Ayy cok sevindim hadi bakalim bebislerin hayirli olsun insallah guzelnsonuclar olacakinşallah cnmbnm yaaa yrn aradıklarında inş 4ü gelişmeye devam ediyo derler
Canım inşallah pazartesiye artar, canım o kadar sikildiki anlatamam bi sevinemiyorum yani, yada sevindim kursagimda kaliyor.canım uzun zamandır foruma bakmıyordum ben senin en son 7. gün değerinin 0.85 olduğunu biliyordum şimdi profilinden mesajlarına baktım 9. gün 18 10. 43 çıkmış bugün 53 çıkmış ama sıkma canını lüften ve pazartesi testini tekrar et sonuçta bir günde 18 den 43 e yani iki katından fazla yükselmiş az artmış ama olsun bazel olabiliyor böyle ayrıcaiki embriyo trasnfer olduysa bazen biri tutunup sonra bırakıyor ve değer de beklenen artış olmuyor. dualarım seninle..
Hayrlsi buymus uzulmek yook devam edcez bu yolda insallah birgun bebegmzi elimize alcaz sabir azim ve şukurkızlar koca bir negatifffff
Canım inşallah yukselir, sende pozitif sonuç alirsinİns. Yükselir canım.dua edelim ınş. Moralimizi bozmak yok
inşallah cnm yaa 4 az gibi geldi ama sağlıklı kaliteli gelişimleri olsn da inş yeterAyy cok sevindim hadi bakalim bebislerin hayirli olsun insallah guzelnsonuclar olacak
Dualarm sizinle inssss bayram yerine doner smdi burasi insallahBen olumlu yada olumsuz neyse yazacağım merak etmeyin. İns. Güzel haberler yazarim
Allah razi olsun canim...Allah yardimcin olsun.hep aklima geliyorsun.
Ben olumlu yada olumsuz neyse yazacağım merak etmeyin. İns. Güzel haberler yazarim
Sonucum 165
Oleyyyy hadi hayirli olsun devamida sorunsuz ilrler insallahSonucum 165
Yuppiii. Gözün aydin canim. Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah. Rabbim hepimize hayirlisini versin inşallah. Herkesten güzel haberler bekliyoruz .Sonucum 165
aman ihnal etme ilaçlarını. Nasipte ne varsa o olur.ya zaten 5 ve üzerine bile şüpheli bakıyorlar
Sonucum 165
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?