Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

hayırlısı olsun, sanki artmaya müsait bi değer gibi gözüküyor ama, kaçıncı gündü bugün, 2 gün sonra tekrarlıcan dimi, bana negatif olsada 2 gün sonra tekrar et demişlerdi.
Yok canim sanmam 11.gun bugun.olmadi ne yapalim cok umutluydum 4.denemede bosa cikti

fıstıklar moral bozmak yok... Bu yolda pozitife de negatife de hazırlıklı olmamız lazım malesef. Topiğin hepsi pozitifi görünceye kadar mücadeleye devam Gerekirse 3 kez 5 kez denicez... Kendimizi toparlamamız şart. Artık pilatesle mi olur işle güçle mi bilemicem ama Allah başka dert vermesin, beterinden saklasın diyelim, önümüzdeki maçlara bakalım

kızlar birşey sorucam benim transferim ertelendi ohss riskinden ve bünyemin dinlenmesi için,13 embriyoyu dondurduk ve üçerli gruplar halinde,bize verilen evrakta 4+4+5 şeklinde yazıyor,şimdi benim transfer yapıldığında bir tüp çözdürülüp 1 embriyo transfer ederlerse diğerleri nolacak,üstelik dondurmaya 500$ ödedik

C
canim senin bir tüp dediginde 4 embriyo var canim yani cozuldugunde 4 de cozulecek icinden birini secip kullsnacaklar kalanlar ise yaramiyor gerisini tekrar donduramiyolar malesef.

C

canim senin bir tüp dediginde 4 embriyo var canim yani cozuldugunde 4 de cozulecek icinden birini secip gerisini tekrar dondursmiyolar malesef.
anladım canım 3 defa transfer hakkım var yani o kadar eziyet boşa çıkmaz inş,taze transfer de olmadı nasıl geçecek zaman bilmiyorum,bi de transfer yapıldığı için tüm ilaçları bıraktım acaba ne zaman adet olurum

Birdhami test yaptn sen canm hadi hayrli olsn annecikk
Canım evet çarşamba yaptım 18 di ogun kasik ve belimde cok agrim vardı, perşembe gece acile gittim ventolin hava veriyorlar bana tikaniyorum cunku, gitmisken kasik ve belimdeki agrilarim da yokolmustu degerin arttigindan endise ediyordum doktora giriş yaptirdim 43 cikti

3. Gun de dondurulduysa bir grup cozulur, 5. Gune gitmesi beklenir. Iclerinden en iysi tranafer edilir. Digerleri iyiyse tekrar dondurulur. Her merkez tekrar dondurmuyor. Sorman lazim.

Insa
insaah canim ama merak etme dondurulmusda sans daha yuksek oluyor.icini ferah tut balim

5
3. Gun de dondurulduysa bir grup cozulur, 5. Gune gitmesi beklenir. Iclerinden en iysi tranafer edilir. Digerleri iyiyse tekrar dondurulur. Her merkez tekrar dondurmuyor. Sorman lazim.
Bende tekrat dondurulmuyor biliyorum.ama dedigin gibi merkezden merkeze degisebilir canim

Canım Allah mutluluğunu bozmasın, kucağına almayı da nasip etsin inşallah... Darısı bizlerin başına diyelim o zaman bu ne yaa zaman durdu mu bana mı öyle geliyo
Amin canım, ilkinde çok kotu bir tecrubem olduğu için bunda korkuyorum ama hayırlısı Allahtan. Darisi başınıza inşallah.

Kızlar ya transferimin ikinci gün ama ben wc ye oturuyorum yapamıyorum ikinmakta zararliymis ya Kelebegim tutanamazsa diye fazlada oturamiyorum aynı durumu yaşayan var mi kabızliktan çok korkuyorum
Canım sabah kalkar kalkmaz hemen yarim litre su iç, arkasında 3 kayısı ye ben öyle yaptım hep gayet rahat lavoboya gittim, bende ise yarıyor yani

Canım sabah kalkar kalkmaz hemen yarim litre su iç, arkasında 3 kayısı ye ben öyle yaptım hep gayet rahat lavoboya gittim, bende ise yarıyor yani

Canim evet azonce işe yaradı :)
Sen nasılsın değerler güzel gidiyor dualarimdasin bugün çok dua et mübarek Gün hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah kardeslerimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…