Rabbim yar ve yardimcin olsun canım. Sıkı Sıkı tutunup annelerini bırakmasinlar insTransfere bebeklerimi almaya gidiyorum kizlar yoldayim insallah beraber doneriz.Rabbim gun sayan sonuc bekleyen tedavisi devam eden butun arkadaslarima hayirli sonuclar nasip etsin.hepinizi cok seviyorum
günaydınnnn kızlar bugün 12. gün işte o gün kanımı verdim işe geldim kız kardeşim bekliyor, inşallah güzel haberler alırım
8 de verdim 10 da belli olacak ayyyyy çok heyecanlıyıminşallah canım ben kan verdim bekliyorum :)
Benim iğne saatim bir buçuk olduğu icin 11 de evden çıkarım. Gitmişken ikisini hallederim. Tabi sonuç pozitif olursa iğne vurdururum.aslında test günüm pszartesi
kızlar koca bir negatifffff
Canım çok üzüldüm. Kaçıncı denemeydi bilmiyorum ama ınş. Bir dahaki denemen pozitif olur. Dondurulmusun var miydikızlar koca bir negatifffff
hayırlısı olsun üzülme, daha önce de söyledim sana bahçecide dene mutlaka peşini bırakma, orası bu işte uzman..kızlar koca bir negatifffff
Bekliorz cnmbende 9 a doğru kan verdim, 11 de sonucum belli olacak,
birde karnımdaki şişlik için muayene oldum kan istediler bi de onlar için kan verdim,
bakalım hayırlısı ne çıkacak.
bende 9 a doğru kan verdim, 11 de sonucum belli olacak,
birde karnımdaki şişlik için muayene oldum kan istediler bi de onlar için kan verdim,
bakalım hayırlısı ne çıkacak.
kızlar koca bir negatifffff
Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun, bende bugün senin,kızlar koca bir negatifffff
Canim cok zor biliyorum ama ne yapalim allah bizede nasip edecek hayirlisiylaCanım çok üzüldüm. Kaçıncı denemeydi bilmiyorum ama ınş. Bir dahaki denemen pozitif olur. Dondurulmusun var miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?