Olan oldu artik dun kestim ben ilaclarmiya zaten 5 ve üzerine bile şüpheli bakıyorlar
Ben simdi verdim bi 15,20dk ya cikar
Arabadayim birazdan hastanede olurum.dua edin bAna lütfen.
Belki kana geç karışıyordur o yüzden bıraktırmamış olabilirler canım12. günümdü
Umutsuzluğa kapılmak yok hemen 2 gün sonra tekrar edince yükselmiş olduğunu görücez hep birlikte geç tutunuyordur belkiBenim sonucum 53 cikti , 2 gün önce 43 çıkmıştı çok az artis
İns. Yükselir canım.dua edelim ınş. Moralimizi bozmak yokBenim sonucum 53 cikti , 2 gün önce 43 çıkmıştı çok az artis
Benim sonucum 53 cikti , 2 gün önce 43 çıkmıştı çok az artis[/QUOTE
Yükselecek arkadaşım inşallah. sen kendini hiç yorma ama dinlen bol bol
kızlar 4 yumurtamiz döllenmiş inş sağlıklı sağlıklı gelişirler
canım uzun zamandır foruma bakmıyordum ben senin en son 7. gün değerinin 0.85 olduğunu biliyordum şimdi profilinden mesajlarına baktım 9. gün 18 10. 43 çıkmış bugün 53 çıkmış ama sıkma canını lüften ve pazartesi testini tekrar et sonuçta bir günde 18 den 43 e yani iki katından fazla yükselmiş az artmış ama olsun bazel olabiliyor böyle ayrıcaiki embriyo trasnfer olduysa bazen biri tutunup sonra bırakıyor ve değer de beklenen artış olmuyor. dualarım seninle..Benim sonucum 53 cikti , 2 gün önce 43 çıkmıştı çok az artis
inşallah cnmbnm yaaa yrn aradıklarında inş 4ü gelişmeye devam ediyo derlerhaydi darısı transfer sonucu pozitifleri görmeye
Ben simdi verdim bi 15,20dk ya cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?