Yaaa ayy cok guzel cnm bendw pee görürüm insallah kacinci gunundu buguncanm Allah tanamina erdirsin insallah bende bugun baktirdim tekrar bu sefer kendi doktoruma degerim 1130 cikti alttan bakti hoca keseyi de gorduk insalla Rabbim kucagimiza almayi da nasip eder.
arkadaşım ne yaptın kararını verdin mi izmir demi deniyeceksinNegatifzedeler biz ne etcez kizlar.birbirimize fikir verelim bidaha ne zamana dusunuyosunuz denemeyi
ben düşünmüyorum canım, eşimle bu yönde karar verdik zamanı geldiğinde ve hayırlısıysa zaten olur her şey de vardır bir hayır maddi tarafı bir yana manevi olarak çok yıprandım çok dua ettim benim için hep hayırlı olanı istedim demek ki hayırlısı böyleymişNegatifzedeler biz ne etcez kizlar.birbirimize fikir verelim bidaha ne zamana dusunuyosunuz denemeyi
Görevli sonucu kağıda koyarken tersten üç haneli bir rakam görünce hemen elinden aldım. Tabi o anı anlatamam 165,8. Zarfa koymayın 5 yıldır bekliyorum bu ani dedim o da tebrik etti. Eşimi aradım ama aglamaktan adam sesimi duramıyor bu arada hastanenin çıkışını bulamiyorum
Eve gelir gelmez de şükür namazı kılıp sonra te k tek nicklerinizi söyleyip unuttuklarım da varsa diye dua ettim. O kadar hıçkırıklar ağladım ki... rabbim dedim sen ol dedin oldu
Canim rabbim kucagina almayi nasip etsin cok cok sevindimEve gelir gelmez de şükür namazı kılıp sonra te k tek nicklerinizi söyleyip unuttuklarım da varsa diye dua ettim. O kadar hıçkırıklar ağladım ki... rabbim dedim sen ol dedin oldu
Canim ben irenbe refik kelesle gorusmustum zaten ama o istanbulda dondurulmus varken yeniden baslamayalim once onlari degerlwndirin demisti bizde oyle yaptik.az cok irenbede karar kilmistik zaten.onumuzdeki haftalarda gidip gorusecegiz refik bey ne zaman derse o zaman baslamayi dusunuyoruz tekrar bakalimarkadaşım ne yaptın kararını verdin mi izmir demi deniyeceksin
Evet dualarinizda bizleri unytmayin@zeynep086 ve @gucci85 kızlarrrrr kizlarrrrrrrrrr COK mutlu oldum COK mutlu oldukkkkk.Allah sağlıklı HAYIRLI evlatlar nasip etsin güzel anneler :) insallah bizi dualarınızda unutmazsınız.benim miniklerim bugün dondurucuya girdiler en iyi oldugum zamanda transfer edilecekler insallah.bizler dualarınızı bekliyoruz canlarım unutmayın bizi:)
hayırlısı olsun canım irenbe de çok iyi bir yer benim bile aklımda var diye bilirimCanim ben irenbe refik kelesle gorusmustum zaten ama o istanbulda dondurulmus varken yeniden baslamayalim once onlari degerlwndirin demisti bizde oyle yaptik.az cok irenbede karar kilmistik zaten.onumuzdeki haftalarda gidip gorusecegiz refik bey ne zaman derse o zaman baslamayi dusunuyoruz tekrar bakalim
Canim ben irenbe refik kelesle gorusmustum zaten ama o istanbulda dondurulmus varken yeniden baslamayalim once onlari degerlwndirin demisti bizde oyle yaptik.az cok irenbede karar kilmistik zaten.onumuzdeki haftalarda gidip gorusecegiz refik bey ne zaman derse o zaman baslamayi dusunuyoruz tekrar bakalimarkadaşım ne yaptın kararını verdin mi izmir demi deniyeceksin
