Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

[QUOnTE="HVYD1798, post: 38014494, member: 511403"]Selam canim hadi hayirli olsun senin icinde.insallh iyi sonuc alanlardan olursun allahin izniyle[/QUOTE]

amin canim hepimizin hakkında hayırlısı

Kizlar ben 5 gundur menopur kullaniyirum gunde 300 mg yarin kontrolum var akinti cok oluyo iki gundur sizdede oldumu acaba merak ettim

Kizlar ben 5 gundur menopur kullaniyirum gunde 300 mg yarin kontrolum var akinti cok oluyo iki gundur sizdede oldumu acaba merak ettim
Yumurtalari gelistirmek icin kullaniyosun demi.ben farkli bir isimde igne kullanmistim ve hic akinti olmamisti.belki ilac farkindan olabilir canim

ben menogon kullanmıştım akıntının sebebi hormonların yükselmesiymiş ve iyi bir seymiş demişti doktorum.

Insallah. Agzindan bal damliyo :)
Olacak olacak inanıyorum ben, bu arada benim deger im 43 oldu, sanırım hamileyim Allahım çok şükürler olsun, Allahım isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda benimle birlikte sonuç yazacak olan E ecomlek , gucci85 , O oty , zeynep
, bir arkadaşım daha vardı idrar bakan adini hatırlayamadım inşallah hepiniz pozitif yazarsınız arka arkaya buraya. İnşallah hayirlisiyla kese ve kalp atisinida görüp yazarız birlikte buraya.

Cumartesi baktirmayacak miydin? Çok sevindim bak ne güzel yükselmiş. İyi dileklerinde için tesekkurlwr

Cumartesi transferden sonra 10. Günüm. 5. Gün iki embriyo transfer edilmişti bana. 1 aralık i bekle diyor eşim ama bekleyemeyecegim.artık neyse öğrenmek istiyorum.pozitif yada negatif olursa yapacağım şeylerin listesini çıkardım bile. Çok eğlenceli her durumda hayat devam ediyor olacak benim için.rabbim e sığındım ve tevekkül ettim. Bu da beni inanılmaz pozitif yapiyor

Uyudunuz mu kizlar aöf sınavına çalışıyorum.ehliyete de yazildim ona da tabi çalışıyorum. Bu sene çalışmıyorum diye kendimi doldurmaya çalışıyorum.Ne yapayım yoksa boş evde hayat geçmiyor.bizimde evlerimiz en yakın zamanda neselenir ınş.

Benimde 5. Gun ve iki tansfer canim.yaein test gunum benim bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.uykum hic yok ama yatayimda sabah olsun bir an once.dedigin gibi insallah evlerimiz neselensin

Supersn mesela neler uapacaksn cok mersk ettm dogrusu banada fkir olur belki benmde keyfim yerine gelir insss olur ve yapilacaklar listesndeki en guzel seyleir yaparsn

Birdhami test yaptn sen canm hadi hayrli olsn annecikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…