- 6 Ekim 2010
- 1.690
- 1.175
- 248
- 43
Çok üzüldüm ne denir bilemiyorum kiYok canim malesef benim 5.25 cikti yani kotu
seni o kadar iyi anlıyorum ki olmayacaksa üzüntümü yaşayamam diye iş çıkışı yaptırmıştım testi. rabbim hapimizin sınavı farklı işte mübarek cuma saati görsün güldürsün yüzümüzü inşallah. Allah sabrını bol versin canım. dicek söz yok ama vardır bunda da bi hayır diyelimSaol canım işteyim üzülemiyorum bile,maalesef dondurulmuşum yok
Çok üzüldüm ne denir bilemiyorum kiAllah içine sabrını verir inşallah, en kısa zaman da kucağını doldursun mevlam [/QUOTE
bilmiyorum kalbimin yerinde kor var sanki.isyan etmiyorum asla allahima ama o kadar cok ihtiyacimiz vardiki guze seylere.
dondurulmuş muydu kaçıncı gün bugün belki geç tutunuyordur hemen kaybetme umudunu canım. unutma bizim göbek adımız umut..Selam canlaar cok uzgunum bennn.malesef test sonucu 5.25 cikti cok dusuk
kızlar birşey sorucam benim transferim ertelendi ohss riskinden ve bünyemin dinlenmesi için,13 embriyoyu dondurduk ve üçerli gruplar halinde,bize verilen evrakta 4+4+5 şeklinde yazıyor,şimdi benim transfer yapıldığında bir tüp çözdürülüp 1 embriyo transfer ederlerse diğerleri nolacak,üstelik dondurmaya 500$ ödedik
Dondyrulmus ve 5.gun 2 tane embriyoydu.o yuzden deger kotu zatendondurulmuş muydu kaçıncı gün bugün belki geç tutunuyordur hemen kaybetme umudunu canım. unutma bizim göbek adımız umut..
anladım canım 3 defa transfer hakkım var yani o kadar eziyet boşa çıkmaz inş,taze transfer de olmadı nasıl geçecek zaman bilmiyorum,bi de transfer yapıldığı için tüm ilaçları bıraktım acaba ne zaman adet olurum
Canım ben hastayım ilaçta kullanma dediler ama umurumda bile değil, raziyim ben Allahım cuma selasi okunan su saatte herkesin muradini versin, isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, ben çok dua ettim başlamadan once 3 arkadasimla 4444 tane salavati tefriciye okudum ve okurken dedimki transfer den sonra tek başına sonuç gunume kadar bi 4444 tane daha okuyacagim okudum bitti namaz kıldık kan vermeye gittim 18 çıktı, inşallah herkese nasip eder AllahımCanim evet azonce işe yaradı :)
Sen nasılsın değerler güzel gidiyor dualarimdasin bugün çok dua et mübarek Gün hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah kardeslerimmm
Öyle deme inşallah pozitif sonuç alirsinÇok sevindim canım inşallah bizde yarın güzel haber veririz amaaaaaa benim umudum yok
ben tekrar donduruyorlar diye biliyorum canım. e onun içinde ayrı ücret istemesinler tabikızlar birşey sorucam benim transferim ertelendi ohss riskinden ve bünyemin dinlenmesi için,13 embriyoyu dondurduk ve üçerli gruplar halinde,bize verilen evrakta 4+4+5 şeklinde yazıyor,şimdi benim transfer yapıldığında bir tüp çözdürülüp 1 embriyo transfer ederlerse diğerleri nolacak,üstelik dondurmaya 500$ ödedik
Allah inşallah en kısa zamanda güzel haber alanı nasip ederKızlar 11. Gün kan sonucum 1.30 yani koca bi NEGATİF
Canım rabbim seni biraz daha imtihan etmek istiyor.biliyorum sabretmek çok zor ama belki yüzlerce rekat namaz onca ibadet etsek kazanamayacagimiz kadar sağlayabiliyor hanemize.eğer isyan etmeyip tevekkul edersek rabbim er yada geç yavrularimiza kavuşturacak bizi. Ya bu dünyada ya ahirette. Yanlış anlama öncelikle kendi nefsime söylüyorum bunları çünkü yarın test yapacağım ben deKızlar 11. Gün kan sonucum 1.30 yani koca bi NEGATİF
Canım ınş. Bir dahaki denemem son olur. Rabbim kalbine inşirah verir. Dinlenip tekrar başlarsınız ve güzel haberini buradan alırız insSelam canlaar cok uzgunum bennn.malesef test sonucu 5.25 cikti cok dusuk
Allahim en kisa zamanda en hayirlisindan evlat nasip etsin insallah canim benim..Yok canim sanmam 11.gun bugun.olmadi ne yapalim cok umutluydum 4.denemede bosa cikti
Geçmiş olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz. ..Kızlar opu dan çıktım biraz ağrım var 8 yuminto toplandı. Yumintoların haberlerini yarın arayıp bildirecekler :) ayyy çok korkuyordum atlattım hayırlısıyla :))))
İnsallah tekrar dondururlar ya,yoksa tüm emek boşa gidecek,dondurulmuş embriyoda başari daha düşük galiba,cok moralim bozulduben tekrar donduruyorlar diye biliyorum canım. e onun içinde ayrı ücret istemesinler tabi
Sabah kuru kayisi gercekten faydali.ustune de ilik su ic.bir de elma cok ise yariyorCanım sabah kalkar kalkmaz hemen yarim litre su iç, arkasında 3 kayısı ye ben öyle yaptım hep gayet rahat lavoboya gittim, bende ise yarıyor yani
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz Rabbim yar ve yardımcın olsun :)Kızlar opu dan çıktım biraz ağrım var 8 yuminto toplandı. Yumintoların haberlerini yarın arayıp bildirecekler :) ayyy çok korkuyordum atlattım hayırlısıyla :))))
Amin canm.allah tüm isteyen herkese nasip etsinGozun aydin Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?