Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ne guzel canim umarim benimde oyledir .zaten duadan baska elimden bisey gelmiyor.

okyanus34 canım nasılsın benimde bugün hafif hafif sağ kasığıma Ağrı giriyor arada çok belirti aramayayım diyorum ama olmuyor mide yanmam var uyku bastırıyor offff offfff Sabırla beklemekten başka çaremiz yok Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Bugün pozitif habr alan arkadaşlar çok sevindim,Allah tamamına erdirsin ihsallah.Bize de umut oldunuz hayat sizin için bundan sonra daha güzel olcak ihşallah, persembe günü yapıcam zaman geçmiyooo :)

Bugün pozitif habr alan arkadaşlar çok sevindim,Allah tamamına erdirsin ihsallah.Bize de umut oldunuz hayat sizin için bundan sonra daha güzel olcak ihşallah, persembe günü yapıcam zaman geçmiyooo :)
Naslsn nasl gecio canm agrilarn filan varmi son gune kdr dayanacak msn test yapmadan

Evet tatlim mide yanmasi var arada uykumda geliyor ama ilaclardandir dedim ne bilim bisey hissetmiyorum bazen olsa hissedermiydim acaba diye dusunuyorum kocaman bir belirsizlik galiba

Kızlar bnm 4. günüm ama kasıklarım çok ağrıyo bir de acayip bir uyku hali ve yorgunluk var. Bu uyku halini ilaçlar mı yapıyo gerçekten..

Canim benim yaa Allah yardimcin olsun. Hep duamdasin. İstediğin zaman doktora gidememen çok üzücü. Dediğin gibi sadece Allah biliyo ve Allah büyük canım meleğini korur. İnş salı günü bir sorun olmadığını öğrenir güzel bi hamilelik geçirirsin bundan sonra. Oğluna da gereken ilgiyi gosterebilirsin. Kendini üzme lütfen bebegin de üzülmesin.

Arkadaşlar allah razı olsun. Aglamaktan hastanenin çıkışını bulamadım.rabbim dedim 5 yılın sonunda nasip etti, şükür namazimi kilayim gelwyim
Zeynepcim tebrik ederim canım cokk sevindim.pozitifliginin herkesin derdine derman olmaya çalışmanın güzel kalbinin mukafatini verdi Allah. Sağ salim tamamına da erdirir insallah

Bugun transferin 5.gunu benim. Dun gece cok kasik agrim oldu. Ve yogun terleme. Zaman zaman da gaz sancisi. Bunlar dogal mi tecrubeli arkadaslarim.

Hamile arkadaslar aramiza hosgeldiniz.Allah hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip etsin.negatif alan arkadaslar Allahim saglik versin caniniz sag olsun yeter ki tekrar denersiniz.hepimiz icin hayirlisi olsun...

Bugun transferin 5.gunu benim. Dun gece cok kasik agrim oldu. Ve yogun terleme. Zaman zaman da gaz sancisi. Bunlar dogal mi tecrubeli arkadaslarim.
Cnm aynı şeyler bende de var. Özellikle gaz sancısı. Bi de acayip bi yorgunluk ve uyku hali. Umarım iyiye işarettir

Agrım hiç yok canım.songüne kadar beklemeye çalısıyorum ama inan zorlanıyorum negatif çıkar diye de korkuyorum.sende nevar neyok ?
Bilmm ole bosluktaym sanki sanrm test gnu heyecanlanrm. Ilk geceler uyuymiordm smdi gayet rahatim. Sali gnu idrar yapcam ben. Agri filan hcbsi yok belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…