Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Hayirli olsun.insallah annisine siki siki tutunsun hepimizinkiler. Benim dün oldu transfer test tarihi de 8 i. Ayni gün güzel haberlerle geliriz Inşallah

Hayirli olsun.insallah annisine siki siki tutunsun hepimizinkiler. Benim dün oldu transfer test tarihi de 8 i. Ayni gün güzel haberlerle geliriz Inşallah
Seninde hayırlı olsun canım benim ben inanıyorum hepimiz arka arkaya güzel haberler alıcaz :)

İyi akşamlar kızlar ben bugun kan verdim 11.günüm sonucı yarın öğlen alıcam,korkuyorum 11 ile 12. Gün arasında bişey olmaz inşallah
cok güzel olacak insallah.dualarim seninle. Mutlu haberlerini bekliyorum dört gözle.

selam arkadaslar
allahim hepimize hayirli güzel haberler almayi nasip etsin. amin. hayirli saglikli bebisler versin. amin. benide öglen doktor aradi on taneden besi döllenmis cok sükür yarin saat 12de transferim insaallah. iki tane bebis transfer etcekler insaallah. ama bugün acayip yanlarim agriyor böbrek yerleri insallah normaldir. dualarinizda benide unutmayin siz benim hep dualarimdasiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…