- 24 Mart 2014
- 308
- 64
- 53
Kizlar 9. Gun 98.8 di. 11.gun 234 cikti tam katlamamis 2ye nasl sizce?
Hosgeldin canim aramiza.hic korkma o sancilar cok normal.olumsuz dusunme hic bizaman 3 defa dusuk yaptim hala ugrasiyorum bebegim olsun diye.bu nir sinav bizim icin allahim mutlaka odullendirecek
Tesekkurler canim insallah
Canım inşallah bebegin sana tutunmuştur 5 gün sonra ben hep buradaydim anne der :)
Bendede bel agrisi var feci. Hayrli olsn insallah tutunr sna bebekciginnMerhaba kizlar sizi bir suredir takip ediyorum bende 3 asilama 1 tupbebek yapip netice alamamis biriyim 33 yasindayim .en son buay tekrar denedik ve transfer olali bugun 7. Gunum insallah tum isteyenlere ve bana rabbim buay nasip eder.bugun bir bel agrisi cekiyorum umarim adet sancisi degildir. Biraz korku sardi diyebilirim
Canm 10. Gun 197 olmasi 11. Gun 384 olmasi lazm degil mi her gun iki kati degil mihayirli olsun nasil katlanmamis 2 kati zaten 197.60 oluyor senin daha fazla olmus
Annem kaynvalidem surekli gelelim diolar ama yok dedim bndeCan tabi ama ben utaniyorum iste yakeşke bende sizin gibi olsam bizimkilerde gelmeyi çok istiyolar herkese yok diyorum bi anlam veremiyorlar utanıyorum dedim en sonunda
Canim yanlis hesapliosun.hergun iki kati degil 1 gun aralikla iki katina cikmasi lazim ve senin ikiye katlamis zaten.hic korkma gayet iyi degwrlerinCanm 10. Gun 197 olmasi 11. Gun 384 olmasi lazm degil mi her gun iki kati degil mi
Aninnnnnn canım benim inşallah arka arkaya güzel haberler alıcaz ama bende erken yapıcam galiba :)test günlerimiz aynıymışama sanırım ben de dayanamayıp erken yapıcam.. beraber pozitifleri görmek dileğiyle cnm
BENDE ÖYLE DİYODUM AMA BİANDA GEÇİVERDİ ŞİMDİ DE TEST GÜNÜNÜ BEKLEMEKTEYİZ.TELAŞ YAPMA TADINI ÇIKAR BENCEya bende bir test aşamasına gelseydim daha çok başındayımm
Aaaa canm ben zannediyorum her gun 2 ye katlayacak uzuluyorum sabahtan beri cok sagol icimi rahatlattin Allah razi olsunCanim yanlis hesapliosun.hergun iki kati degil 1 gun aralikla iki katina cikmasi lazim ve senin ikiye katlamis zaten.hic korkma gayet iyi degwrlerin
Bendede bel agrisi var feci. Hayrli olsn insallah tutunr sna bebekciginn
Aaaa canm ben zannediyorum her gun 2 ye katlayacak uzuluyorum sabahtan beri cok sagol icimi rahatlattin Allah razi olsun
4 aralik test tarihim insallahInsallah canim seninkide tutunur senin ne zaman test gunun
hayılısı olsun arkadaşım benimde cumartesi olcaktı ama pazara kaldı bugün kontrolde yarın tekrar gel bakalım pazar yapalım dedi.hayırlısı olsun bakalım.senin de güzel geçer inşallah opun:)iyi akşamlar kızlar :) cumartesi opu var şükür,3 tane yumoşum var aslında 4 ama çok geriden geliyormuş,inşallah sağlıcakla toplanır 3 üde :) sonra inşallah transfer hayırlısıyla....
amin canm İnsallah cumlemizeben de her gün iki katı sanıyordum öğrendiim iyi oldu
bu arada çoooook tebrik ederim, sağlıkla kucagına al inşallah :)
Haydi hayirlisi insallah rabbim tamamina erdirsinKizlar merhaba
Biz geldik bebegimle beraberiz aldim melegimi.
Bir adet transfer yapildi 1. Kalite dediler geriye kalan iki tane de donduruldu tabi insallah gerek kalmaz onlara ama ne olur ne olmaz dedik.
Hepinize dualariniz icin tesekkur ederim Allah hepinizden razi olsun hayirlisini versin mevlam hepinize insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?