- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Yumurtalari gelistirmek icin kullaniyosun demi.ben farkli bir isimde igne kullanmistim ve hic akinti olmamisti.belki ilac farkindan olabilir canim
ben menogon kullanmıştım akıntının sebebi hormonların yükselmesiymiş ve iyi bir seymiş demişti doktorum.
Kesinlikle akıntı köyü bişey değil canım yumişler geşiltiği için rahat ol
Canım sana komik gelebilirim yazacaklarim ama başlayayım o zaman. Negatif olursa öncelikle diyete ve yürüyüşe başlayacağım.tosun gibi oldum resmen ya...sonra evi güzelce temizleyeceğim. O kadar özledim ki temizlik yapmayı. Sonra geçen yılki okuluma gidip arkadaşlarımı ve ogrencilerimi ziyeret edeceğim zeytinburnu tarafına onları çok ozledim.Ehliyet ve aöf sınavlarına tamamen odaklanacagimSupersn mesela neler uapacaksn cok mersk ettm dogrusu banada fkir olur belki benmde keyfim yerine gelir insss olur ve yapilacaklar listesndeki en guzel seyleir yaparsn
Pozitif olursa öncelikle güzel haberi çok az kişiyle paylaşıp (siz dahil değilsiniz buna) kalp atışını duyduktan sonra herkesle paylaşirim. Eve gelip hemen şükür namazı kılarim.artık nasıl bir coskunlukla kilarim bilemiyorum.kese gorundukten sonra da alışverişe giderim herhalde.alacağım ilk kıyafet de bebek tulumu olur.senelerdir beklediğim an değil mi?tabi temizlikler, arkadaş gezmelerine ve yürüyüşü ara vereceğim.iğnelerle devam... tabi forumu takip etmeyi de ihmal etmem. Sonuçta sevincimizi ve huznumuzu her seyimizi paylaşıyoruz..,.Supersn mesela neler uapacaksn cok mersk ettm dogrusu banada fkir olur belki benmde keyfim yerine gelir insss olur ve yapilacaklar listesndeki en guzel seyleir yaparsn
Amin inşallah canm bugün 2. Kan Testi mi yaptırmak için yola çıktım öyle heycanliyim ki uyuyamadim gece senin msjni görünce çok mutlu oldum tam da beni anlatmışsin kendimi gördüm bir an umarım dileklerin gerçek olur ve ben de size olumlu sonuçlarla dönerim 1. Kan sonucum 55 alahim sen yardım et bizlere amin..Smdi heyecandan uyumayan anneler insallah yarinda hayallerle uyursnuz esinzle bebegnzn gelmesni bu muhtesem surprizi konsrsnuz. Insallah yarn hayatnizin enguzel gnu olur anne ben burdaym der bebeklernz insallah
teşekkür ederim güzel dileklerin için...daha yolun başında surat asıyorsun valla olmuyor yakışmıyor heyecanını yaşa ve hayırlısını dile. test aşamasına gelmek nedir ki onu da yaşadım pozitifi de gördüm keseyi de gördüm ama olmayınca olmuyor...
kalp atışını duyunca bitecek mi o da değil 32 haftalıkken bile bebeğini kaybedenler okuduk. sen iyi düşün herşey iyi olsun. sabrın şansın bol olsun güzelim
haklısınız aslında :)BENDE ÖYLE DİYODUM AMA BİANDA GEÇİVERDİ ŞİMDİ DE TEST GÜNÜNÜ BEKLEMEKTEYİZ.TELAŞ YAPMA TADINI ÇIKAR BENCE
Saol canım senindr güzel haberlerini bekliyoruzesilaecrin sevcanf nurme O oty A ae2010 gyilmaz1982 E ecomlek pozitif haberleriniz olsun inşallahhhh hayırlı cumalarrr günaydınlarrrr hekese. Şu an hastanedeyim opum var saat 9 da haydi bana kolay gele güzel bi gün olsun canlar :)
benim 7 yumurtam toplandı zaten ama bir embriyo oluştu..SAOL CANIM SEVINDIM İNŞ GÜZEL GELİŞMİŞTİR YUMİŞLER
yaa yemin ederim ben de ilk iş rejime,spora ve pilatese başlıycamCanım sana komik gelebilirim yazacaklarim ama başlayayım o zaman. Negatif olursa öncelikle diyete ve yürüyüşe başlayacağım.tosun gibi oldum resmen ya...sonra evi güzelce temizleyeceğim. O kadar özledim ki temizlik yapmayı. Sonra geçen yılki okuluma gidip arkadaşlarımı ve ogrencilerimi ziyeret edeceğim zeytinburnu tarafına onları çok ozledim.Ehliyet ve aöf sınavlarına tamamen odaklanacagim
Gunaydin arkadaslar kanimi verdim saat 1o da alam sonuc dua esin banaaaaaa
Gunaydin arkadaslar kanimi verdim saat 1o da alam sonuc dua esin banaaaaaa
benim 7 yumurtam toplandı zaten ama bir embriyo oluştu..
yaa yemin ederim ben de ilk iş rejime,spora ve pilatese başlıycam
kendi kendimi depresyona sokmıycam.
amaaaa pozitif olursa, ben de kimseye söylemicem (komşular falan) cok yakın bir arkadasım bile gecen afta gebelik haberi verdi, yeni test yaptım dedi, ne kadarlık dedim 12 haftalıkmış dedi.. millet nazarımız deger diye midir nedir söylemiyor yaaa..
Canm 10. Gun 197 olmasi 11. Gun 384 olmasi lazm degil mi her gun iki kati degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?