Hadi hayırlısı ile insallah.bugün 9.günüm, bugünümü de bitirdim yarın 10.gün ve test günüm, karnımda şişlik için sabahtan doktora gözükücem neyden kaynaklanıyor diye, yumurtalıkların büyümüş olabilir dediler, ultrasonla bakacaklar,
hakkımızda hayırlısı umarım iyi sonuçlar alırım inşallah. sonucum belli olunca yazarım, herhalde 11e kadar belli olur,
Problemin ne bilmiyorum ama soğan kürü çok iyi geliyor 2 Kür olarak yaptım ben daha önce ne kadar iltihap falan varsa atıyor hakkında hayırlısı olsun canımBenimde kafama irenbe yatti gibi.ama once sogan kurune baslicam kizlar
bende kist tedavisinde uygulamıştım 11 cm kistim soğan kürünle yok olmuştu ...Problemin ne bilmiyorum ama soğan kürü çok iyi geliyor 2 Kür olarak yaptım ben daha önce ne kadar iltihap falan varsa atıyor hakkında hayırlısı olsun canım
pko canim benim rahatsizlik.birde cok yakin arkafasim yapip hamile kaldi 15 gun sonra dogumu.banada cok israr etti yap diye bakalimbende kist tedavisinde uygulamıştım 11 cm kistim soğan kürünle yok olmuştu ...
M mhtpfth benimde seninki gibi 3. gün kontrolüm pzt siydi ve cetrodit başlanmıştı. çarşambaya kadar iğnelere devam çarşamba kontrol dendi ve nihayet cuma opu. sen benden bir önceki aşamadasın diye yazıyorum belki opun daha erken olur hayırlısı tabi. destek olmak için yazıyorum bütün bunları sonuçta birbirimize destek olmalıyız. kızlar sağolsun sorduğum bütün soruları burdan yanıtladılar :)Canim hadi bakalim cogu gitti azi kaldi ins hepsi dollenir ve kaliteli olur bende bugun gittim menopura ek olarak 4 tanr cetrotide verdi pazartesi tekrar kontrol hafta icide opu olur sanirsam
aaaa çok iyi bende olmazsa tekrar başlayayım ...pko canim benim rahatsizlik.birde cok yakin arkafasim yapip hamile kaldi 15 gun sonra dogumu.banada cok israr etti yap diye bakalim
canim ben yurtdisindayim biliyorsun burda prosedur farkli biraz..ben kendi doktorumdan en erken 9 araliga randevu alabildim 21 kasimda kanamam baslayunca acildeki doktor bakti bana..bende anlamadim aslinda bana sadece progesteron fitile devam dedi ve agri kesici verdi...hic sorma hergun kanama psikolojim bozuldu artik...ne oldu icerde Allah biliyor birtekİnş canım sen de salı günü güzel haberler alırsın ama anlamadığım doktorun neden iğne vermemiş. Ben hala kullaniyorum iğne bebeğimi tutmaya yetmedi belki ama en azından kanamayi durdurdu. Hergün kan gelmeye devam etmesi insanın psikolojisini bozar. Benim de 7. Haftadan beri bulantılarim var. Çok zor hiçbişey yiyemiyorum 3 kilo verdim ben de. Evde hiçbişey pisiremiyorun kokudan. Eşim dışardan falan idare ediyo ama senin bi de çocuğun var Allah yardimcin olsun.
büyük güne yaklaştın şimdiden hayırlı olsun canım :) transferden sonra yaz güzel haberlerini bekliyoruz :)canııımmm cok tesekkür ederim...
ben de daha yeni oturdum bütün gün dışarı işleri evde yemek ütü vs..
kadın vardı temizlik yapıldı
ablamlar gece burda olacaklar, haftasonu için yemek börek vs vs
vallaha iğneye gittim geldim banyo yaptım bir kahve içtim şimdi acabildim bilgisayarı
sabah 08.30da gelin dediler 09.30 gibi transfer olcakmış
transferden sonraki 12 gün buraya falan girmeyim diyorum, belirti aramaktan, olumlu olumsuz gelişmelerden etkilenirim gibi geliyor. bir yandan da nasıl gececek o 12 gün diyorum
poffff
yarın eve dönünce haber veririm size kızlar, desteginiz için cok sağolun
Canım transferim yarin heyecandan ölüyorum uyuymiyorum dön dön dua edin kizlar nolur
Allah yardimcin olsun.hep aklima geliyorsun.canim ben yurtdisindayim biliyorsun burda prosedur farkli biraz..ben kendi doktorumdan en erken 9 araliga randevu alabildim 21 kasimda kanamam baslayunca acildeki doktor bakti bana..bende anlamadim aslinda bana sadece progesteron fitile devam dedi ve agri kesici verdi...hic sorma hergun kanama psikolojim bozuldu artik...ne oldu icerde Allah biliyor birtekcocuk olmasa hep yatarim ama imkansiz su anda bu..acikiyor,banyosu var ,okulu var..okulunuda aksattik bu ara goturemiyorum bu halde okula esimde ise basliycak haftaya yeniden goturemez artik..ne yapacagimi sasirdim inan ne olur banada dua et...o kadar caresizimki su an
Hazirligin yapildiktsn sonra 5 dakika suruyor.oyle buyuk bir aci olmuyor .muayeneler gubi dusun.speculum yerlesirken bi his oluyor o kadar.endiselenecek birsey yok.kızlarrrr transfer kaç dakika sürüyor acı var mı acı? çok korkuyorum transferlerinizi anlatın lütfen nasıl oluyor?
10 dakka falan sürüyor canım. Ayrıyetten acı falan hissetmiyosun. Çok rahat geçiyo. Sakin ol ve dua et bol bol.kızlarrrr transfer kaç dakika sürüyor acı var mı acı? çok korkuyorum transferlerinizi anlatın lütfen nasıl oluyor?
Cnm sanırım ilk transferin. Rahat ol muayene olmak gibi birşey. 5dakka sürüyo ztn. Sonrasındaki bekleyiş daha zor inan. Sonu mutlulukla biten hayırlı transferler diliyorumCanım transferim yarin heyecandan ölüyorum uyuymiyorum dön dön dua edin kizlar nolur
Ay inşallah canım.ınş Rabbim hepimize o duyguyu yaşatır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?