Valla arkadasim biz ilk baslayalim diye gittik adam tamamen duygusal olarak bakti.bu beni cok etkiledi baska merkezler hemen baslayalim diyor amac para almaksa ama refik bey sana yazik vucuduna yazik demisti bana.bu yuzden onu dusunuyorum.birde henuz onunla baslamamis olmamiza ragmen her telafonuma cevap verip beni bilgilendirdi.bunlar cok onemli bu surecde bana gorehayırlısı olsun canım irenbe de çok iyi bir yer benim bile aklımda var diye bilirim
Hemen yapasım var ne kadar süre veriyolar acaba.şümdi adet olucaz ya bi sonraki adetimle başlasam sömestr tatilibe denk geliyo kinseye yalan söylemek zorundada kalmam rapor aldığımda baNegatifzedeler biz ne etcez kizlar.birbirimize fikir verelim bidaha ne zamana dusunuyosunuz denemeyi
Canim bir adet gecip digerinde baslayabiliyosun.maddi ve manevi hazirsan tabi.ama en onemlisi vucudun hazirmi onun kontrollerine baktir.bende senin gibi hemen baslayasim var ama 3 yada 4 ay sonra en uygunu sanirimHemen yapasım var ne kadar süre veriyolar acaba.şümdi adet olucaz ya bi sonraki adetimle başlasam sömestr tatilibe denk geliyo kinseye yalan söylemek zorundada kalmam rapor aldığımda ba
Canım tebrikler çok sevindim Rabbim Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahbenim de bi arkadaşımın durumu aynı,
doktor önce ameliyat demiş tüplerini almamız lazım, tıkalı tüpler tüp bebekte şansı azaltıyor demiş,
senin yumurtalar toplandıktan sonra transfer olmayacak mı?
bence önce tüp bebek işleminin gereği yok,
ögretmen mısın cnm :) bende aynen .. benım donduurlmuştu 3. adette başlayabılırısınız dedı doktorumHemen yapasım var ne kadar süre veriyolar acaba.şümdi adet olucaz ya bi sonraki adetimle başlasam sömestr tatilibe denk geliyo kinseye yalan söylemek zorundada kalmam rapor aldığımda ba
yaklaşım çok önemli haklısın ve bu irenbenin bütün kadrosunda var ben erol beyi tercih etme sebebim kendisinin rapır çıkarııp ege ünv. işlemlerini yaptığını duymuştuk fkat gittiğimizde ünv. değil özel yaptığını ve işinde çok iyi bir doktor olduğu için bırakmayıp onda denedik böyle bir durumla karşılaşacağımı bilseydim direk bende irenbeyi tercih ederdim benimde şimdi negatif sonuçlanan tüp bebek denememden sonra doktorum 3 adet ilaç verdi bunların 1 vitamin yumurta kalitesini ve sayısını geliştirmede ek takviyemiş ama bana çok kilo aldırdılar o yüzdende şimdi canım çok sııkın zaten kilolu başlamıştım birde bu tedavide üzerene bir 10 kilo alınca morallerim iyicene gitti şimdi en azından o 10 kiloyu vermeye çalışıyorum zaten tedavi aldırıyor birde üzerine bu ilaçlar gelince kötü oldu offfff kusura bakma canım yaa nerden nereye geçtim kısacası gönül rahatlığıyla irenbeyi tecih edebirlirsin benim teyzemin gelinide orası sayesinde bebeğini kucağına aldı inşallah seninde yüzün oradan güler :)Canim ben irenbe refik kelesle gorusmustum zaten ama o istanbulda dondurulmus varken yeniden baslamayalim once onlari degerlwndirin demisti bizde oyle yaptik.az cok irenbede karar kilmistik zaten.onumuzdeki haftalarda gidip gorusecegiz refik bey ne zaman derse o zaman baslamayi dusunuyoruz tekrar bakalim
Valla arkadasim biz ilk baslayalim diye gittik adam tamamen duygusal olarak bakti.bu beni cok etkiledi baska merkezler hemen baslayalim diyor amac para almaksa ama refik bey sana yazik vucuduna yazik demisti bana.bu yuzden onu dusunuyorum.birde henuz onunla baslamamis olmamiza ragmen her telafonuma cevap verip beni bilgilendirdi.bunlar cok onemli bu surecde bana gore
