Selam canim hadi hayirli olsun senin icinde.insallh iyi sonuc alanlardan olursun allahin izniylemerhaba kızlar topikde yeniyim ve bende anne adayıyım :)
Selam canim hadi hayirli olsun senin icinde.insallh iyi sonuc alanlardan olursun allahin izniyle
Selam canim hadi hayirli olsun senin icinde.insallh iyi sonuc alanlardan olursun allahin izniyle
Hamilelik oluncami canim anlamadim.kac aylik oldugunumu nasil hesapliyosun demek istedinkızlar tüp bebekde ne kadarlık olduğunu nasıl hesaplıyorsunuz
Insallah. Agzindan bal damliyo :)Bende yaptıracağım cumartesi sabah, inşallah pozitif olur ama bence pozitif olacak senin sonucun, benimde değerin artar inşallah,
Keşke 22.00 matinesine sinemaya gitseydin:)Allahim zaman gecmiyomu ne
Esimde cok keyifsiz ondan biseylwr yapalim diyemedim.erkenden yatti oda cok stesli yarini iyi haberlerle bir atlatsakKeşke 22.00 matinesine sinemaya gitseydin:)
Yumurtalari gelistirmek icin kullaniyosun demi.ben farkli bir isimde igne kullanmistim ve hic akinti olmamisti.belki ilac farkindan olabilir canimKizlar ben 5 gundur menopur kullaniyirum gunde 300 mg yarin kontrolum var akinti cok oluyo iki gundur sizdede oldumu acaba merak ettim
Kizlar ben 5 gundur menopur kullaniyirum gunde 300 mg yarin kontrolum var akinti cok oluyo iki gundur sizdede oldumu acaba merak ettim
Kesinlikle akıntı köyü bişey değil canım yumişler geşiltiği için rahat olKizlar ben 5 gundur menopur kullaniyirum gunde 300 mg yarin kontrolum var akinti cok oluyo iki gundur sizdede oldumu acaba merak ettim
Olacak olacak inanıyorum ben, bu arada benim deger im 43 oldu, sanırım hamileyim Allahım çok şükürler olsun, Allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda benimle birlikte sonuç yazacak olan E ecomlek ,Insallah. Agzindan bal damliyo :)
Cumartesi baktirmayacak miydin? Çok sevindim bak ne güzel yükselmiş. İyi dileklerinde için tesekkurlwrOlacak olacak inanıyorum ben, bu arada benim deger im 43 oldu, sanırım hamileyim Allahım çok şükürler olsun, Allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda benimle birlikte sonuç yazacak olan E ecomlek ,gucci85 , O oty , zeynep
, bir arkadaşım daha vardı idrar bakan adini hatırlayamadıminşallah hepiniz pozitif yazarsınız arka arkaya buraya. İnşallah hayirlisiyla kese ve kalp atisinida görüp yazarız birlikte buraya.
Benimde 5. Gun ve iki tansfer canim.yaein test gunum benim bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.uykum hic yok ama yatayimda sabah olsun bir an once.dedigin gibi insallah evlerimiz neselensinUyudunuz mu kizlaraöf sınavına çalışıyorum.ehliyete de yazildim ona da tabi çalışıyorum. Bu sene çalışmıyorum diye kendimi doldurmaya çalışıyorum.Ne yapayım yoksa boş evde hayat geçmiyor.bizimde evlerimiz en yakın zamanda neselenir ınş.
Supersn mesela neler uapacaksn cok mersk ettm dogrusu banada fkir olur belki benmde keyfim yerine gelir insss olur ve yapilacaklar listesndeki en guzel seyleir yaparsnCumartesi transferden sonra 10. Günüm. 5. Gün iki embriyo transfer edilmişti bana. 1 aralık i bekle diyor eşim ama bekleyemeyecegim.artık neyse öğrenmek istiyorum.pozitif yada negatif olursa yapacağım şeylerin listesini çıkardım bile. Çok eğlenceli her durumda hayat devam ediyor olacak benim için.rabbim e sığındım ve tevekkül ettim. Bu da beni inanılmaz pozitif yapiyor
Birdhami test yaptn sen canm hadi hayrli olsn annecikkOlacak olacak inanıyorum ben, bu arada benim deger im 43 oldu, sanırım hamileyim Allahım çok şükürler olsun, Allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda benimle birlikte sonuç yazacak olan E ecomlek ,gucci85 , O oty , zeynep
, bir arkadaşım daha vardı idrar bakan adini hatırlayamadıminşallah hepiniz pozitif yazarsınız arka arkaya buraya. İnşallah hayirlisiyla kese ve kalp atisinida görüp yazarız birlikte buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?