Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Canim ya tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.merkez hakkinda olumlu seyler duydukca motive oluyorum cok saolun allah gonlunuze gore versin insallah

evet canım yazdıkların çok doğru hepsi birbirinden iyi soktorlar bunlara bende dilek hanım ve israel aruh beyide aklamak isterdim ama dilek hanım irenbeyi bıraktı artık kent hastanesinde israel bey de özel çalışıyor fakat işlemlerini irenbede yapıyormuş diye duydum ...

bu arada tebrik ederim çok güzel bir habeer allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Gecmis mesajlara bakiyorum o kadar cok anne olmayi isteyen kadinlar varki burda.bir bebek icin yanip tutusuyoruz hepimiz.isyan etmiyorum allahima buda bizlerin sinavi mutlaka diyorum ama tv de dogurupda coplere birakanlari sokaga atanlari gordukce ahhh demedendw gecemiyorum.insanim nede olsa allahim ben burda yanip tutusuyorum diorum
yine gucendirmiyeyim rabbimi de umarim bizlrde tadariz bu duyguyu

canım ben haziranda başladım orda tedaviye dilek hanımı hiç tanımıyorum sanırım daha öncesinde ayrıldı ben başlarken iki doktor daha vardı onlar başka bir merkeze geçtiler yeni gelen ümit hanım var.. israel beyin irenbede işlerimlerini yaptığı ile ilgili birşey duymadım ama olabilir. zaten laboratuvarıda çok iyi tüm hastalara microenjeksiyon yapılıyor. yumurtaların döllenme yüzdesi yüksek. hadi inşallah sizlerde miniklerinize kavuşursunuz.

Kizlar saolun yazdiklarinizla daha emin oldum.merkezden 1 yada 2 haftaya gorusmeye gidecegim ondan sonrasi onlara kalmis ne zaman derlerse baslariz sanirim

E
Allah razı olsun. İns, Senin de güzel haberlerini alırız.evet canım, morfoloji. Dondurulmuslarla denemistik

selam arkadaslar,
bugün positiv haber alan arkadaslar cok sevindim allahim hayirlisiyla dogurup saglikli sihatli bakmayida nasip etsin:) amin. negativ olan arkadaslarima da allahim tez vakit positiv görmeyi nasip etsin. amin. allahim neylerse güzel eyler demek ki daha vakti var. sabrin sonu selamettir insaallah. bende dün öglen transferimi oldum elhamdulillah. bi dört bide bes hücreli. eve geldim midem cok fenaydi bulandi agrim vardi kivrandim durdum. neyse ki bugün daha iyiyim cok sükür. midemi üsüttüm galiba. benimde ohss olma tehlikem var carsamba tekrar doktor kontrole cagirdi. allahim hepimizin hakkinda hayirlisini versin. amin test günüm 12aralik insaallah

Kizlar galiba ben adet oluyorum akinti seklinde cok hafif kamnamam oluyor tuvalete gittikce tuvalet kagidina geliyor test gununu bile bekliyemiycem sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…