Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

İnsallah tekrar dondururlar ya,yoksa tüm emek boşa gidecek,dondurulmuş embriyoda başari daha düşük galiba,cok moralim bozuldu

hayır canım dondurulmuş transferlerde başarı oranı bir miktar daha yüksek. Vücut hormonlardan temizlendiği, rahim dinlendiği için. İçini ferah tut her işte bi hayır vardır

Hayr komik deilki onlar benm aklmdada var diyey ev temizligi ve mukemmel bi sofra hazrlamak istiyorum esime smdi herseyi o yapio tutmasa tabi hayrlsu bakalm

Kızlar ya transferimin ikinci gün ama ben wc ye oturuyorum yapamıyorum ikinmakta zararliymis ya Kelebegim tutanamazsa diye fazlada oturamiyorum aynı durumu yaşayan var mi kabızliktan çok korkuyorum
Canım ananas,trabzon hurması bol bol sebze,meyve ve yerfıstığı ye ılık su iç ve kabızlığı kafana takma psikolojik olarakta etkileniyorsun

Canım ananas,trabzon hurması bol bol sebze,meyve ve yerfıstığı ye ılık su iç ve kabızlığı kafana takma psikolojik olarakta etkileniyorsun

Kesinlikle canim çok haklısın ananas bitti eşim akşam getirecek hurma yiyiyorum su günde iki litre umarım yeterlidir meyvede yiyiyorum inşallah hayırlı olur canım arkadaşım

güzel ,kaliteli embriyoların olur inşallah,içini ferah tut :)
Canim insallah hepsi saglikli ve kaliteli olaral dollenir.ben mutlu olamadim ama bu gunlerde sonuc bekleyen herkes hamis olsun insallah.allahim bekleyen isteyen bu yola bas koymus herkese nasip etsin.saglikli hayirli eli ayagi duzgun evlatlarimiz olur allahim izniylr

Bisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka

Bisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka

Kendini suçlayacak şeyler arama canım. Sonu gelmez. Ne kilolular, fosur fosur içenler hatta uyuşturucu kullananlar bile hamile kalıyor. Eskilerin bir lafı vardır. Olacakla öleceğin çaresi yok diye. Çok doğru bir laf bence. Kendini üzme, suçlama. Daha vakti gelmemiş demekki.

Kızlar süper haberlerle geldim allahıma şükürler olsun 12 .gun 55.2 ve 14. Gun 127.3 Şuan güzel ilerliyor sanırım kuzum benm le darısı tüm isteyen herkese dilerim :)
Cok sevndm hayrli ugurlu olsn insallah bu mubarek cuma gnu rabbim yuzunu guldrdu herzman guler insallah bebegn hayrlsyla dogar saglkli shhatli

Canim kendini suclama olacak olduktan sonra zaten tutar demekki zamani degilmis normal hamile kalan kadinlar ogrenene kadar hayatlarina devam ediyor sonucta kismet hersey kuzum

Canim senin icinde hayirlisi olsun.dua etmekten baska bisey gelmior elimizden ne yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…