Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Tekrar deneyecegiz yapacak bisey yok biraz zaman gecsin.her taraf delik desik vucut kendini toplasin hic olmazsa.birde rahim kalinligi yeterli degildi pek yinede taransfer yapyilar iste.nasip degilmis biswyler sebwp olacak ne yapalim

Benim sizlerden ricam ben izmire yakinim.orada iyi bir merkez varmi tavsiye edebileceginiz.bu sefer izmirde dusunuyorum.digerleri istanbulda oldu cok zor oluyor uzak olunca

Benim sizlerden ricam ben izmire yakinim.orada iyi bir merkez varmi tavsiye edebileceginiz.bu sefer izmirde dusunuyorum.digerleri istanbulda oldu cok zor oluyor uzak olunca
arkadaşım sen nerde oturuyorsun ben izmirdeyim özel mi düşünüyorsun devlet mi ??

evet kaç aylık olduğu nasıl hesaplanıyor
Test gunu eger pozitif cikarsa canim transferden test gunune kadar kac gun gectiyse onun uzerine 14 gun daha ekliyosun.yani ayin 1 de transfer oldu diyelim 11 de test yaptin.11 gun arti 14 gun 25 gunluk hamilesin demek.umarim duzgun anlatabildim[/QUOTE]

benim transfer günüm 8 kasım 20 kasımda pozitif olduğunu öğrendim o zaman şimdi 34 günlük oluyor heralde :) ilgilendiğin içinde teşekkürler kuzum

Test gunu eger pozitif cikarsa canim transferden test gunune kadar kac gun gectiyse onun uzerine 14 gun daha ekliyosun.yani ayin 1 de transfer oldu diyelim 11 de test yaptin.11 gun arti 14 gun 25 gunluk hamilesin demek.umarim duzgun anlatabildim

benim transfer günüm 8 kasım 20 kasımda pozitif olduğunu öğrendim o zaman şimdi 34 günlük oluyor heralde :) ilgilendiğin içinde teşekkürler kuzum[/QUOTE]
Rica ederim canim saglicakla kucagina al insallah

İrenbe var izmirde güzel bir yer hatta doktor olarakta Aral beyi önerebilirim

Bisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka
Canim öncelikle hayırlısı olsun diyelim,demek ki hala vakti gelmemiş. Rabbim inş bi dahaki sefere nasip eder. Kötü örnek olmak istemem ama ben de sigara kullanıyordum hele transfer tarihim yaklaştıkça olumlu olursa bi daha icemicem diye iyice abartmistim. Transferden 3 gün önce bıraktım o da bayram tatilinde kaynanamlarin yanında olduğum için mecburiyetten. Şükür ki rabbim nasip etti. Sonuç beklerken de kendimi hep şöyle hazırladım.sonucum olumsuz olursa yaparım kahvemi yakarım sigarami diye. Çünkü olumsuz olmasının tek güzel tarafı bu olacaktı benim için. Ama suan ağzıma surmuyorum tabi hatta kokusundan bile nefret ediyorum. Kendini suçlama, kimler kimler hamile kalıyo Rabbim istesin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…