Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

test günlerimiz aynıymış ama sanırım ben de dayanamayıp erken yapıcam.. beraber pozitifleri görmek dileğiyle cnm

Hadi bakalim gozun aydin cok iyi yapmissin sanada bol sans Allah yar ve yardimcin olsun canim.

Hi
hic stres olma canim transfer en kolayi.ondan sonrasi beklemek daha zor bu yuzden oyalanacak biseyler bul kendine eve kapatma kendini

ya bende bir test aşamasına gelseydim daha çok başındayımm
daha yolun başında surat asıyorsun valla olmuyor yakışmıyor heyecanını yaşa ve hayırlısını dile. test aşamasına gelmek nedir ki onu da yaşadım pozitifi de gördüm keseyi de gördüm ama olmayınca olmuyor...
kalp atışını duyunca bitecek mi o da değil 32 haftalıkken bile bebeğini kaybedenler okuduk. sen iyi düşün herşey iyi olsun. sabrın şansın bol olsun güzelim

sağol canım inşallah, 5.gün embriyosu benimkisi o yüzden testim 10.günümde
Benimde 5.gun bana 11 gun sonra dedi doktorum erkenmi diye dusunuyordum degil demek ki.hepimiz icin hayirlisi olsun ne diyelim.yarin buyuk gun benim icin sonucu paylasirim sizlerle.dua edin benim icin kizlar

Merhaba kizlar sizi bir suredir takip ediyorum bende 3 asilama 1 tupbebek yapip netice alamamis biriyim 33 yasindayim .en son buay tekrar denedik ve transfer olali bugun 7. Gunum insallah tum isteyenlere ve bana rabbim buay nasip eder.bugun bir bel agrisi cekiyorum umarim adet sancisi degildir. Biraz korku sardi diyebilirim

Hosgeldin canim aramiza.hic korkma o sancilar cok normal.olumsuz dusunme hic bizaman 3 defa dusuk yaptim hala ugrasiyorum bebegim olsun diye.bu nir sinav bizim icin allahim mutlaka odullendirecek bizleri

Canım inşallah bebegin sana tutunmuştur 5 gün sonra ben hep buradaydim anne der :)

Ya ben yanımda hic kimseyi istemiyorum çok utanıyorum hatta esime bile transfe dedim ben tek gidebilirim hayatım ama bırakmadı beni. Herkes biliyo ama yinede yanımda kimse olsun istemiyorum

Ya ben yanımda hic kimseyi istemiyorum çok utanıyorum hatta esime bile transfe dedim ben tek gidebilirim hayatım ama bırakmadı beni. Herkes biliyo ama yinede yanımda kimse olsun istemiyorum

benim zaten kimsem yok, sadece ablamlar var onlar da izmirde
yanımda olması güç verir bana, kafam dagılır
yalnız kaldıkca kuruyorum ben
kız kardeş candır yaaa :)

benim zaten kimsem yok, sadece ablamlar var onlar da izmirde
yanımda olması güç verir bana, kafam dagılır
yalnız kaldıkica kuruyorum ben
kı kardeş candır yaaa :)
Can tabi ama ben utaniyorum iste ya keşke bende sizin gibi olsam bizimkilerde gelmeyi çok istiyolar herkese yok diyorum bi anlam veremiyorlar utanıyorum dedim en sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…