama kuculmus biraz daha. Diğer bebeğimin de gelişimi hizlanmis tek başına kalıncacanim peki su anda.kalbi duran bebek ne olmus ultrasona girdinmi kendi kendine kaybolacaktiya hani ne oldu?
canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına geçen gün senden mi okumuştum hala progestan iğne mi vuruluyorsun sen?Bugun doktordaydim bebek hala duruyor ama kuculmus biraz daha. Diğer bebeğimin de gelişimi hizlanmis tek başına kalıncao büyüdükçe diğerini itecek ve yapistiracakmis. 2 hafta sonra ikili test icin çağırdı o zamana kadar kaybolurmus
ikinci iğneler dediğin hangisi canım? benim opu totalde 10. gün olmuştu yani tedavi başladığı ilk günden 10 gün sonra. genelde yumurta gelişimine doktorlar karar veriyor kişiden kişiye değişir yanibayanlar merhaba ben bugün ikinci iğnelere başlıyorum cumartesi tekrar kontrolüm var da sizce yumurta toplama işlemim ne zaman hangi gün olur??
Canım çok tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun. Allahım insallah isteyen herkese güzel haber almayı nasip etsin, güzel haber alan sizlerinde sağlıkla kucaklariniza almanızı nasip etsin, hayırlı evlat olsunlar inşallah.Canim kaç gündür takip ediyorum sonucunu, kesin sonucu öğrenmeden bişey yazmak istemedim. Hep dua ettim sana.Çok şükür bebegin göstermiş kendini. İnşallah kat kat artar değerlerin. Rabbim bu sefer kucağına almayi nasip etsin.
gonal kullandım ilkte ondan sonra verilen ismini hatırlayamadım iş yerindeyim aradılar bugün o iğnelerinizde başlıyor diyeikinci iğneler dediğin hangisi canım? benim opu totalde 10. gün olmuştu yani tedavi başladığı ilk günden 10 gün sonra. genelde yumurta gelişimine doktorlar karar veriyor kişiden kişiye değişir yani
Sağol canim benim darısı sana da olsun inşallah. Ben yazmadım ama ben de vuruluyorum hala progestan. 12. Hafta bitene kadar kullanicam daha.canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına geçen gün senden mi okumuştum hala progestan iğne mi vuruluyorsun sen?
Beni hemsire arayip kahvaltinizi yapip gelebilirsiniz demisti.idrara sikisik olmak gerekiyor hastaneyle ev arasi 2saat oldugu icin ben evden cikarken tuvalete girmistim yolda su ictim zaten heyecandan sikisiosun:) ben o gece hastanede kaldim yol gitmemis olmak icin.simdiden hayirlisi olsunbir de transfer yaptıranlara sorayım, anestezi olmayacak ya, ac karnına falan olmaya da gerek yok değil mi? o gün de hastaneye yatıs yapacaksınız işlemden sonra dinlenip cıkacaksınız dediler ama kaç saat kalınıyor orada?
cumartesi sabahı olacakmış benim transfer
kızlar geldim ben, cevahir avm'ye gittim dolandım bir seyler aldım, trafkle boğuştum kafamı dağıttım.
okyanus34 hayırlı olsun canım sağlıkla kucagına alırsın inşallah
nasıldı transfer anlatsana? ne kadar sürdü, idrara sıkışık mıydın?
herşey güzel olacak Allahın izniyle dualarımdasın canımSağol canım tesekkur ederim inşallah artar, bu sefer sonu güzel biter inşallah
benim kadın doğum doktorumda yok şimdi onun arayışındayım ne zor süreçler bu yolun hala başındayımBen kalp atışlarını duyan kadar tüp bebek doktoruna gittim. Simdi kendi kadin dogum doktoruma devam ediyorum
Sağol canm çok teşekkürler :)Hayırlı olsun inş güzelce katlanır değerlerin. Kafana takip stres yapma hamileliginin tadını çıkarmaya basla
ne iyi yapmissin kafan dagilmistir biraz.ben gripde oldugum icin eve kapandim iyice allahtan son gunum oleyyykızlar geldim ben, cevahir avm'ye gittim dolandım bir seyler aldım, trafkle boğuştum kafamı dağıttım.
Canim benimde 9Aralik dediler ama bende erken yaparim diye dusunuyorum.okyanus34 canım benim hayırlısı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun benim çok rahat geçti transferim 2 adet transfer edildi bakalım gerisi Rabbime kalmış artık yeterki ol desin 8 Aralık test günümüz inşallah hayırlı haberler alıcaz ama ben Dayanamayıp erken yapabilirim :)
Guzeldi cok sukur tsHosgeldin kacak :)
Canim transfer iyidi cok sukur guzel gecti. İdrara sikisik oldugumu dusunuyodum ama degilmisim hemsire sonda takarak mesanemi doldurdu sonra doktorum geldi islem yapildi ve bitti benim icin basariliydi embriyoda iyi dediler gerisi Allah tan rabbim ne derse o artik.kızlar geldim ben, cevahir avm'ye gittim dolandım bir seyler aldım, trafkle boğuştum kafamı dağıttım.
Hadi hayirlisi umarim iyi soonuc alirsin. erken degilmi 11 yada 12 gun bekletirler genelde test icin8.günümü de bitirdim, yarın son gün kısmetse, cumartesi sabah öğreniyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?