İnşallah yerleşme kanamasıdır canım bi doktorunla görüşKizlar galiba ben adet oluyorum akinti seklinde cok hafif kamnamam oluyor tuvalete gittikce tuvalet kagidina geliyor test gununu bile bekliyemiycem sanirim
Kanaman cok deilse normal drm bana kanamalar olablr demisti. Belkide bebisin yerni yapiordur annesiTest gunum sali dahada 3 gun var
Kanaman cok deilse normal drm bana kanamalar olablr demisti. Belkide bebisin yerni yapiordur annesi
canm sen icini fferah tut ilaclarina devam et kendini yorma beslenmene dikkat et ...gerisi allaha insllah hersey gonlunce istedigin gibi olur...
Test gunum sali dahada 3 gun var
Cnm kan koyu renk mi acikmi?Buarada pozutif cikan arkadaslar rabbim bebeginizi kucaginiza almayo nasip etsin insallah .gercekten cok mutlu oldum .
Insallah kizlar aradim konustum simdi ilaclarina devam et kemen kotu dusunme dedi. Pazartesi gunu gel testini yapalim bide istirahat et dedi .hayirlisi artik bakalim.
amin canım inşallah dilek hanım ve israel bey çok uzun zaman oldu irenbeyi bırakalı o yüzden duymamışsındır :)canım ben haziranda başladım orda tedaviye dilek hanımı hiç tanımıyorum sanırım daha öncesinde ayrıldı ben başlarken iki doktor daha vardı onlar başka bir merkeze geçtiler yeni gelen ümit hanım var.. israel beyin irenbede işlerimlerini yaptığı ile ilgili birşey duymadım ama olabilir. zaten laboratuvarıda çok iyi tüm hastalara microenjeksiyon yapılıyor. yumurtaların döllenme yüzdesi yüksek. hadi inşallah sizlerde miniklerinize kavuşursunuz.
Canim napiyosun nasilsin bir sey sormak istiyorum sana.amin canım inşallah dilek hanım ve israel bey çok uzun zaman oldu irenbeyi bırakalı o yüzden duymamışsındır :)
Hee evet dimi benimde 14. Gun ozaman ben niye 15 diye hesapliyosam masallah senin benden yuksekCann senle ayni gun transfer olduk 15 kadimda. bugun 14. Gundu
Canım panik yapma . Benimde test tarihinden 3 gun once kanamam olmuştu hem de leke falan değildi bildigin kandı . Doktorum gel test yapalım Demişti. Rabb'ime sonsuz Şükürler olsun pozitifti. Insallah seninkinde Öyledir. Bol dua ile bekleAcik renkli koyu degil
Benimde 5 bitti 6.senemiz 3.deneme insallah darisi bize tum herkese cokkk sevindim zeynepcim ne guzel duygudur rabbim kucagina saglikli aldigin gunleride gostersin rahat sorunsuz bir hamilelik gwcirirsin insallahArkadaşlar allah razı olsun. Aglamaktan hastanenin çıkışını bulamadım.rabbim dedim 5 yılın sonunda nasip etti, şükür namazimi kilayim gelwyim
Amin insallahAllah razı olsun canım.ınş Rabbim bu sabrının ve ona isyan etmeyi sinin karşılığını hem bu dünyada hem de ote lerde verir sana.bebeğine kavusturur hasretini dindirir ins
Mrb benimde 2 tane dollendi ikisinide carsamba gunu dondurdular vucudum biraz kendini topladiktan sonra yani onumuzdeki ay transfer edicekler ben cok antibiyotik aldim enfeksyon riski vardi gecen seneki denememizde yumurta toplama isleminde enfeksyon kaptim ve oylece transfer yapildi bebek tutmustu fakat ameliyat oldum gebeligide sonlandirdilar sizin neyiniz var hemen transfer olmadi dondurulduu@zeynep086 ve @gucci85 kızlarrrrr kizlarrrrrrrrrr COK mutlu oldum COK mutlu oldukkkkk.Allah sağlıklı HAYIRLI evlatlar nasip etsin güzel anneler :) insallah bizi dualarınızda unutmazsınız.benim miniklerim bugün dondurucuya girdiler en iyi oldugum zamanda transfer edilecekler insallah.bizler dualarınızı bekliyoruz canlarım unutmayın bizi:)
Canm transfer gununu saymiolar diye biliyorum onun icin 14. Gun. olsun saglikli buyusunde degerlerin artmasi kisiden kisiye degisiomus Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallahHee evet dimi benimde 14. Gun ozaman ben niye 15 diye hesapliyosam masallah senin benden yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?