İnsallah tekrar dondururlar ya,yoksa tüm emek boşa gidecek,dondurulmuş embriyoda başari daha düşük galiba,cok moralim bozuldu
Canım gecmis olsun iyice dinlen insallah güzel güzel dollenirler.Kızlar opu dan çıktım biraz ağrım var 8 yuminto toplandı. Yumintoların haberlerini yarın arayıp bildirecekler :) ayyy çok korkuyordum atlattım hayırlısıyla :))))
Amin canim insallah rabbim bizleride sevindirir insallahAmin canm.allah tüm isteyen herkese nasip etsin
Hayr komik deilki onlar benm aklmdada var diyey ev temizligi ve mukemmel bi sofra hazrlamak istiyorum esime smdi herseyi o yapio tutmasa tabi hayrlsu bakalmCanım sana komik gelebilirim yazacaklarim ama başlayayım o zaman. Negatif olursa öncelikle diyete ve yürüyüşe başlayacağım.tosun gibi oldum resmen ya...sonra evi güzelce temizleyeceğim. O kadar özledim ki temizlik yapmayı. Sonra geçen yılki okuluma gidip arkadaşlarımı ve ogrencilerimi ziyeret edeceğim zeytinburnu tarafına onları çok ozledim.Ehliyet ve aöf sınavlarına tamamen odaklanacagim
Canım ananas,trabzon hurması bol bol sebze,meyve ve yerfıstığı ye ılık su iç ve kabızlığı kafana takma psikolojik olarakta etkileniyorsunKızlar ya transferimin ikinci gün ama ben wc ye oturuyorum yapamıyorum ikinmakta zararliymis ya Kelebegim tutanamazsa diye fazlada oturamiyorum aynı durumu yaşayan var mi kabızliktan çok korkuyorum
Canım ananas,trabzon hurması bol bol sebze,meyve ve yerfıstığı ye ılık su iç ve kabızlığı kafana takma psikolojik olarakta etkileniyorsun
güzel ,kaliteli embriyoların olur inşallah,içini ferah tut :)Kızlar opudan ciktm 6 yum toplanmiş ii mi sizce inşallah hepsi döllenir
Canim insallah hepsi saglikli ve kaliteli olaral dollenir.ben mutlu olamadim ama bu gunlerde sonuc bekleyen herkes hamis olsun insallah.allahim bekleyen isteyen bu yola bas koymus herkese nasip etsin.saglikli hayirli eli ayagi duzgun evlatlarimiz olur allahim izniylrgüzel ,kaliteli embriyoların olur inşallah,içini ferah tut :)
Bende anlamadim canim bu kadar dusuk degerde nasil ikinci cizgi silikde olsa cikar bilemedimHayrli cumalar canlarm.HVYD1798 hayrlsi boleymis dmekki ama idrards cikmisti anlamadmki neden bole olmus :'(
Ben gecen bi yerde okumstm idrar testleri on dkdan sora iki cizgi ciksads yanlismis ilk dakikalrdaki dogru olrsmBende anlamadim canim bu kadar dusuk degerde nasil ikinci cizgi silikde olsa cikar bilemedim
Bisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka
Cok sevndm hayrli ugurlu olsn insallah bu mubarek cuma gnu rabbim yuzunu guldrdu herzman guler insallah bebegn hayrlsyla dogar saglkli shhatliKızlar süper haberlerle geldim allahıma şükürler olsun 12 .gun 55.2 ve 14. Gun 127.3 Şuan güzel ilerliyor sanırım kuzum benm le darısı tüm isteyen herkese dilerim :)
Canim kendini suclama olacak olduktan sonra zaten tutar demekki zamani degilmis normal hamile kalan kadinlar ogrenene kadar hayatlarina devam ediyor sonucta kismet hersey kuzumBisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka
Canim senin icinde hayirlisi olsun.dua etmekten baska bisey gelmior elimizden ne yapalimhepimiz elimizden geleni hatta daha da fazlasını yaptık, mutlaka vakti zamanı vardır inanılmaz şekilde midem de yanma var stresten galiba yarını hayırlısıyla atlatayım, kanı verip çıkıcam kızkardeşim alacak sonucumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?