Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Hadi hayırlısı ile insallah.

Benimde kafama irenbe yatti gibi.ama once sogan kurune baslicam kizlar
Problemin ne bilmiyorum ama soğan kürü çok iyi geliyor 2 Kür olarak yaptım ben daha önce ne kadar iltihap falan varsa atıyor hakkında hayırlısı olsun canım

Problemin ne bilmiyorum ama soğan kürü çok iyi geliyor 2 Kür olarak yaptım ben daha önce ne kadar iltihap falan varsa atıyor hakkında hayırlısı olsun canım
bende kist tedavisinde uygulamıştım 11 cm kistim soğan kürünle yok olmuştu ...

Saolun kizlar ama smynra ya adimimi atmam asla buyuk konusmayayim ama.irenbe olumlu gibi bakalim hayirlisi

Canim hadi bakalim cogu gitti azi kaldi ins hepsi dollenir ve kaliteli olur bende bugun gittim menopura ek olarak 4 tanr cetrotide verdi pazartesi tekrar kontrol hafta icide opu olur sanirsam
M mhtpfth benimde seninki gibi 3. gün kontrolüm pzt siydi ve cetrodit başlanmıştı. çarşambaya kadar iğnelere devam çarşamba kontrol dendi ve nihayet cuma opu. sen benden bir önceki aşamadasın diye yazıyorum belki opun daha erken olur hayırlısı tabi. destek olmak için yazıyorum bütün bunları sonuçta birbirimize destek olmalıyız. kızlar sağolsun sorduğum bütün soruları burdan yanıtladılar :)

@fidevs27 transferin oldu mu? nasıl gidiyor?
SAZİYE17 2. kontrolden sonra koptun gitdin nasılsın?
opera yarınki transferin çook iyi geçsin yumişlerin sıkı sıkı tutunsunlar inşallah....
86umut86 iğnelerin nasıl gidiyor devam mı?
hepimizin işleri rast gitsin inşallah :)

canim ben yurtdisindayim biliyorsun burda prosedur farkli biraz..ben kendi doktorumdan en erken 9 araliga randevu alabildim 21 kasimda kanamam baslayunca acildeki doktor bakti bana..bende anlamadim aslinda bana sadece progesteron fitile devam dedi ve agri kesici verdi...hic sorma hergun kanama psikolojim bozuldu artik...ne oldu icerde Allah biliyor birtek cocuk olmasa hep yatarim ama imkansiz su anda bu..acikiyor,banyosu var ,okulu var..okulunuda aksattik bu ara goturemiyorum bu halde okula esimde ise basliycak haftaya yeniden goturemez artik..ne yapacagimi sasirdim inan ne olur banada dua et...o kadar caresizimki su an

canııımmm cok tesekkür ederim...
ben de daha yeni oturdum bütün gün dışarı işleri evde yemek ütü vs..
kadın vardı temizlik yapıldı
ablamlar gece burda olacaklar, haftasonu için yemek börek vs vs
vallaha iğneye gittim geldim banyo yaptım bir kahve içtim şimdi acabildim bilgisayarı
sabah 08.30da gelin dediler 09.30 gibi transfer olcakmış

transferden sonraki 12 gün buraya falan girmeyim diyorum, belirti aramaktan, olumlu olumsuz gelişmelerden etkilenirim gibi geliyor. bir yandan da nasıl gececek o 12 gün diyorum
poffff
yarın eve dönünce haber veririm size kızlar, desteginiz için cok sağolun

büyük güne yaklaştın şimdiden hayırlı olsun canım :) transferden sonra yaz güzel haberlerini bekliyoruz :)

kızlarrrr transfer kaç dakika sürüyor acı var mı acı? çok korkuyorum transferlerinizi anlatın lütfen nasıl oluyor?

Canım transferim yarin heyecandan ölüyorum uyuymiyorum dön dön dua edin kizlar nolur

Allah yardimcin olsun.hep aklima geliyorsun.

kızlarrrr transfer kaç dakika sürüyor acı var mı acı? çok korkuyorum transferlerinizi anlatın lütfen nasıl oluyor?
Hazirligin yapildiktsn sonra 5 dakika suruyor.oyle buyuk bir aci olmuyor .muayeneler gubi dusun.speculum yerlesirken bi his oluyor o kadar.endiselenecek birsey yok.

Canım transferim yarin heyecandan ölüyorum uyuymiyorum dön dön dua edin kizlar nolur
Cnm sanırım ilk transferin. Rahat ol muayene olmak gibi birşey. 5dakka sürüyo ztn. Sonrasındaki bekleyiş daha zor inan. Sonu mutlulukla biten hayırlı transferler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…