Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Transfere bebeklerimi almaya gidiyorum kizlar yoldayim insallah beraber doneriz.Rabbim gun sayan sonuc bekleyen tedavisi devam eden butun arkadaslarima hayirli sonuclar nasip etsin.hepinizi cok seviyorum
Rabbim yar ve yardimcin olsun canım. Sıkı Sıkı tutunup annelerini bırakmasinlar ins

Zeynepcim kanı kaçta vereceksin :) Çok heyecanlı bir bekleyiş

E ecomlek canım seninki kaçta belli olacak

Topigimiz sizden gelen güzel haberlerle yine bir bayram yerine dönecek inşallah

Zeynepcim kanı kaçta vereceksin :) Çok heyecanlı bir bekleyiş

E ecomlek canım seninki kaçta belli olacak

Topigimiz sizden gelen güzel haberlerle yine bir bayram yerine dönecek inşallah
Benim iğne saatim bir buçuk olduğu icin 11 de evden çıkarım. Gitmişken ikisini hallederim. Tabi sonuç pozitif olursa iğne vurdururum.aslında test günüm pszartesi

kızlar koca bir negatifffff

Canim benim ya çok üzüldüm ne söylenir ki üzme kendini Rabbim bir dahakine nasip eder inşallah demekki daha zamanı gelmemiş dualarina devam et Rabbim yeterki ol desin
inan bu sözleri söylemek bizim için de kolay değil seni cok iyi anliyoruz elden birsey gelmiyor canım benim biraz vücudun dinlensin sonra tekrar başla inşallah bu sefer Rabbim nasip eder

bende 9 a doğru kan verdim, 11 de sonucum belli olacak,
birde karnımdaki şişlik için muayene oldum kan istediler bi de onlar için kan verdim,
bakalım hayırlısı ne çıkacak.

bende 9 a doğru kan verdim, 11 de sonucum belli olacak,
birde karnımdaki şişlik için muayene oldum kan istediler bi de onlar için kan verdim,
bakalım hayırlısı ne çıkacak.

Rabbim hayırlı sonuç versin inşallah arkadaşım dualarimiz sizinle

cnm ii sefer negatifi görmüş biri olarak hayalkırıklığını anlıyorum ama pes etmek yok. daha zamanı varmış demek ki. bizim bebişler biraz fazla nazlı napalım. Ananemin bi lafı vardı, "ya uzaktır geliyodur, ya küçüktür büyüyodur... " bizimkiler epey uzaklardan geliyo galiba. sabredicez yapacak birşey yok

Canım çok üzüldüm hayırlısı olsun, bende bugün senin, gucci85 , Z zeynep086 ve O oty bin sonuçlarını bekliyordum Allahım inşallah en kısa zamanda kucağını doldursun hayırlı bir evlat nasip etsin, bende tekrar kan verecegim inşallah artmaya devam ediyordur degerim hayırlısı Allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…