Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Tsh istenilen seviyeye dusmemis dr ilacımı arttırdı bi dahaki adetimle eğer düşerse transfer olacak hayırlısı böyleymiş bekleyelim

Bendede bel agrisi var feci. Hayrli olsn insallah tutunr sna bebekciginn

Can tabi ama ben utaniyorum iste ya keşke bende sizin gibi olsam bizimkilerde gelmeyi çok istiyolar herkese yok diyorum bi anlam veremiyorlar utanıyorum dedim en sonunda
Annem kaynvalidem surekli gelelim diolar ama yok dedim bnde kimseyi umtlndrmamak icin. Smdi gelseler aman kalkma faln sanki hamile muamele edcekler ve uzulurler olmasa :'( o yuzden istemiorm ben

Canim yanlis hesapliosun.hergun iki kati degil 1 gun aralikla iki katina cikmasi lazim ve senin ikiye katlamis zaten.hic korkma gayet iyi degwrlerin
Aaaa canm ben zannediyorum her gun 2 ye katlayacak uzuluyorum sabahtan beri cok sagol icimi rahatlattin Allah razi olsun

iyi akşamlar kızlar :) cumartesi opu var şükür,3 tane yumoşum var aslında 4 ama çok geriden geliyormuş,inşallah sağlıcakla toplanır 3 üde :) sonra inşallah transfer hayırlısıyla....
hayılısı olsun arkadaşım benimde cumartesi olcaktı ama pazara kaldı bugün kontrolde yarın tekrar gel bakalım pazar yapalım dedi.hayırlısı olsun bakalım.senin de güzel geçer inşallah opun:)

"gucci85, post: 38011484, member: 486440"]sağol canım inşallah, 5.gün embriyosu benimkisi o yüzden testim 10.günümde[
"HVYD1798, post: 38011572, member: 511403"]Benimde 5.gun bana 11 gun sonra dedi doktorum erkenmi diye dusunuyordum degil demek ki.hepimiz icin hayirlisi olsun ne diyelim.yarin buyuk gun benim icin sonucu paylasirim sizlerle.dua edin benim icin kızlar

Sizin yine iyiyimiş. Benimki de blast ama test tarihi 15 gün sonraya verdi doktor.

Haydi hayirlisi insallah rabbim tamamina erdirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…