Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Yumurtalari gelistirmek icin kullaniyosun demi.ben farkli bir isimde igne kullanmistim ve hic akinti olmamisti.belki ilac farkindan olabilir canim

EVET CANIM GELİŞTİRMEK İÇİN YARIN BAKALIM NE DIYECEK DOKTOR İNŞ GÜZELCE GELİŞMİŞTİR OPU NE ZAMAN OLACAGI BELLI OLUR HERHALDE YARIN

Supersn mesela neler uapacaksn cok mersk ettm dogrusu banada fkir olur belki benmde keyfim yerine gelir insss olur ve yapilacaklar listesndeki en guzel seyleir yaparsn
Canım sana komik gelebilirim yazacaklarim ama başlayayım o zaman. Negatif olursa öncelikle diyete ve yürüyüşe başlayacağım.tosun gibi oldum resmen ya...sonra evi güzelce temizleyeceğim. O kadar özledim ki temizlik yapmayı. Sonra geçen yılki okuluma gidip arkadaşlarımı ve ogrencilerimi ziyeret edeceğim zeytinburnu tarafına onları çok ozledim.Ehliyet ve aöf sınavlarına tamamen odaklanacagim

Supersn mesela neler uapacaksn cok mersk ettm dogrusu banada fkir olur belki benmde keyfim yerine gelir insss olur ve yapilacaklar listesndeki en guzel seyleir yaparsn
Pozitif olursa öncelikle güzel haberi çok az kişiyle paylaşıp (siz dahil değilsiniz buna) kalp atışını duyduktan sonra herkesle paylaşirim. Eve gelip hemen şükür namazı kılarim.artık nasıl bir coskunlukla kilarim bilemiyorum.kese gorundukten sonra da alışverişe giderim herhalde.alacağım ilk kıyafet de bebek tulumu olur.senelerdir beklediğim an değil mi?tabi temizlikler, arkadaş gezmelerine ve yürüyüşü ara vereceğim.iğnelerle devam... tabi forumu takip etmeyi de ihmal etmem. Sonuçta sevincimizi ve huznumuzu her seyimizi paylaşıyoruz..,.

Smdi heyecandan uyumayan anneler insallah yarinda hayallerle uyursnuz esinzle bebegnzn gelmesni bu muhtesem surprizi konsrsnuz. Insallah yarn hayatnizin enguzel gnu olur anne ben burdaym der bebeklernz insallah
Amin inşallah canm bugün 2. Kan Testi mi yaptırmak için yola çıktım öyle heycanliyim ki uyuyamadim gece senin msjni görünce çok mutlu oldum tam da beni anlatmışsin kendimi gördüm bir an umarım dileklerin gerçek olur ve ben de size olumlu sonuçlarla dönerim 1. Kan sonucum 55 alahim sen yardım et bizlere amin..

teşekkür ederim güzel dileklerin için...

SAOL CANIM SEVINDIM İNŞ GÜZEL GELİŞMİŞTİR YUMİŞLER
benim 7 yumurtam toplandı zaten ama bir embriyo oluştu..

yaa yemin ederim ben de ilk iş rejime,spora ve pilatese başlıycam
kendi kendimi depresyona sokmıycam.
amaaaa pozitif olursa, ben de kimseye söylemicem (komşular falan) cok yakın bir arkadasım bile gecen afta gebelik haberi verdi, yeni test yaptım dedi, ne kadarlık dedim 12 haftalıkmış dedi.. millet nazarımız deger diye midir nedir söylemiyor yaaa..

pilates konusunda +1 bu ne yaa tosuncuk oldum valla hormonlardan mıdır nedir... bi de arkadaşın 12 haftalık yeni mi test yapmış maşşallah cinsiyeti bile bellidir belki de. beni mi yiyosun diyeydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…