Sizlrin kac ciktiki o zaman deger tekrar istedi doktor merak ettimenteresan, benim doktorumda negatif olsa da 2 gün sonra tekrarla dedi, emin olmak adına, geç yerleşebiliyorlarmış. yine de yaptır emin ol için rahat etsin bence.
arkadaşım sen nerde oturuyorsun ben izmirdeyim özel mi düşünüyorsun devlet mi ??Benim sizlerden ricam ben izmire yakinim.orada iyi bir merkez varmi tavsiye edebileceginiz.bu sefer izmirde dusunuyorum.digerleri istanbulda oldu cok zor oluyor uzak olunca
Ozel canim aydinda oturuyorum.sen nerde yaptirdinarkadaşım sen nerde oturuyorsun ben izmirdeyim özel mi düşünüyorsun devlet mi ??
Test gunu eger pozitif cikarsa canim transferden test gunune kadar kac gun gectiyse onun uzerine 14 gun daha ekliyosun.yani ayin 1 de transfer oldu diyelim 11 de test yaptin.11 gun arti 14 gun 25 gunluk hamilesin demek.umarim duzgun anlatabildim[/QUOTE]evet kaç aylık olduğu nasıl hesaplanıyor
Test gunu eger pozitif cikarsa canim transferden test gunune kadar kac gun gectiyse onun uzerine 14 gun daha ekliyosun.yani ayin 1 de transfer oldu diyelim 11 de test yaptin.11 gun arti 14 gun 25 gunluk hamilesin demek.umarim duzgun anlatabildim
Rica ederim canim saglicakla kucagina al insallah[/QUOTE]benim transfer günüm 8 kasım 20 kasımda pozitif olduğunu öğrendim o zaman şimdi 34 günlük oluyor heralde :) ilgilendiğin içinde teşekkürler kuzum
Benim sizlerden ricam ben izmire yakinim.orada iyi bir merkez varmi tavsiye edebileceginiz.bu sefer izmirde dusunuyorum.digerleri istanbulda oldu cok zor oluyor uzak olunca
Bende nazillideyim bu ve oncekiler istanbulda yapildi.sen hangi merkezde yaptirdincanım ben aydındayım izmirde yaptırdım sen nerde oturuyorsun
Bende nazillideyim bu ve oncekiler istanbulda yapildi.sen nerde yaptirdin
orayi biliyorum aman benden uzak dursunlar.saol yinede canimben izmirde yaptırdım özel smyrna art hastenenin adı ve ilk denememde tuttu
Irenbe tup bebek hakkinda bilgun varmiben izmirde yaptırdım özel smyrna art hastenenin adı ve ilk denememde tuttu
O
r
orayi biliyorum aman benden uzak dursunlar.saol yinede canim
Irenbe tup bebek hak
Irenbe tup bebek hakkinda bilgun varmi
İrenbe var izmirde güzel bir yer hatta doktor olarakta Aral beyi önerebilirimBenim sizlerden ricam ben izmire yakinim.orada iyi bir merkez varmi tavsiye edebileceginiz.bu sefer izmirde dusunuyorum.digerleri istanbulda oldu cok zor oluyor uzak olunca
Sen nerde yaptirmistin peki canimİrenbe var izmirde güzel bir yer hatta doktor olarakta Aral beyi önerebilirim
Canim öncelikle hayırlısı olsun diyelim,demek ki hala vakti gelmemiş. Rabbim inş bi dahaki sefere nasip eder. Kötü örnek olmak istemem ama ben de sigara kullanıyordum hele transfer tarihim yaklaştıkça olumlu olursa bi daha icemicem diye iyice abartmistim. Transferden 3 gün önce bıraktım o da bayram tatilinde kaynanamlarin yanında olduğum için mecburiyetten. Şükür ki rabbim nasip etti. Sonuç beklerken de kendimi hep şöyle hazırladım.sonucum olumsuz olursa yaparım kahvemi yakarım sigarami diye. Çünkü olumsuz olmasının tek güzel tarafı bu olacaktı benim için. Ama suan ağzıma surmuyorum tabi hatta kokusundan bile nefret ediyorum. Kendini suçlama, kimler kimler hamile kalıyo Rabbim istesin yeter kiBisey sorcam kizlar aranizda sigara kullanip sonrasinda tedaviye baslayan ve olmlu sonuc alan oldumu acaba.bende kullaniuodum ama transfere kadar.sonrasinda hic icmedim.tutmamasinda buda etkili mutlaka
Bosver canim sebebini bana kalsin.saol yinedeneden ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?