Ben de onu dicektim canım kendim bilmiyorum ama forumlarda karşılaştığım arkadaşlar iyi olduğunu soyluyorlardi adını çok duydum ve çoğu hamileydi.
Canim hadi bakalim cogu gitti azi kaldi ins hepsi dollenir ve kaliteli olur bende bugun gittim menopura ek olarak 4 tanr cetrotide verdi pazartesi tekrar kontrol hafta icide opu olur sanirsamKızlar opu dan çıktım biraz ağrım var 8 yuminto toplandı. Yumintoların haberlerini yarın arayıp bildirecekler :) ayyy çok korkuyordum atlattım hayırlısıyla :))))
sevindim senin adina canim..benim durumumda sali gunu belli olacak...insallah benimkide sorunsuz ilerler seninki gibi..cok kotu durumdayim su aralar bir haftadir hergun kanama ve bulanti kusmalar yuzunden bir haftada 2 kilo verdim..ayga kalkinca bacaklarim titriyor cocuguma yemek yapamaz hale geldimBugun doktordaydim bebek hala duruyor ama kuculmus biraz daha. Diğer bebeğimin de gelişimi hizlanmis tek başına kalıncao büyüdükçe diğerini itecek ve yapistiracakmis. 2 hafta sonra ikili test icin çağırdı o zamana kadar kaybolurmus
Canim bende izmirdeyim su hastanesi eurofertilde tedaviye basladim basaari oranlari nedir bilmiyorum ama doktor ve ekip cok ilgililer umarim guzel sonuc alirim istersen gorusebilrisin ilk muayenede ve gorusmede ucret almiyolarBenim sizlerden ricam ben izmire yakinim.orada iyi bir merkez varmi tavsiye edebileceginiz.bu sefer izmirde dusunuyorum.digerleri istanbulda oldu cok zor oluyor uzak olunca
Ben progestan kullaniyorum fitil hemsire oyle soyledi ilk kullanmaya basladigimda da ishal olmustum.Vajinal jelmi yapıyor yoksa utanıyorum valla pırt pırt eşim dalga geçiyor artık
canım benim doktorum ege ünversitesinin prof. erol tavmargen kendisi özel çalışıyor işlemlerini su hastanesinde yapıyor netten araştırabilirsin hatta bu forum sayfasındada var yorumları ama çok eski ... İrenbe tüp bebek merkezi var hiç duydun mu bilmiyorum orası hakkında da çok iyi şeyler duydum smyrna tüp bebek var kent hastanesi orda dilek aslan diye bir bayan doktor var çok iyi işinde ...ama ben istanbulu tüp bebek konusunda bir numara diye duydum ama dediğin gibi mesafe var ...Ozel canim aydinda oturuyorum.sen nerde yaptirdin
Ben 2 kere izmirde SSK da yaptırdım 4 sene önce bu seferkini İstanbul Acıbadem de yaptırdım ama burayı tercih etmeseydim kesinlikle irenbede yaptırırdım çünkü eşimin yiğeni orda hemşireydi ve orda yaptıran arkadaşlarıö varSen nerde yaptirmistin peki canim
Benimde kafama irenbe yatti gibi.ama once sogan kurune baslicam kizlarBen 2 kere izmirde SSK da yaptırdım 4 sene önce bu seferkini İstanbul Acıbadem de yaptırdım ama burayı tercih etmeseydim kesinlikle irenbede yaptırırdım çünkü eşimin yiğeni orda hemşireydi ve orda yaptıran arkadaşlarıö var
sevindim senin adina canim..benim durumumda sali gunu belli olacak...insallah benimkide sorunsuz ilerler seninki gibi..cok kotu durumdayim su aralar bir haftadir hergun kanama ve bulanti kusmalar yuzunden bir haftada 2 kilo verdim..ayga kalkinca bacaklarim titriyor cocuguma yemek yapamaz hale geldimRabbil yardim etsin..
İnş canım sen de salı günü güzel haberler alırsın ama anlamadığım doktorun neden iğne vermemiş. Ben hala kullaniyorum iğne bebeğimi tutmaya yetmedi belki ama en azından kanamayi durdurdu. Hergün kan gelmeye devam etmesi insanın psikolojisini bozar. Benim de 7. Haftadan beri bulantılarim var. Çok zor hiçbişey yiyemiyorum 3 kilo verdim ben de. Evde hiçbişey pisiremiyorun kokudan. Eşim dışardan falan idare ediyo ama senin bi de çocuğun var Allah yardimcin olsun.sevindim senin adina canim..benim durumumda sali gunu belli olacak...insallah benimkide sorunsuz ilerler seninki gibi..cok kotu durumdayim su aralar bir haftadir hergun kanama ve bulanti kusmalar yuzunden bir haftada 2 kilo verdim..ayga kalkinca bacaklarim titriyor cocuguma yemek yapamaz hale geldimRabbil yardim etsin..
Ben istanbul bahçeci umut tüp bebekte yaptirdimSenin merkezin neresiydi canim
Bosver canim sebebini bana kalsin.saol yinede
37 canim yasimpeki senin yaş kaçtı
simirna tüp bebek çok iyi özellikle dr şaban bey i tavsiye ederim :)İrenbe var izmirde güzel bir yer hatta doktor olarakta Aral beyi önerebilirim
simirna tüp bebek çok iyi özellikle dr şaban bey i tavsiye ederim :)
Oyle deme arkadasim.sen yine de tekrarla.gun ola harman ola..Benim doktor testi tekrarla ilaçları bırakma dedi bende kendimi kandırmak olur dedim ama mecbur tekrarlıcam aynı acı tekrar yapcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?