Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Merhaba kizlar bu 4 gun nasil gececek bilemiyorum dun aksam adet olucam zannettim bel agrisi bas agrisi adet belirtilerim vardi .bugun iyuyim ama insallah adet olmam .hayirlisiyla testimi yaptirsam ve pozitifi gorsem baska bisey istemiyorum
pozitifi görüp başka bişey istememek çok iddialı olmuş arkadaşım mübarek cuma günü hayırlısını isteyelim inşallah. testimi yaptırıp pozitifi gördüm ama 6. haftada bıraktı bebeğim beni. rabbim hayırlısıyla kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi de nasip etsin inşallah

Katiliyorum sana bende 3.5 aylik ikizlerimi kaybettim o kadar zorki.allah dayanabilecegimiz acilar versin.beterinden korusun.iş pozitifi gormeyle bitse keske.sagsaglim kucagima almadan inanamiyorum artik hic bir pozitife

Canım benim dün transferim yapıldı dünden beri böyleyim neden böyle oldu anlamadım
canım ben de transferden sonra 3-4 gün çok kötüydüm bebek var mı yok mu heyecanını hiç yaşayamadım resmen eziyetti ama katlanıyoruz ve geçiyor tabi ki inşallah sağlıka tutunur bebeğin

Katiliyorum sana bende 3.5 aylik ikizlerimi kaybettim o kadar zorki.allah dayanabilecegimiz acilar versin.beterinden korusun.iş pozitifi gormeyle bitse keske.sagsaglim kucagima almadan inanamiyorum artik hic bir pozitife
uff 3.5 aylık aylık mı rabbim sabır versin ne diyim yaa benim ilk transferimde pozitif aldığımı kayınvalidem annem ve ablalarım biliyordu bu sefer kalp atışını duyana kadar kimseye bişey demeyeceğim diyorum ama risk hep var demek ki doğurana kadar söylemeyim en iyisi

Bisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka

Ben transfere kadar azaltmistim.transferden sonra da pozitifi aldigim gun iki tane ictim son sigaram olarak.simdi cok nadir canim cekiyor.hic bu kadar kolay birakacagimi dusunmemistim.tabii engel oldugu da dogru ama bazen bendeki gibi de oluyor.

Saol canim iyi dileklerin icin ama doktorum aradi malesef huc gelismemis 2. Teste gerek yok ilaclari keselim uzgunum dedi
enteresan, benim doktorumda negatif olsa da 2 gün sonra tekrarla dedi, emin olmak adına, geç yerleşebiliyorlarmış. yine de yaptır emin ol için rahat etsin bence.

canım ben de transferden sonra 3-4 gün çok kötüydüm bebek var mı yok mu heyecanını hiç yaşayamadım resmen eziyetti ama katlanıyoruz ve geçiyor tabi ki inşallah sağlıka tutunur bebeğin
Aminnnn canımmm inşallah tutunur bebişlerim Sabırla bekliyorum Rabbim hayırlı haberler almayı nasip eder

Kızlar hastanem ile sonunda görüştüm pazartesi tekrar test yapmamı istediler 12. Gun 55 14. Gun 127 beta değerlerin telefondan görüştüğümüz için çok fazla bişey soramadım sizce niye tekrarliyorlar acaba sonucum da problem mi var bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi lütfen. ... içime kurt düştü

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah gülecek yüzümüz

enteresan, benim doktorumda negatif olsa da 2 gün sonra tekrarla dedi, emin olmak adına, geç yerleşebiliyorlarmış. yine de yaptır emin ol için rahat etsin bence.
doktorum banada aynısını söylemişti bende o sıkıntıyla daha ogün hemen kestim ilaçları ve adet tarihimde de adetimi oldum ... şimdi nedense bende aynısını düşünüyorum acaba 2 gün daha bekleseymiydim

ilaçları kestin diye olmamışsındır, bişey olsaydı illa kendini belli ederdi, ama tabi ilaçları kesmeyip 2 gün sonra tekrarlamakta fayda var zor da olsa.

bugün 9.günüm, bugünümü de bitirdim yarın 10.gün ve test günüm, karnımda şişlik için sabahtan doktora gözükücem neyden kaynaklanıyor diye, yumurtalıkların büyümüş olabilir dediler, ultrasonla bakacaklar,
hakkımızda hayırlısı umarım iyi sonuçlar alırım inşallah. sonucum belli olunca yazarım, herhalde 11e kadar belli olur,

hayırlısı olsun canım umarım yarın sen bize güzel haberler verirsin morallerimiz yerine gelir dualarım seninle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…