Canim ya tebrik ederim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.merkez hakkinda olumlu seyler duydukca motive oluyorum cok saolun allah gonlunuze gore versin insallahmerhaba kızlar mesajınızı görünce yazayım dedim bende izmir irenbede tedavi gördüm çok şükür ki hamileyim 6 haftalık. inşallah Rabbim sizlerede nasip eder Refik beyde çok iyi bir doktordur emin benim doktorum Kaan Bozkurt ve süphesiz tavsiye edebilirim. gerçi şimdi yazarken Aral beydeçokiyi falan diye devam edesim geldi sanırım tüm doktorları iyi demem gerekiyor. :)
evet canım yazdıkların çok doğru hepsi birbirinden iyi soktorlar bunlara bende dilek hanım ve israel aruh beyide aklamak isterdim ama dilek hanım irenbeyi bıraktı artık kent hastanesinde israel bey de özel çalışıyor fakat işlemlerini irenbede yapıyormuş diye duydum ...merhaba kızlar mesajınızı görünce yazayım dedim bende izmir irenbede tedavi gördüm çok şükür ki hamileyim 6 haftalık. inşallah Rabbim sizlerede nasip eder Refik beyde çok iyi bir doktordur emin benim doktorum Kaan Bozkurt ve süphesiz tavsiye edebilirim. gerçi şimdi yazarken Aral beydeçokiyi falan diye devam edesim geldi sanırım tüm doktorları iyi demem gerekiyor. :)
bu arada tebrik ederim çok güzel bir habeer allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)evet canım yazdıkların çok doğru hepsi birbirinden iyi soktorlar bunlara bende dilek hanım ve israel aruh beyide aklamak isterdim ama dilek hanım irenbeyi bıraktı artık kent hastanesinde israel bey de özel çalışıyor fakat işlemlerini irenbede yapıyormuş diye duydum ...
Ne kadarlik camim.senin hamilelik su ankızlar yardımm plasenta dejanare olmuş dedi doktor.şimdilik bebeğe zarar vermemiş.çok korkuyorum
yedi bitecekNe kadarlik camim.senin hamilelik su an
7 hafta yani.sen yinede korkma ama bol bol dinlen bu riski atlatana kadar allahin izniyle biseycik olmaz insallahyedi bitecek
canım ben haziranda başladım orda tedaviye dilek hanımı hiç tanımıyorum sanırım daha öncesinde ayrıldı ben başlarken iki doktor daha vardı onlar başka bir merkeze geçtiler yeni gelen ümit hanım var.. israel beyin irenbede işlerimlerini yaptığı ile ilgili birşey duymadım ama olabilir. zaten laboratuvarıda çok iyi tüm hastalara microenjeksiyon yapılıyor. yumurtaların döllenme yüzdesi yüksek. hadi inşallah sizlerde miniklerinize kavuşursunuz.evet canım yazdıkların çok doğru hepsi birbirinden iyi soktorlar bunlara bende dilek hanım ve israel aruh beyide aklamak isterdim ama dilek hanım irenbeyi bıraktı artık kent hastanesinde israel bey de özel çalışıyor fakat işlemlerini irenbede yapıyormuş diye duydum ...
Cann senle ayni gun transfer olduk 15 kadimda. bugun 14. GunduYaaa ayy cok guzel cnm bendw pee görürüm insallah kacinci gunundu bugun
sekizden giriıyorsun dedi doktor.dinlenmeyle alakası yok dedi anlamadım ben7 hafta yani.sen yinede korkma ama bol bol dinlen bu riski atlatana kadar allahin izniyle biseycik olmaz insallah
sağol canım Allah razı olsun darısı isteyen tüm arkadaşlara inşallahbu arada tebrik ederim çok güzel bir habeer allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Kizlar saolun yazdiklarinizla daha emin oldum.merkezden 1 yada 2 haftaya gorusmeye gidecegim ondan sonrasi onlara kalmis ne zaman derlerse baslariz sanirimcanım ben haziranda başladım orda tedaviye dilek hanımı hiç tanımıyorum sanırım daha öncesinde ayrıldı ben başlarken iki doktor daha vardı onlar başka bir merkeze geçtiler yeni gelen ümit hanım var.. israel beyin irenbede işlerimlerini yaptığı ile ilgili birşey duymadım ama olabilir. zaten laboratuvarıda çok iyi tüm hastalara microenjeksiyon yapılıyor. yumurtaların döllenme yüzdesi yüksek. hadi inşallah sizlerde miniklerinize kavuşursunuz.
Allah razı olsun. İns, Senin de güzel haberlerini alırız.evet canım, morfoloji. Dondurulmuslarla denemistikCanım nasıl mutlu oldum anlatamam ..yazdıklarını okurken ağladım..Rabbim evladını sağlıkla kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin. yazdıklarını okurken sanki o anını yaşadım. Rabbim bu mutluluğu hepimize yaşatsın inşallah ..
sizde sorun morfoloji miydi?
donmuşlarla demiştin yanlış hatırlamıyorsam değil mi?
Ne zman test gunun doktornla gorus bi istersenKizlar galiba ben adet oluyorum akinti seklinde cok hafif kamnamam oluyor tuvalete gittikce tuvalet kagidina geliyor test gununu bile bekliyemiycem sanirim
Ne zman test gunun doktornla gorus bi istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?