Benimde 8 Aralık test günüm ama nasıl dayanayacağım o zamana kadar bilmiyorum bu arada benim 27 Kasım'da yapıldı transferim doktor neden 10 gün sonra istedi testi anlamadım inşallah bizde buraya pozitif haber veririzoff al benden de o kadar gulsennnn ya zaman durdu sanki. 25inde oldu transfer test günü 8 aralık dediler ama ben snırım 56 gibi yapıcam
evet canım
ama ben 12.gün yaptırmayı düşünüyorum.
senin kaçıncı gün embryosuydu canım.
belirtin var mı idrar testiş yaptın mı
nete bakmıyayım dedim ama kendime hakim olamıyorum.
Cok duygulu ya kac cikti sonucun hayrli ugurlu ols. Canm benm benmde bes yillk hasretm biter insallah :'(Arkadaşlar allah razı olsun. Aglamaktan hastanenin çıkışını bulamadım.rabbim dedim 5 yılın sonunda nasip etti, şükür namazimi kilayim gelwyim
Kırkbinkere maşallah bence kuzular seninle15.gun degerim 639 cok şükür artik kuzu yada kuzular benimle
Maşallah canm hayırlı olsun Allah kucağına sağlıklı bir şekilde almayi nasip etsin çok mutlu oldumSonucum 165
Amin canm inş hepimizin dilerimYok yok icini ferah tut insallah duada edioruz hepmiz birbirmize insallah bu kez aldgn mujdeli haber dogumla sonuclanir mutlulkla biter
off al benden de o kadar gulsennnn ya zaman durdu sanki. 25inde oldu transfer test günü 8 aralık dediler ama ben snırım 56 gibi yapıcam
Cok sukur hamileyiimmmmm. Ama ohss olmusum hafiften. Hastaneye cagirdilar serum taktilar. Acilen gelince yazamadim. suanda da zor yaziyorum sol elle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Oyy maşallah canim allah tamamina erdirsin hepimizin hamileligini insallahGörevli sonucu kağıda koyarken tersten üç haneli bir rakam görünce hemen elinden aldım. Tabi o anı anlatamam 165,8. Zarfa koymayın 5 yıldır bekliyorum bu ani dedim o da tebrik etti. Eşimi aradım ama aglamaktan adam sesimi duramıyor bu arada hastanenin çıkışını bulamiyorum
Cok mutlu oldm anlatamam cok guzel allah bizlerede yasatsn tamamina erdrsn insallahEve gelir gelmez de şükür namazı kılıp sonra te k tek nicklerinizi söyleyip unuttuklarım da varsa diye dua ettim. O kadar hıçkırıklar ağladım ki... rabbim dedim sen ol dedin oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?