Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar opu dan çıktım biraz ağrım var 8 yuminto toplandı. Yumintoların haberlerini yarın arayıp bildirecekler :) ayyy çok korkuyordum atlattım hayırlısıyla :))))
hayırlı olsun canım sağlıklı şekilde döllenirler inşallah,benimki pazara kaldı bu akşam yapcam çatlatma iğnemi nasipse

QUOTE="HVYD1798, post: 38015367, member: 511403"]Hamilelik oluncami canim anlamadim.kac aylik oldugunumu nasil hesapliyosun demek istedin[/QUOTE]

evet kaç aylık olduğu nasıl hesaplanıyor

Bisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka
diğer arkadaşlarında dediği gibi bunları kafana takıpta hiç moralini bozma kendini suçlama benim ilk aşılama denenmişti h doktorum aile dostumuz diye öylesine ilaçsız denedi benim 1 tüpüm tıkalı olduğu halde tutmuştu fakat düşükle sonuçlandı ama daha sonra vakit kaybetmeyelim diye tüp bebek denedik maleseff onda bir tutma işareti dahi olmadı ki aşılama öylsine denendi diye tüp bebekte çok umutluyduk canım herşey yüce rabbimizin elinde ol derse herşey oluyor vakti zamanı değilmiş demekki . sigara konusuna gelince çok yakın arkadaşım iyi bir örnek değil ama doğuma kadar sigarasını bırakmadı 2 gebeliğide kendiliğinden oldu ikisinde de devamlı kullandı kısacası nasibimizde varsa bebeğimiz bir gün bizimle olucak üzülme şimdi kafanı dağıtmaya ve diğer deneme için moral depola güçlü olmalıyız ve olucazda pes etmek yok

Bisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka
Canım üzülme bence senin bebeğin tutunmuş yoksa rakam daha düşük çıkardı benimde ilk denememde sonuç 5.9çıkmıştı doktorum tutunmuş ama düşmüş demişti belki senin ki düşmemiştir ikinci testte yükselecek umudunu kaybetme rabbimin mucizeleri hiçbir zaman bitmez rabbim yeterki kün fe yekün desin

QUOTE="HVYD1798, post: 38015367, member: 511403"]Hamilelik oluncami canim anlamadim.kac aylik oldugunumu nasil hesapliyosun demek istedin

evet kaç aylık olduğu nasıl hesaplanıyor[/QUOTE]
Test gunu eger pozitif cikarsa canim transferden test gunune kadar kac gun gectiyse onun uzerine 14 gun daha ekliyosun.yani ayin 1 de transfer oldu diyelim 11 de test yaptin.11 gun arti 14 gun 25 gunluk hamilesin demek.umarim duzgun anlatabildim

Saol canim iyi dileklerin icin ama doktorum aradi malesef huc gelismemis 2. Teste gerek yok ilaclari keselim uzgunum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…