donduurlmuş embrıo ıse o kadar gerek yok dıye bılıorum , ama yumurtalar toplanıp arkasından transferın olduysa 3 ay yeterlıdır benceeCanim bir adet gecip digerinde baslayabiliyosun.maddi ve manevi hazirsan tabi.ama en onemlisi vucudun hazirmi onun kontrollerine baktir.bende senin gibi hemen baslayasim var ama 3 yada 4 ay sonra en uygunu sanirim
Dondurulmustu canim benim.en son yumurta toplama gecen sene kasim ayinda yapilmisti.4 tanede dondurulmus vardi.bu zamana kadar onlari denedik iste.yani simdi o kadar beklememe gerek yokmu diyosun.ama dondurulmus icinde cok igne ilac kullandim yine toparlamasi lazim.degilmi vucudun ve rahmindonduurlmuş embrıo ıse o kadar gerek yok dıye bılıorum , ama yumurtalar toplanıp arkasından transferın olduysa 3 ay yeterlıdır bencee
Kuzum benin bi arkadasimin 12 yasinda bir kizi var.onca yil sonra 2. Istedi ama tupler tikanmis dedi doktor. 2 defa tup bebek denedi ama olmadi.sonra tup bebegi birakti sogan kuru incir kuru yapti ve inan bana 2 aya kalmadan hamile kaldi su an 32 haftalik hamile.ki bu arkadasima tup bebekle bile imkansiz dediler.bu yuzden umudunu yitirme sakinİnşallah bi aksilik olmazda sömestrda yaparım küçük bi okylda öğretmnim ben rapor alınca herkes soruyo zorlanıyorum,deli gibi kursa gidiyorum para biriltirmeye çalışıyorum bi kere daha maddi olarak rahat yaptırabilirim allah hepimizin yardımcısı olsun.eşim kızıyo tüpkerim tıkalı die kendinimi cezalandırıyosun bu kadar çalışma die ama kendime engel olamıyorum hüç bişey yapmadan bekleyemiyorum
merhaba kızlar mesajınızı görünce yazayım dedim bende izmir irenbede tedavi gördüm çok şükür ki hamileyim 6 haftalık. inşallah Rabbim sizlerede nasip eder Refik beyde çok iyi bir doktordur emin benim doktorum Kaan Bozkurt ve süphesiz tavsiye edebilirim. gerçi şimdi yazarken Aral beydeçokiyi falan diye devam edesim geldi sanırım tüm doktorları iyi demem gerekiyor. :)yaklaşım çok önemli haklısın ve bu irenbenin bütün kadrosunda var ben erol beyi tercih etme sebebim kendisinin rapır çıkarııp ege ünv. işlemlerini yaptığını duymuştuk fkat gittiğimizde ünv. değil özel yaptığını ve işinde çok iyi bir doktor olduğu için bırakmayıp onda denedik böyle bir durumla karşılaşacağımı bilseydim direk bende irenbeyi tercih ederdim benimde şimdi negatif sonuçlanan tüp bebek denememden sonra doktorum 3 adet ilaç verdi bunların 1 vitamin yumurta kalitesini ve sayısını geliştirmede ek takviyemiş ama bana çok kilo aldırdılar o yüzdende şimdi canım çok sııkın zaten kilolu başlamıştım birde bu tedavide üzerene bir 10 kilo alınca morallerim iyicene gitti şimdi en azından o 10 kiloyu vermeye çalışıyorum zaten tedavi aldırıyor birde üzerine bu ilaçlar gelince kötü oldu offfff kusura bakma canım yaa nerden nereye geçtim kısacası gönül rahatlığıyla irenbeyi tecih edebirlirsin benim teyzemin gelinide orası sayesinde bebeğini kucağına aldı inşallah seninde yüzün oradan güler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?