Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

off al benden de o kadar gulsennnn ya zaman durdu sanki. 25inde oldu transfer test günü 8 aralık dediler ama ben snırım 56 gibi yapıcam
Benimde 8 Aralık test günüm ama nasıl dayanayacağım o zamana kadar bilmiyorum bu arada benim 27 Kasım'da yapıldı transferim doktor neden 10 gün sonra istedi testi anlamadım inşallah bizde buraya pozitif haber veririz

evet canım
ama ben 12.gün yaptırmayı düşünüyorum.
senin kaçıncı gün embryosuydu canım.
belirtin var mı idrar testiş yaptın mı
nete bakmıyayım dedim ama kendime hakim olamıyorum.

Ben ne idrar, ne de kan testini gününden önce yapmayı düşünmüyorum. 2 adet blast transfer edildi. Hissettiğim şeylerin ilaçlarla ilgisi olabilir diye belirti olarak adletmiyorum.

Sen de çok takılma. Aksi ispatlanana kadar hamileyiz,keyfini çıkar:)

Arkadaşlar allah razı olsun. Aglamaktan hastanenin çıkışını bulamadım.rabbim dedim 5 yılın sonunda nasip etti, şükür namazimi kilayim gelwyim
Cok duygulu ya kac cikti sonucun hayrli ugurlu ols. Canm benm benmde bes yillk hasretm biter insallah :'(

Sevgili kader arkadaşlarım. Rabbim bizi çok sevdiği için imtihan ediyor.dünden beri aklımda bir hadis var yanlış olmasın. Muminin iki hali vardır. Başına bir sıkıntı geldiğinde sabreder. Bu onun için hayırdır. Bir güzellik geldiğinde de sukreder.yani her iki durumda onun için hayirdir

off al benden de o kadar gulsennnn ya zaman durdu sanki. 25inde oldu transfer test günü 8 aralık dediler ama ben snırım 56 gibi yapıcam

Cok erken cnm ya madem öyle cuma günü yap bari bende bilmiyorum nasıl dayanacagim benim ki 2.gun embriyosu olduğundan erken çıkmaz oyüzden test tarihini bekleyeceğim mecburen
Tüm kardeşlerimin Rabbim yüzlerini güldürsun inşallah

Cok sukur hamileyiimmmmm. Ama ohss olmusum hafiften. Hastaneye cagirdilar serum taktilar. Acilen gelince yazamadim. suanda da zor yaziyorum sol elle. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Canim meraktan catladik burda ama olsunn merakimiza degmis Rabbim mutlu haberi bizlere vermeni nasip etmiş çok şükür Rabbim kucağına almayi da nasip etsin inşallah darısı bizlere inşallah

Oyy maşallah canim allah tamamina erdirsin hepimizin hamileligini insallah

Sonra neyse çıktım tekrar konuştuk çok sevindi tabi. Kaldırıma oturdum ağlıyorum tabi bana bakıyorlar. Yengemler sürekli mesajını atıyorlar durumu öğrenmek için. Umut tup bebegi aradım. Benim ağlamaklı sesimi duyunca negatif sonuç aldım sanmislar sonra söyleyince tekrar test yapma 10bugün sonra kese görmeye gelin degeriniz çok iyi dediler

Eve gelir gelmez de şükür namazı kılıp sonra te k tek nicklerinizi söyleyip unuttuklarım da varsa diye dua ettim. O kadar hıçkırıklar ağladım ki... rabbim dedim sen ol dedin oldu
Cok mutlu oldm anlatamam cok guzel allah bizlerede yasatsn tamamina erdrsn insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…