Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim zeynepciğim rabbim cümlemize yaşatsın güzel duyguyu:)burada yazdıklarım sadece üstün körüydü gerçekten çok ağırını yaşadım aslında daha ayrıntılı anlatıp bıraz şükretmelerini sağlamak isterdim ama yazmayı çok sevmiyorum galiba:) yine ara verdim girmedim ve sayfa dolmuş en sondan başladım okumaya buraya gadar geldim okurken bir yandan üzülüyorum biryandan senin dediğin gibi yanlız değiliz bizim sorunumuz bir bizi bizden başka kimse anlamaz güzel rabbimin imtihanı işte bugünlerimize şükür demek:)ben tedaviye tamda bu sayfadaki tarihde başlamıştım orada yazdığım gibi sorunsuz geçmiyor hiçbir tedavim:)buseferde normal tüpbebek tedavisi dışında bana antibiyotik yüklemesi yapılıyor 2 aydır enson yuöurta toplama işleminde damardan antibiyotik yapıldı enfeksyon kapmamam için önce yumurta bulamamışlar kız kardeşim çok korkmuş oda başlarındaydı toplama işleminde sonra 4 yumurta bulunmuş:) şükürler olsun:)çok uzun olucak ama şunuda söylemeden geçmeyim buradaki arkadaşlara belki bi faydası olur yumurta toplama işlemi çok basit gibi görünüyor ama şu da gerçekleşe biliyor anezteziden sonra ağrıları çok fazla ise ve kalkıp evlerine gittiklerinde ağrı devam ederse lütfen geç kalınmadan doktorlarına başvursunlar ve enfeksyon durumunu araştırsınlar bu durumda asla transfer işlemlerini gerçekleştirmesinler benim bebeğim tutunmuştu ve enfeksyon kaptığım için bebeğinde gelişimini durdurdular önce bebek tutu diye müdahale edemediler ama baktılar ben ölüyorum acil ameliyat oldum bebeğimemi yanim 2 ay bitmek bilmeyen ağrılarımamı çok ağırdı gerçekten umarım kimse yaşamaz bu sademe çok küçük bir ihtimal ama olmucak birşeyde değil güzel arkadaşlarım.evet benim 4 tane yumurtamdan 2 si döllenmiş ve dondurdular bana 3 gün sabah akşam damar yolundan antibiyotik tedavisi uyguladılar şükürler olsun şuan ilaçda yok damar yolumda çekildi:)bekliyorum önümüzdeki ay transfer olucak vücüt dinlensin öyle koyalım dedi doktorum:) çok kilo aldım karın bölgem çok cirkinleşti iştahım açıldı 2 aydır aldığım ilaçlar beni mahvetti umarım toparlanırım:)eşim çok üzülüyor bu sefer olmazsa birdaha asla denemek falan yok olmazsa olmasın birdaha seni bu halde görmek istemiyorum pskoloşin mahvoluyor evlatlık alırız diyor rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah:)çokkkk uzun oldu ama kusura bakmayın bu bilgiler eminim birilerine faydalı olacaktır ankaradaki tüp bebek sorun şubesiyim sormak istediklerinizi sorabilirsiniz bende sizlere çokkk dua ediyorum hepiniz aklımdasınız rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah kalın sağlıcakla:)

Rabbim tum cektigin sıkıntıların mukafatini versin bu kez inşallah. Verdigin moral icin tesekkurler gercekten. Ben de ankarada oldum transferi 3 gün once.bugun memlekete dogru yola ciktik.rabbim hayirlisini versin Inşallah. Yola gitmek dusundurdu biraz beni ama yapacak birsey yok.rabbime emanetimiz.

Son 20 dk.Allah biliyor düne kadar o kadar rahat tim ki Şimdi meraktan catliyorummmm
tam bende senin benim mesajıma yazdığın yorumu cevapladım sayfanda baktımki sonucun pozitif çok sevindim canım çok mutlu oldum adına inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına:)darısıda burada olan herkeseee:)

Selam, seni merak ediyordum ben de. Aynı merkezdeyiz. Benim de 8. Günüm. San da 15 gün sonrasına mı test günü verdiler?

evet canım
ama ben 12.gün yaptırmayı düşünüyorum.
senin kaçıncı gün embryosuydu canım.
belirtin var mı idrar testiş yaptın mı
nete bakmıyayım dedim ama kendime hakim olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…