- 21 Ekim 2014
- 427
- 311
- 123
okyanus34 canım benim hayırlısı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun benim çok rahat geçti transferim 2 adet transfer edildi bakalım gerisi Rabbime kalmış artık yeterki ol desin 8 Aralık test günümüz inşallah hayırlı haberler alıcaz ama ben Dayanamayıp erken yapabilirim :)
Hadi bakalim gozun aydin cok iyi yapmissin sanada bol sans Allah yar ve yardimcin olsun canim.iyi bakalım atlatmışsın çok şükür, geri sayım başlamış :)
benim de canım sıkkın olunca ablam dayanamamış, yarın akşam eniştem yeğenim ve ablam izmirden buraya geliyorlar, cumartesi transferde ablam da yanımda olacak
çok sevindim
hic stres olma canim transfer en kolayi.ondan sonrasi beklemek daha zor bu yuzden oyalanacak biseyler bul kendine eve kapatma kendiniiyi bakalım atlatmışsın çok şükür, geri sayım başlamış :)
benim de canım sıkkın olunca ablam dayanamamış, yarın akşam eniştem yeğenim ve ablam izmirden buraya geliyorlar, cumartesi transferde ablam da yanımda olacak
çok sevindim
İnsallah canim hadi bakalim hayirlisitest günlerimiz aynıymışama sanırım ben de dayanamayıp erken yapıcam.. beraber pozitifleri görmek dileğiyle cnm
canım benimde çıkmadı kan da cıktı .herkesin değişiyor .Kimse yokmuuuu
daha yolun başında surat asıyorsun valla olmuyor yakışmıyor heyecanını yaşa ve hayırlısını dile. test aşamasına gelmek nedir ki onu da yaşadım pozitifi de gördüm keseyi de gördüm ama olmayınca olmuyor...ya bende bir test aşamasına gelseydim daha çok başındayımm
benim kadın doğum doktorumda yok şimdi onun arayışındayım ne zor süreçler bu yolun hala başındayım
teşekkür ederim canım benim ben adanadayımcanım istanbuldaysan Ebru Saraçı herkes çok methediyor. Allah kısmet eder de pozitifi görürsem ben de ona gitmeyi düşünüyorum
sağol canım inşallah, 5.gün embriyosu benimkisi o yüzden testim 10.günümdeHadi hayirlisi umarim iyi soonuc alirsin. erken degilmi 11 yada 12 gun bekletirler genelde test icin
Benimde 5.gun bana 11 gun sonra dedi doktorum erkenmi diye dusunuyordum degil demek ki.hepimiz icin hayirlisi olsun ne diyelim.yarin buyuk gun benim icin sonucu paylasirim sizlerle.dua edin benim icin kizlarsağol canım inşallah, 5.gün embriyosu benimkisi o yüzden testim 10.günümde
Hosgeldin canim aramiza.hic korkma o sancilar cok normal.olumsuz dusunme hic bizaman 3 defa dusuk yaptim hala ugrasiyorum bebegim olsun diye.bu nir sinav bizim icin allahim mutlaka odullendirecek bizleriMerhaba kizlar sizi bir suredir takip ediyorum bende 3 asilama 1 tupbebek yapip netice alamamis biriyim 33 yasindayim .en son buay tekrar denedik ve transfer olali bugun 7. Gunum insallah tum isteyenlere ve bana rabbim buay nasip eder.bugun bir bel agrisi cekiyorum umarim adet sancisi degildir. Biraz korku sardi diyebilirim
Bende yaptıracağım cumartesi sabah, inşallah pozitif olur ama bence pozitif olacak senin sonucun, benimde değerin artar inşallah,8.günümü de bitirdim, yarın son gün kısmetse, cumartesi sabah öğreniyorum ...
Canım inşallah bebegin sana tutunmuştur 5 gün sonra ben hep buradaydim anne der :)Merhaba kizlar sizi bir suredir takip ediyorum bende 3 asilama 1 tupbebek yapip netice alamamis biriyim 33 yasindayim .en son buay tekrar denedik ve transfer olali bugun 7. Gunum insallah tum isteyenlere ve bana rabbim buay nasip eder.bugun bir bel agrisi cekiyorum umarim adet sancisi degildir. Biraz korku sardi diyebilirim
Ya ben yanımda hic kimseyi istemiyorum çok utanıyorumiyi bakalım atlatmışsın çok şükür, geri sayım başlamış :)
çok sevindim
Ya ben yanımda hic kimseyi istemiyorum çok utanıyorumhatta esime bile transfe dedim ben tek gidebilirim hayatım ama bırakmadı beni. Herkes biliyo ama yinede yanımda kimse olsun istemiyorum
Can tabi ama ben utaniyorum iste yabenim zaten kimsem yok, sadece ablamlar var onlar da izmirde
yanımda olması güç verir bana, kafam dagılır
yalnız kaldıkica kuruyorum ben
kı kardeş candır yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?