pozitifi görüp başka bişey istememek çok iddialı olmuş arkadaşım mübarek cuma günü hayırlısını isteyelim inşallah. testimi yaptırıp pozitifi gördüm ama 6. haftada bıraktı bebeğim beni. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallahMerhaba kizlar bu 4 gun nasil gececek bilemiyorum dun aksam adet olucam zannettim bel agrisi bas agrisi adet belirtilerim vardi .bugun iyuyim ama insallah adet olmam .hayirlisiyla testimi yaptirsam ve pozitifi gorsem baska bisey istemiyorum
Katiliyorum sana bende 3.5 aylik ikizlerimi kaybettim o kadar zorki.allah dayanabilecegimiz acilar versin.beterinden korusun.iş pozitifi gormeyle bitse keske.sagsaglim kucagima almadan inanamiyorum artik hic bir pozitifepozitifi görüp başka bişey istememek çok iddialı olmuş arkadaşım mübarek cuma günü hayırlısını isteyelim inşallah. testimi yaptırıp pozitifi gördüm ama 6. haftada bıraktı bebeğim beni. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah
canım ben de transferden sonra 3-4 gün çok kötüydüm bebek var mı yok mu heyecanını hiç yaşayamadım resmen eziyetti ama katlanıyoruz ve geçiyor tabi ki inşallah sağlıka tutunur bebeğinCanım benim dün transferim yapıldı dünden beri böyleyim neden böyle oldu anlamadım
Amin canm çok sağol iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim allah tüm isteyen herkese nasip etsin inşallah :)Cok sevndm hayrli ugurlu olsn insallah bu mubarek cuma gnu rabbim yuzunu guldrdu herzman guler insallah bebegn hayrlsyla dogar saglkli shhatli
pozitifi görüp başka bişey istememek çok iddialı olmuş arkadaşım mübarek cuma günü hayırlısını isteyelim inşallah. testimi yaptırıp pozitifi gördüm ama 6. haftada bıraktı bebeğim beni. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah[/QU
Haklisin kelimeleri eksik kullanmisim biraz artik paniklemeye basliyorum galiba yaklastikca ben hep hakkimizda hayirlisini istedim canim .saglikli hayirli evlat istedim .hayirlisyla kucagimiza almayi istedim .7 senedir deniyoruz .biraz beyin yorgunlugu oldu .senin icin cok uzuldum insallah bir dahakine bebegini kucagina almayi nasip eder rabbim .ben rabbime tevekkul ettim.rabbim bilir tabiki herseyi .
uff 3.5 aylık aylık mı rabbim sabır versin ne diyim yaa benim ilk transferimde pozitif aldığımı kayınvalidem annem ve ablalarım biliyordu bu sefer kalp atışını duyana kadar kimseye bişey demeyeceğim diyorum ama risk hep var demek ki doğurana kadar söylemeyim en iyisiKatiliyorum sana bende 3.5 aylik ikizlerimi kaybettim o kadar zorki.allah dayanabilecegimiz acilar versin.beterinden korusun.iş pozitifi gormeyle bitse keske.sagsaglim kucagima almadan inanamiyorum artik hic bir pozitife
Canım benim dün transferim yapıldı dünden beri böyleyim neden böyle oldu anlamadım
Saol canim iyi dileklerin icin ama doktorum aradi malesef huc gelismemis 2. Teste gerek yok ilaclari keselim uzgunum dedi
Bisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka
enteresan, benim doktorumda negatif olsa da 2 gün sonra tekrarla dedi, emin olmak adına, geç yerleşebiliyorlarmış. yine de yaptır emin ol için rahat etsin bence.Saol canim iyi dileklerin icin ama doktorum aradi malesef huc gelismemis 2. Teste gerek yok ilaclari keselim uzgunum dedi
Aminnnn canımmm inşallah tutunur bebişlerim Sabırla bekliyorum Rabbim hayırlı haberler almayı nasip edercanım ben de transferden sonra 3-4 gün çok kötüydüm bebek var mı yok mu heyecanını hiç yaşayamadım resmen eziyetti ama katlanıyoruz ve geçiyor tabi ki inşallah sağlıka tutunur bebeğin
Sağollll canımmm benimmm :)Canim transferin hayırlı olsun inşallah :)
Benim doktor testi tekrarla ilaçları bırakma dedi bende kendimi kandırmak olur dedim ama mecbur tekrarlıcam aynı acı tekrar yapcam.Ar
aradim ama saat 12den once donmez.deger cok dusuk zaten canim testin tekrsrina bile gerek duymayacaktir
İçim acıdı ama dayancaz mmecbur canımCanim benim hayırlısı olsun Rabbim nezaman ol derse o zaman olacak umidimizi kaybetmeyelim yeter ki üzme kendini lütfen
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah gülecek yüzümüzseni o kadar iyi anlıyorum ki olmayacaksa üzüntümü yaşayamam diye iş çıkışı yaptırmıştım testi. rabbim hapimizin sınavı farklı işte mübarek cuma saati görsün güldürsün yüzümüzü inşallah. Allah sabrını bol versin canım. dicek söz yok ama vardır bunda da bi hayır diyelim
doktorum banada aynısını söylemişti bende o sıkıntıyla daha ogün hemen kestim ilaçları ve adet tarihimde de adetimi oldum ... şimdi nedense bende aynısını düşünüyorum acaba 2 gün daha bekleseymiydimenteresan, benim doktorumda negatif olsa da 2 gün sonra tekrarla dedi, emin olmak adına, geç yerleşebiliyorlarmış. yine de yaptır emin ol için rahat etsin bence.
ilaçları kestin diye olmamışsındır, bişey olsaydı illa kendini belli ederdi, ama tabi ilaçları kesmeyip 2 gün sonra tekrarlamakta fayda var zor da olsa.doktorum banada aynısını söylemişti bende o sıkıntıyla daha ogün hemen kestim ilaçları ve adet tarihimde de adetimi oldum ... şimdi nedense bende aynısını düşünüyorum acaba 2 gün daha bekleseymiydim
hayırlısı olsun canım umarım yarın sen bize güzel haberler verirsin morallerimiz yerine gelir dualarım seninle :)bugün 9.günüm, bugünümü de bitirdim yarın 10.gün ve test günüm, karnımda şişlik için sabahtan doktora gözükücem neyden kaynaklanıyor diye, yumurtalıkların büyümüş olabilir dediler, ultrasonla bakacaklar,
hakkımızda hayırlısı umarım iyi sonuçlar alırım inşallah. sonucum belli olunca yazarım, herhalde 11e kadar belli olur,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?