Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Allah razı olsun canım.ınş Rabbim bu sabrının ve ona isyan etmeyi sinin karşılığını hem bu dünyada hem de ote lerde verir sana.bebeğine kavusturur hasretini dindirir ins

Eve gelir gelmez de şükür namazı kılıp sonra te k tek nicklerinizi söyleyip unuttuklarım da varsa diye dua ettim. O kadar hıçkırıklar ağladım ki... rabbim dedim sen ol dedin oldu
Rabbim sesinden duysun canım benim en kısa zamanda bizlerede nasip etsin inşallah

Cok sukur hamileyiimmmmm. Ama ohss olmusum hafiften. Hastaneye cagirdilar serum taktilar. Acilen gelince yazamadim. suanda da zor yaziyorum sol elle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Gözün aydin çok tebrik ederim, Allahım kucağına almayı da nasip etsin, bu arada çok geçmiş olsun

Cok sukur hamileyiimmmmm. Ama ohss olmusum hafiften. Hastaneye cagirdilar serum taktilar. Acilen gelince yazamadim. suanda da zor yaziyorum sol elle. Allah isteyen herkese nasip etsin.
canımmm gözün aydın çok sevindimmm bu arada geçmişte olsun serumla toparlarsın :)

Z zeynep086 ve gucci85 kızlarrrrr kizlarrrrrrrrrr COK mutlu oldum COK mutlu oldukkkkk.Allah sağlıklı HAYIRLI evlatlar nasip etsin güzel anneler :) insallah bizi dualarınızda unutmazsınız.benim miniklerim bugün dondurucuya girdiler en iyi oldugum zamanda transfer edilecekler insallah.bizler dualarınızı bekliyoruz canlarım unutmayın bizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…