Hadi bakalim kizlar sevindirin bugun bizleride kendi uzuntmuzu unutalimbende 9 a doğru kan verdim, 11 de sonucum belli olacak,
birde karnımdaki şişlik için muayene oldum kan istediler bi de onlar için kan verdim,
bakalım hayırlısı ne çıkacak.
dondurulmuşum yok canım 3. denememdi, tekrar denemeyi düşünmüyorum :)Canım çok üzüldüm. Kaçıncı denemeydi bilmiyorum ama ınş. Bir dahaki denemen pozitif olur. Dondurulmusun var miydi
Neden pes ediyosun canim benim.vazgecmek yok.ben 4 denedim yine denicem kuzum.zor ama olacak allahin izniyledondurulmuşum yok canım 3. denememdi, tekrar denemeyi düşünmüyorum :)
Stred olma canim ararlar mutlaka onlrda yogun malum.insallah dollnemistir yuminlerinkızlar dün opu vardı embriyo gelişimlerini haberverriz dediler ama 24 saat oldu arayan yok çok merak ediyorm inş hepsi döllenmiştir
Bugun kaçıncı günündü canımkızlar ilaçlarımı bıraktırmadılar pazartesi tekrar test istediler değer 2nin altında anlamadım neden tekrarlıyorlar
Gercektenmj.yaa benimki 5.25 doktor biraktirdi ilaci ama.bak pisman oldum simdikızlar ilaçlarımı bıraktırmadılar pazartesi tekrar test istediler değer 2nin altında anlamadım neden tekrarlıyorlar
inşallah cnm ya geç arasınlar ama güzel haberler versinler inşallahStred olma canim ararlar mutlaka onlrda yogun malum.insallah dollnemistir yuminlerin
Canım hakkımızda hayırlısı böyleymiş die teselli etmekten vaşka denilecek bişey bulamıyorumkızlar koca bir negatifffff
12. günümdüBugun kaçıncı günündü canım
evet bazen kana da geç karışıyor dedilerGercektenmj.yaa benimki 5.25 doktor biraktirdi ilaci ama.bak pisman oldum simdi
Kendi adima uzuldum simdi ya benimde oyleyse tühhevet bazen kana da geç karışıyor dediler
bende 9 a doğru kan verdim, 11 de sonucum belli olacak,
birde karnımdaki şişlik için muayene oldum kan istediler bi de onlar için kan verdim,
bakalım hayırlısı ne çıkacak.
ya zaten 5 ve üzerine bile şüpheli bakıyorlarKendi adima uzuldum simdi ya benimde oyleyse tühh
ara canım hadi kısmetimizde neyse o inşallah pozitif olacak ben inanıyorumsonucum belli olmuştur aslında ama aramaya korkuyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?