Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canım Allah mutluluğunu bozmasın, kucağına almayı da nasip etsin inşallah... Darısı bizlerin başına diyelim o zaman bu ne yaa zaman durdu mu bana mı öyle geliyo

Kızlar ya transferimin ikinci gün ama ben wc ye oturuyorum yapamıyorum ikinmakta zararliymis ya Kelebegim tutanamazsa diye fazlada oturamiyorum aynı durumu yaşayan var mi kabızliktan çok korkuyorum

Kızlar ya transferimin ikinci gün ama ben wc ye oturuyorum yapamıyorum ikinmakta zararliymis ya Kelebegim tutanamazsa diye fazlada oturamiyorum aynı durumu yaşayan var mi kabızliktan çok korkuyorum
Canım bol bol su iç, aç karnına kayısı ye mesela pirasa yemeği yiyebilirsin bana çok iyi geldi.çavdar ve kepek ekmeği tercih edebilirsin

pilates konusunda +1 bu ne yaa tosuncuk oldum valla hormonlardan mıdır nedir... bi de arkadaşın 12 haftalık yeni mi test yapmış maşşallah cinsiyeti bile bellidir belki de. beni mi yiyosun diyeydin

denmiyo işte, seni aptal yerine koyanlara cevap vermemek en iyisi,
doğum kontrol hapını bıraktıgı ay hamile kalınca anlamamış...
insanlar nazardan korkuyorlar hele biz potansiyel kem gözüz onlar için

Kızlar süper haberlerle geldim allahıma şükürler olsun 12 .gun 55.2 ve 14. Gun 127.3 Şuan güzel ilerliyor sanırım kuzum benm le darısı tüm isteyen herkese dilerim :)

ayyy cok güzeeellll
tebrik ederim :)
ama dikkat ettim test sonucunu alan herkes 'sanırım' ifadesi kullanıyor..
yani bir rahat rahat "hamileyim uleeeeennn" diye bagıramıyoruz hep bir endişe var.

Canım bol bol su iç, aç karnına kayısı ye mesela pirasa yemeği yiyebilirsin bana çok iyi geldi.çavdar ve kepek ekmeği tercih edebilirsin
zeynepcim cevabın için çok teşekkür ederim günde iki litre su içiyorum kayısı da yiyiyorum ama etki etmiyor bende sanırım gereksiz yere stres yapıyorum ondan oluyor kepek ekmeği tercih ediyorum kabak Çekirdeği ve hurma da yiyiyorum inşallah hayırlı güzel sonuçlar olur araara Karnima bastiriliyor sanki zaman zaman başım ağrıyor Allahım sonumuzu Hayır etsin inşallah

Canm aynı dönemlerden ben de geçtim çok fena kabiz oldum duphalac surup öneririm ama doktoruna danis önce ben icmistim ve baya rahatladım çünkü ne yaptıysam olmamıştı ya da kayısı kompostusu yap iç o da iyi gelir suan allahıma şükür pozitif sonucumu aldım darısı sana güzel haberlerini bekleyeceğim :)

Canim gözün aydın Rabbim tamamını erdirsin inşallah dediklerinizi uyguluyacagim darısı başımıza inşallah

ayyy cok güzeeellll
tebrik ederim :)
ama dikkat ettim test sonucunu alan herkes 'sanırım' ifadesi kullanıyor..
yani bir rahat rahat "hamileyim uleeeeennn" diye bagıramıyoruz hep bir endişe var.
Aynen canm kalp atışını duyana kadar içim rahat olmayacak sanırım allahın izni ile o günü gorursem de biraz rahatlarim ama yine de kucağıma alana kadar tedirgin olurum çok zor evlat sahibi oluyoruz çok zor süreçlerden geciyoruz

O zaman stresten senin ki. Bir de sürekli yatmiyorsun değil mi canım. Ben crione jel den sonra 45_60 dk arası yürüyorum. Hemşire öyle söyledi

Çok sevindim canım inşallah bizde yarın güzel haber veririz amaaaaaa benim umudum yok

hayılısı olsun arkadaşım benimde cumartesi olcaktı ama pazara kaldı bugün kontrolde yarın tekrar gel bakalım pazar yapalım dedi.hayırlısı olsun bakalım.senin de güzel geçer inşallah opun:)
aminnn canım cümlemize olsun inşallahhh. dün akşam çatlatmayı vurdum yarın sabah inşallah az ve öz yumlarımla opuya giricem,kısmetimizde ne varsa o olacak,sizinde hakkınızda en hayırlısı olsun :)

maşallah suphanallah canım hayırlı uğurlu olsun ALLAHIM tüm isteyenlere nasip etsin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…