Canım panik yapma . Benimde test tarihinden 3 gun once kanamam olmuştu hem de leke falan değildi bildigin kandı . Doktorum gel test yapalım Demişti. Rabb'ime sonsuz Şükürler olsun pozitifti. Insallah seninkinde Öyledir. Bol dua ile bekle
Canm sen gurkan beyin hastasiydin demi biz bugun keseyi gordk insallah olumlu sonuc alirsin sende hocamiz cok iyi. ALLAH buyuk insallah
Naslsn nasl gecio canm agrilarn filan varmi son gune kdr dayanacak msn test yapmadanBugün pozitif habr alan arkadaşlar çok sevindim,Allah tamamına erdirsin ihsallah.Bize de umut oldunuz hayat sizin için bundan sonra daha güzel olcak ihşallah, persembe günü yapıcam zaman geçmiyooo :)
Evet tatlim mide yanmasi var arada uykumda geliyor ama ilaclardandir dedim ne bilim bisey hissetmiyorum bazen olsa hissedermiydim acaba diye dusunuyorum kocaman bir belirsizlik galibaokyanus34 canım nasılsın benimde bugün hafif hafif sağ kasığıma Ağrı giriyor arada çok belirti aramayayım diyorum ama olmuyor mide yanmam var uyku bastırıyor offff offfff Sabırla beklemekten başka çaremiz yok Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah
5. Gundu canm 23 yasndayim ama Rabbim istemese olmazdi insallah devamida gelir sag saglim kucagma alirim insallah Rabbim.canım hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin.
senin kaçıncı gün embryosuydu ve galiba yaşın çok gençti.
transferden 1 yada 2 gün sonra geçmişti ondan sonra hiç ağrım olmadı ...Canim napiyosun nasilsin bir sey sormak istiyorum sana.
Sag kasigimdaki agri hafif hafif var transferde sorun yok dedi doktor ama senin ne kadar surmustu agri
Canim benim yaa Allah yardimcin olsun. Hep duamdasin. İstediğin zaman doktora gidememen çok üzücü. Dediğin gibi sadece Allah biliyo ve Allah büyük canım meleğini korur. İnş salı günü bir sorun olmadığını öğrenir güzel bi hamilelik geçirirsin bundan sonra. Oğluna da gereken ilgiyi gosterebilirsin. Kendini üzme lütfen bebegin de üzülmesin.canim ben yurtdisindayim biliyorsun burda prosedur farkli biraz..ben kendi doktorumdan en erken 9 araliga randevu alabildim 21 kasimda kanamam baslayunca acildeki doktor bakti bana..bende anlamadim aslinda bana sadece progesteron fitile devam dedi ve agri kesici verdi...hic sorma hergun kanama psikolojim bozuldu artik...ne oldu icerde Allah biliyor birtekcocuk olmasa hep yatarim ama imkansiz su anda bu..acikiyor,banyosu var ,okulu var..okulunuda aksattik bu ara goturemiyorum bu halde okula esimde ise basliycak haftaya yeniden goturemez artik..ne yapacagimi sasirdim inan ne olur banada dua et...o kadar caresizimki su an
Zeynepcim tebrik ederim canım cokk sevindim.pozitifliginin herkesin derdine derman olmaya çalışmanın güzel kalbinin mukafatini verdi Allah. Sağ salim tamamına da erdirir insallahArkadaşlar allah razı olsun. Aglamaktan hastanenin çıkışını bulamadım.rabbim dedim 5 yılın sonunda nasip etti, şükür namazimi kilayim gelwyim
Agrım hiç yok canım.songüne kadar beklemeye çalısıyorum ama inan zorlanıyorum negatif çıkar diye de korkuyorum.sende nevar neyok ?Naslsn nasl gecio canm agrilarn filan varmi son gune kdr dayanacak msn test yapmadan
kızlar yardımm plasenta dejanare olmuş dedi doktor.şimdilik bebeğe zarar vermemiş.çok korkuyorum
Cnm aynı şeyler bende de var. Özellikle gaz sancısı. Bi de acayip bi yorgunluk ve uyku hali. Umarım iyiye işarettirBugun transferin 5.gunu benim. Dun gece cok kasik agrim oldu. Ve yogun terleme. Zaman zaman da gaz sancisi. Bunlar dogal mi tecrubeli arkadaslarim.
Bilmm ole bosluktaym sanki sanrm test gnu heyecanlanrm. Ilk geceler uyuymiordm smdi gayet rahatim. Sali gnu idrar yapcam ben. Agri filan hcbsi yok belirtiAgrım hiç yok canım.songüne kadar beklemeye çalısıyorum ama inan zorlanıyorum negatif çıkar diye de korkuyorum.sende nevar neyok ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?