Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Saol canım işteyim üzülemiyorum bile,maalesef dondurulmuşum yok
seni o kadar iyi anlıyorum ki olmayacaksa üzüntümü yaşayamam diye iş çıkışı yaptırmıştım testi. rabbim hapimizin sınavı farklı işte mübarek cuma saati görsün güldürsün yüzümüzü inşallah. Allah sabrını bol versin canım. dicek söz yok ama vardır bunda da bi hayır diyelim

Canım bizim merkezde çözdürdüklerini aynı şekilde yeniden dondurabiliyorlar. hatta 3 günlük dondurdukları 2li embriyoyu çözdüler, bir gün bekledik, 4. gün kompakt yapıya geçen birini transfer ettiler, diğerini 6. güne kadar bekleyip gelişimini izleyeceklerdi. İyi bir gelişim gösterirse yeniden donduracaklardı, yoksa gidiyo tabi..

ben bir hafta sonra olmuştum. hatta sanırım o kadar bile sürmemişti

Canim evet azonce işe yaradı :)
Sen nasılsın değerler güzel gidiyor dualarimdasin bugün çok dua et mübarek Gün hurmetine Rabbim dualarimizi kabul etsin inşallah kardeslerimmm
Canım ben hastayım ilaçta kullanma dediler ama umurumda bile değil, raziyim ben Allahım cuma selasi okunan su saatte herkesin muradini versin, isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin, ben çok dua ettim başlamadan once 3 arkadasimla 4444 tane salavati tefriciye okudum ve okurken dedimki transfer den sonra tek başına sonuç gunume kadar bi 4444 tane daha okuyacagim okudum bitti namaz kıldık kan vermeye gittim 18 çıktı, inşallah herkese nasip eder Allahım

ben tekrar donduruyorlar diye biliyorum canım. e onun içinde ayrı ücret istemesinler tabi

Kızlar 11. Gün kan sonucum 1.30 yani koca bi NEGATİF
Allah inşallah en kısa zamanda güzel haber alanı nasip eder yani üzülme demek tabiki isterim ama ben o kadar umutsuzdumki 7. Gün 0.85 i görünce o kadar çok agladimki o yüzden tabi uzul, ama kendini cabuk topla ve tekrar başla ve güzel haberler ver bize inşallah

Kızlar 11. Gün kan sonucum 1.30 yani koca bi NEGATİF
Canım rabbim seni biraz daha imtihan etmek istiyor.biliyorum sabretmek çok zor ama belki yüzlerce rekat namaz onca ibadet etsek kazanamayacagimiz kadar sağlayabiliyor hanemize.eğer isyan etmeyip tevekkul edersek rabbim er yada geç yavrularimiza kavuşturacak bizi. Ya bu dünyada ya ahirette. Yanlış anlama öncelikle kendi nefsime söylüyorum bunları çünkü yarın test yapacağım ben de

Canım sabah kalkar kalkmaz hemen yarim litre su iç, arkasında 3 kayısı ye ben öyle yaptım hep gayet rahat lavoboya gittim, bende ise yarıyor yani
Sabah kuru kayisi gercekten faydali.ustune de ilik su ic.bir de elma cok ise yariyor
liften zengin beslenmelisin. Dun 2.gundu benim de ben de muzdariptim.bugun iyiym cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…