Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Bnde yapayım o zaman canım hem bu ilaçların etkilerinidr söker atar belki bi yere faydası dokunur

amin canım inşallah dilek hanım ve israel bey çok uzun zaman oldu irenbeyi bırakalı o yüzden duymamışsındır :)

amin canım inşallah dilek hanım ve israel bey çok uzun zaman oldu irenbeyi bırakalı o yüzden duymamışsındır :)
Canim napiyosun nasilsin bir sey sormak istiyorum sana.
Sag kasigimdaki agri hafif hafif var transferde sorun yok dedi doktor ama senin ne kadar surmustu agri

Acik renkli koyu degil
Canım panik yapma . Benimde test tarihinden 3 gun once kanamam olmuştu hem de leke falan değildi bildigin kandı . Doktorum gel test yapalım Demişti. Rabb'ime sonsuz Şükürler olsun pozitifti. Insallah seninkinde Öyledir. Bol dua ile bekle

Arkadaşlar allah razı olsun. Aglamaktan hastanenin çıkışını bulamadım.rabbim dedim 5 yılın sonunda nasip etti, şükür namazimi kilayim gelwyim
Benimde 5 bitti 6.senemiz 3.deneme insallah darisi bize tum herkese cokkk sevindim zeynepcim ne guzel duygudur rabbim kucagina saglikli aldigin gunleride gostersin rahat sorunsuz bir hamilelik gwcirirsin insallah

Mrb benimde 2 tane dollendi ikisinide carsamba gunu dondurdular vucudum biraz kendini topladiktan sonra yani onumuzdeki ay transfer edicekler ben cok antibiyotik aldim enfeksyon riski vardi gecen seneki denememizde yumurta toplama isleminde enfeksyon kaptim ve oylece transfer yapildi bebek tutmustu fakat ameliyat oldum gebeligide sonlandirdilar sizin neyiniz var hemen transfer olmadi dondurulduu

Hee evet dimi benimde 14. Gun ozaman ben niye 15 diye hesapliyosam masallah senin benden yuksek
Canm transfer gununu saymiolar diye biliyorum onun icin 14. Gun. olsun saglikli buyusunde degerlerin artmasi kisiden kisiye degisiomus Rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…