Allah razı olsun canım.ınş Rabbim bu sabrının ve ona isyan etmeyi sinin karşılığını hem bu dünyada hem de ote lerde verir sana.bebeğine kavusturur hasretini dindirir instam bende senin benim mesajıma yazdığın yorumu cevapladım sayfanda baktımki sonucun pozitif çok sevindim canım çok mutlu oldum adına inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın kucağına:)darısıda burada olan herkeseee:)
Tebrikler canım rabbim bugün yüzümüzü güldürdü.ınş sağlıcakla kucagimiza da alirizCok sukur hamileyiimmmmm. Ama ohss olmusum hafiften. Hastaneye cagirdilar serum taktilar. Acilen gelince yazamadim. suanda da zor yaziyorum sol elle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Allah razı olsun canım. Duadan hiç vazgecmeyin o isteyin vereyim diyor.ama bazen duanin kabulünün vakti gelmemiş oluyor.ınş en yakın zamanda güzel haberlerini alırız buralardan
Rabbim sesinden duysun canım benim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inşallahEve gelir gelmez de şükür namazı kılıp sonra te k tek nicklerinizi söyleyip unuttuklarım da varsa diye dua ettim. O kadar hıçkırıklar ağladım ki... rabbim dedim sen ol dedin oldu
Rabbim bugün yaşadığım duyguları sana ve topikteki herkese yaşarsın ınş.Pozitif sonuc alan herkesi tebrik ederim tek tek.gozyaslariyla okudum sonuclarinizi sanki benim kadar mutlu oldum.darisi tum isteyenlerin basina insallahhhhh
İns Canım sen de benim gibi sevinçten hickiriklara bogulursun amiiiinnnnnPozitif alan arkadaslarim gozunuz aydin insallah saglikla kucaginizi da alin.
Darisi basimiza olsun cok sevindimmmm
tebrikler canım çok sevindim :)Cok sukur hamileyiimmmmm. Ama ohss olmusum hafiften. Hastaneye cagirdilar serum taktilar. Acilen gelince yazamadim. suanda da zor yaziyorum sol elle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canım tebrik ederim, gözün aydinSonucum 165
M mhtpfth benimde seninki gibi 3. gün kontrolüm pzt siydi ve cetrodit başlanmıştı. çarşambaya kadar iğnelere devam çarşamba kontrol dendi ve nihayet cuma opu. sen benden bir önceki aşamadasın diye yazıyorum belki opun daha erken olur hayırlısı tabi. destek olmak için yazıyorum bütün bunları sonuçta birbirimize destek olmalıyız. kızlar sağolsun sorduğum bütün soruları burdan yanıtladılar :)
Aynen canm burdan birbirimizi takip etmek iyi oluyor hem bilgileniyoruz hem sorularimiza cevap buluyoruz hemde umitleniyoruz evet asamalarimiz birbirini takip eduyor ins tedavinin sonunda olumlu sonuc alip birlikte seviniriz
gözün aydınnnn canım allahım sağlıkla ilk önce kalp atışlarını duymayı daha sonrada kucağına almayı nasipetsin :)Sonucum 165
Gözün aydin çok tebrik ederim, Allahım kucağına almayı da nasip etsin, bu arada çok geçmiş olsunCok sukur hamileyiimmmmm. Ama ohss olmusum hafiften. Hastaneye cagirdilar serum taktilar. Acilen gelince yazamadim. suanda da zor yaziyorum sol elle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
canm Allah tanamina erdirsin insallah bende bugun baktirdim tekrar bu sefer kendi doktoruma degerim 1130 cikti alttan bakti hoca keseyi de gorduk insalla Rabbim kucagimiza almayi da nasip eder.15.gun degerim 639 cok şükür artik kuzu yada kuzular benimle
Canm sen gurkan beyin hastasiydin demi biz bugun keseyi gordk insallah olumlu sonuc alirsin sende hocamiz cok iyi. ALLAH buyuk insallaharkadaşlar bende listede adım var.
benimde transferin 2.günü
canımmm gözün aydın çok sevindimmm bu arada geçmişte olsun serumla toparlarsın :)Cok sukur hamileyiimmmmm. Ama ohss olmusum hafiften. Hastaneye cagirdilar serum taktilar. Acilen gelince yazamadim. suanda da zor yaziyorum sol elle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Gozun aydin canm tebrikler saglikla kicagina al insSonucum 165
maşallahhh canım değerin çok güzel tebrik ederim15.gun degerim 639 cok şükür artik kuzu yada kuzular benimle
Tebrikler canm saglikla kuxagina al ins darisi bizeCok sukur hamileyiimmmmm. Ama ohss olmusum hafiften. Hastaneye cagirdilar serum taktilar. Acilen gelince yazamadim. suanda da zor yaziyorum sol elle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?