Allahim en kisa surede en guzelini nasip etsin insallah.İnşallah güzrl sonuç alırsın canım
Yok canim sanmam 11.gun bugun.olmadi ne yapalim cok umutluydum 4.denemede bosa ciktihayırlısı olsun, sanki artmaya müsait bi değer gibi gözüküyor ama, kaçıncı gündü bugün, 2 gün sonra tekrarlıcan dimi, bana negatif olsada 2 gün sonra tekrar et demişlerdi.
canim senin bir tüp dediginde 4 embriyo var canim yani cozuldugunde 4 de cozulecek icinden birini secip kullsnacaklar kalanlar ise yaramiyor gerisini tekrar donduramiyolar malesef.kızlar birşey sorucam benim transferim ertelendi ohss riskinden ve bünyemin dinlenmesi için,13 embriyoyu dondurduk ve üçerli gruplar halinde,bize verilen evrakta 4+4+5 şeklinde yazıyor,şimdi benim transfer yapıldığında bir tüp çözdürülüp 1 embriyo transfer ederlerse diğerleri nolacak,üstelik dondurmaya 500$ ödedik
anladım canım 3 defa transfer hakkım var yani o kadar eziyet boşa çıkmaz inş,taze transfer de olmadı nasıl geçecek zaman bilmiyorum,bi de transfer yapıldığı için tüm ilaçları bıraktım acaba ne zaman adet olurumC
canim senin bir tüp dediginde 4 embriyo var canim yani cozuldugunde 4 de cozulecek icinden birini secip gerisini tekrar dondursmiyolar malesef.
Canım evet çarşamba yaptım 18 di ogun kasik ve belimde cok agrim vardı, perşembe gece acile gittim ventolin hava veriyorlar bana tikaniyorum cunku, gitmisken kasik ve belimdeki agrilarim da yokolmustu degerin arttigindan endise ediyordum doktora giriş yaptirdim 43 ciktiBirdhami test yaptn sen canm hadi hayrli olsn annecikk
3. Gun de dondurulduysa bir grup cozulur, 5. Gune gitmesi beklenir. Iclerinden en iysi tranafer edilir. Digerleri iyiyse tekrar dondurulur. Her merkez tekrar dondurmuyor. Sorman lazim.kızlar birşey sorucam benim transferim ertelendi ohss riskinden ve bünyemin dinlenmesi için,13 embriyoyu dondurduk ve üçerli gruplar halinde,bize verilen evrakta 4+4+5 şeklinde yazıyor,şimdi benim transfer yapıldığında bir tüp çözdürülüp 1 embriyo transfer ederlerse diğerleri nolacak,üstelik dondurmaya 500$ ödedik
Canım inşallah opum güzel gecer kaliteli yumurtaların olur ve kısa zamanda güzel haberler alirsin@esilaecrin @sevcanf @nurme @oty @ae2010gyilmaz1982 @ecomlek pozitif haberleriniz olsun inşallahhhh hayırlı cumalarrr günaydınlarrrr hekese. Şu an hastanedeyim opum var saat 9 da haydi bana kolay gele güzel bi gün olsun canlar :)
insaah canim ama merak etme dondurulmusda sans daha yuksek oluyor.icini ferah tut balimanladım canım 3 defa transfer hakkım var yani o kadar eziyet boşa çıkmaz inş,taze transfer de olmadı nasıl geçecek zaman bilmiyorum,bi de transfer yapıldığı için tüm ilaçları bıraktım acaba ne zaman adet olurum
Canım çok sevindim inşallah bu sefer sağlıkla kucagimada alabilirim, darısı başına inşallahgyilmaz1982 gözün aydın kuzum bu sefer hayırlısı ile kucağına alacaksın inşallah bebişini çok sevindimmmm çokkkkk :)
Bende tekrat dondurulmuyor biliyorum.ama dedigin gibi merkezden merkeze degisebilir canim3. Gun de dondurulduysa bir grup cozulur, 5. Gune gitmesi beklenir. Iclerinden en iysi tranafer edilir. Digerleri iyiyse tekrar dondurulur. Her merkez tekrar dondurmuyor. Sorman lazim.
Canım çok tesekkur ederim darısı senin ve isteyen herkesin başına insallahay hadi hayırlısı, heyecanlandım valla :)
bu arada söylemeyi unutmuşum,gyilmaz1982 coook tebrik ederim :)
Canım inşallah Allah muradini verir, inşallah değerin yuksek cikarGunaydin arkadaslar kanimi verdim saat 1o da alam sonuc dua esin banaaaaaa
Amin canım, ilkinde çok kotu bir tecrubem olduğu için bunda korkuyorum ama hayırlısı Allahtan. Darisi başınıza inşallah.Canım Allah mutluluğunu bozmasın, kucağına almayı da nasip etsin inşallah... Darısı bizlerin başına diyelim o zamanbu ne yaa zaman durdu mu bana mı öyle geliyo
Yok canim malesef benim 5.25 cikti yani kotuCanım inşallah Allah muradini verir, inşallah değerin yuksek cikar
Canım sabah kalkar kalkmaz hemen yarim litre su iç, arkasında 3 kayısı ye ben öyle yaptım hep gayet rahat lavoboya gittim, bende ise yarıyor yaniKızlar ya transferimin ikinci gün ama ben wc ye oturuyorum yapamıyorum ikinmakta zararliymis ya Kelebegim tutanamazsa diye fazlada oturamiyorum aynı durumu yaşayan var mi kabızliktan çok korkuyorum
Gozun aydin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar süper haberlerle geldim allahıma şükürler olsun 12 .gun 55.2 ve 14. Gun 127.3 Şuan güzel ilerliyor sanırım kuzum benm le darısı tüm isteyen herkese dilerim :)
Canım sabah kalkar kalkmaz hemen yarim litre su iç, arkasında 3 kayısı ye ben öyle yaptım hep gayet rahat lavoboya gittim, bende ise yarıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?