- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Hayirli olsun.insallah annisine siki siki tutunsun hepimizinkiler. Benim dün oldu transfer test tarihi de 8 i. Ayni gün güzel haberlerle geliriz Inşallah@okyanus34 canım benim hayırlısı olsun bebişin sana sıkı sıkı tutunsun benim çok rahat geçti transferim 2 adet transfer edildi bakalım gerisi Rabbime kalmış artık yeterki ol desin 8 Aralık test günümüz inşallah hayırlı haberler alıcaz ama ben Dayanamayıp erken yapabilirim :)
Seninde hayırlı olsun canım benim ben inanıyorum hepimiz arka arkaya güzel haberler alıcaz :)Hayirli olsun.insallah annisine siki siki tutunsun hepimizinkiler. Benim dün oldu transfer test tarihi de 8 i. Ayni gün güzel haberlerle geliriz Inşallah
Kariştirdın galiba canım, benim test 6 Aralık ta:)Lulinda yarn senn gunun insallah mutlu haberi alirsn hayrlsyla dualarm sennle
cok güzel olacak insallah.dualarim seninle. Mutlu haberlerini bekliyorum dört gözle.İyi akşamlar kızlar ben bugun kan verdim 11.günüm sonucı yarın öğlen alıcam,korkuyorum 11 ile 12. Gün arasında bişey olmaz inşallah
İnşallah canım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahcok güzel olacak insallah.dualarim seninle. Mutlu haberlerini bekliyorum dört gözle.
Hayirli olsun.insallah annisine siki siki tutunsun hepimizinkiler. Benim dün oldu transfer test tarihi de 8 i. Ayni gün güzel haberlerle geliriz Inşallah
Ooo desenize 8 aralıkta şenlik var hepberaber pozitiflere inşallahBenim de 8i canım inşallah Rabbim cumlemizn hayırlı haber vermesini nasip eder amin :)
Öyle valla Rabbimin izniyle hepimiz güzel haber alıcaz burası şenlik yerine dönecek 8 Aralık'taOoo desenize 8 aralıkta şenlik var hepberaber pozitiflere inşallah
İNŞALLAAAAH...Ooo desenize 8 aralıkta şenlik var hepberaber pozitiflere inşallah
Ooo desenize 8 aralıkta şenlik var hepberaber pozitiflere inşallah
A pardn karstrmsm ozur canm yaaaKariştirdın galiba canım, benim test 6 Aralık ta:)
Insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz INSALLAHHHHHHHHHHİNŞALLAAAAH...
Insallah aynen masallah bu ay cogu kisnn tutu gbi insss kimsenn eli bos kalmasnencokistedigimsin canim insallah cok guzel sonuclar alirsin bu topikde guzel haberler alan cok var hepsinin gozu aydin .buda beni umutlandiriyor dogrusu rabbim dualarimizi kabul etsin
Ay cok hrycnli yaa hadi hayrlu haberlr inssBen yarin sabahin korunde hastaneye kosarim artuk.bu gecede nasil sabah etcem bilmiyorum kizlar
Ben yarin sabahin korunde hastaneye kosarim artuk.bu gecede nasil sabah etcem bilmiyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?