selam kızlaaarrr
rahim filmimi teslim ettim. 20 güne kadar aranacaksın dediler
Hayırlısı olsun şans daha yüksek Rabbim ol desin yeterkikızzzlllaaarrrr hastaneen aradılar. yaş ve amh dan dolayı direk tüp bebek yapılacak
Hayırlısı olsun şans daha yüksek Rabbim ol desin yeterki
hayırlı olsun canım sağlıklı şekilde döllenirler inşallah,benimki pazara kaldı bu akşam yapcam çatlatma iğnemi nasipseKızlar opu dan çıktım biraz ağrım var 8 yuminto toplandı. Yumintoların haberlerini yarın arayıp bildirecekler :) ayyy çok korkuyordum atlattım hayırlısıyla :))))
Kızlar 11. Gün kan sonucum 1.30 yani koca bi NEGATİF
Cok uzuldum kizlar negatif alanlari gorunce kendi aldigim sonuclar geliyor aklima ama denemeye devam insallah en kisa zamanda yasarsiniz annelik duygusunuSelam canlaar cok uzgunum bennn.malesef test sonucu 5.25 cikti cok dusuk
canımmm nasıl yaa yumurta topllama benimde hafta içi olacakhayırlı olsun canım sağlıklı şekilde döllenirler inşallah,benimki pazara kaldı bu akşam yapcam çatlatma iğnemi nasipse
Kızlar benim çok gazım oluyor o kadarda dikkat ediyorum yediklerime
canım böyle bir durumda hiç birşey söylenemiyor maalesef burda hepimizin tek ortak dileği var allahım inşallah bir gün hepimizin yüzünü güldürecek her zaman bir umut vardırSelam canlaar cok uzgunum bennn.malesef test sonucu 5.25 cikti cok dusuk
diğer arkadaşlarında dediği gibi bunları kafana takıpta hiç moralini bozma kendini suçlama benim ilk aşılama denenmişti h doktorum aile dostumuz diye öylesine ilaçsız denedi benim 1 tüpüm tıkalı olduğu halde tutmuştu fakat düşükle sonuçlandı ama daha sonra vakit kaybetmeyelim diye tüp bebek denedik maleseff onda bir tutma işareti dahi olmadı ki aşılama öylsine denendi diye tüp bebekte çok umutluyduk canım herşey yüce rabbimizin elinde ol derse herşey oluyor vakti zamanı değilmiş demekki . sigara konusuna gelince çok yakın arkadaşım iyi bir örnek değil ama doğuma kadar sigarasını bırakmadı 2 gebeliğide kendiliğinden oldu ikisinde de devamlı kullandı kısacası nasibimizde varsa bebeğimiz bir gün bizimle olucak üzülme şimdi kafanı dağıtmaya ve diğer deneme için moral depola güçlü olmalıyız ve olucazda pes etmek yokBisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka
Canım üzülme bence senin bebeğin tutunmuş yoksa rakam daha düşük çıkardı benimde ilk denememde sonuç 5.9çıkmıştı doktorum tutunmuş ama düşmüş demişti belki senin ki düşmemiştir ikinci testte yükselecek umudunu kaybetme rabbimin mucizeleri hiçbir zaman bitmez rabbim yeterki kün fe yekün desinBisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka
Haydi hayırlısı :)))hayırlı olsun canım sağlıklı şekilde döllenirler inşallah,benimki pazara kaldı bu akşam yapcam çatlatma iğnemi nasipse
İslemden dolayi oluyor canim bende gazman gibi geziyorum birde fitil kullaniyosan oda yapar dedi hemsireKızlar benim çok gazım oluyor o kadarda dikkat ediyorum yediklerime
Canım benim dün transferim yapıldı dünden beri böyleyim neden böyle oldu anlamadımCanim gayet normal ilaçlar bünyeye etki yapıyor bende de araara oluyor ihlamur iyi gelir diyorlar senin transfer nezaman şekerim
Vajinal jelmi yapıyor yoksa utanıyorum valla pırt pırt eşim dalga geçiyor artıkİslemden dolayi oluyor canim bende gazman gibi geziyorum birde fitil kullaniyosan oda yapar dedi hemsire
QUOTE="HVYD1798, post: 38015367, member: 511403"]Hamilelik oluncami canim anlamadim.kac aylik oldugunumu nasil hesapliyosun demek istedin
Saol canim iyi dileklerin icin ama doktorum aradi malesef huc gelismemis 2. Teste gerek yok ilaclari keselim uzgunum dediCanım üzülme bence senin bebeğin tutunmuş yoksa rakam daha düşük çıkardı benimde ilk denememde sonuç 5.9çıkmıştı doktorum tutunmuş ama düşmüş demişti belki senin ki düşmemiştir ikinci testte yükselecek umudunu kaybetme rabbimin mucizeleri hiçbir zaman bitmez rabbim yeterki kün fe yekün desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?