Yani yürüyorum derken mutfakta yemek yapıyorum o vakti değerlendiriyorum
çok güzel Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar süper haberlerle geldim allahıma şükürler olsun 12 .gun 55.2 ve 14. Gun 127.3 Şuan güzel ilerliyor sanırım kuzum benm le darısı tüm isteyen herkese dilerim :)
hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın canım cok güzel yükselmiş maşallahKızlar süper haberlerle geldim allahıma şükürler olsun 12 .gun 55.2 ve 14. Gun 127.3 Şuan güzel ilerliyor sanırım kuzum benm le darısı tüm isteyen herkese dilerim :)
aminnnnnnnnnnn inşallah....Sagol canm insallah Rabbim kucagimiza almayi nasip eder.
Teşekkürler tatlım allahıma şükürler olsun :)hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın canım cok güzel yükselmiş maşallah
Amin canm :)çok güzel Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
üzülme ben de yapsam mı diyorum bekliycem yarın 12. gün biliyorum benim de olmadıKızlar 11. Gün kan sonucum 1.30 yani koca bi NEGATİF
Canm sabırsızlıkla sonucunu bekliyoruz umarım güzel sonuçlar alırsın :)Gunaydin arkadaslar kanimi verdim saat 1o da alam sonuc dua esin banaaaaaa
Kızlar 11. Gün kan sonucum 1.30 yani koca bi NEGATİF
Saol canım işteyim üzülemiyorum bile,maalesef dondurulmuşum yokhayırlısı olsun arkadaşım ne kadar üzülme desek de üzülüyor insan biliyorumama herşey Allahtan vardır bunda da bir hayır. Yanılmıyorsam dondurulmuş embriyon da vardı. Onunla denersin hem vücudun da dinlenmiş olur...
İnşallah güzrl sonuç alırsın canımüzülme ben de yapsam mı diyorum bekliycem yarın 12. gün biliyorum benim de olmadı
Selam canlaar cok uzgunum bennn.malesef test sonucu 5.25 cikti cok dusuk
Cok uzuldum canim allah bize sabir versin benimde negatif sonuc bugun aldum deger 5.25 .ne yapalim umudumuzu yitirmeyelimSaol canım işteyim üzülemiyorum bile,maalesef dondurulmuşum yok
Üzülme canım,inşallah nasibinde mis kokulu bir evlat sahibi olmak vardır ,hep bunun için dua et,zamanı geldiğinde mutlaka olacaktır..Selam canlaar cok uzgunum bennn.malesef test sonucu 5.25 cikti cok dusuk
aradim ama saat 12den once donmez.deger cok dusuk zaten canim testin tekrsrina bile gerek duymayacaktirCanim doktorla görüştün mü peki birsey dedi mi
Canim benim olsun bir daha denersin insallah daha zamani varmis demekki kuzumSelam canlaar cok uzgunum bennn.malesef test sonucu 5.25 cikti cok dusuk
hayırlısı olsun, sanki artmaya müsait bi değer gibi gözüküyor ama, kaçıncı gündü bugün, 2 gün sonra tekrarlıcan dimi, bana negatif olsada 2 gün sonra tekrar et demişlerdi.Selam canlaar cok uzgunum bennn.malesef test sonucu 5.25 cikti cok dusuk
Kızlar 11. Gün kan sonucum 1.30 yani koca bi NEGATİF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?