Dort hucreli olani transfer ederler kac tane transfer edilecek. Hayirlisyla olur insallah tutunur sna bebeginkızlar mrb bnm 4 yum da gelişmiş ama 3ü 2 hücreli b,iri 4 hücreli bgn 2 gün yrn transfer dediler nasıl sizce az mi gelişmişler
2 tane edilicek diye konuşmuştuk yrna kdr hücre sayılarıartmaz mı pekiDort hucreli olani transfer ederler kac tane transfer edilecek. Hayirlisyla olur insallah tutunur sna bebegin
Artablr insallah artar ikisids birinci kalte olur ve yerlestrirler. Iki tane yerlestrlmesi ne guzek en azndan bri tutmasa digeri tutuyo demi hayrlsi olsn hakknda2 tane edilicek diye konuşmuştuk yrna kdr hücre sayılarıartmaz mı peki
Insallahh. Gaz sancisi cok sikinti veriyor gercekten. Buna da şükür. .Cnm aynı şeyler bende de var. Özellikle gaz sancısı. Bi de acayip bi yorgunluk ve uyku hali. Umarım iyiye işarettir
Bazen sanırım kendimizi dinliyoruz gercekten. Kendimi dinlemeden de ben burdayım diyen agri bu progestan ignenin agrisi. :)
Kızlar bir bakın uzmanlar belirti aramayın diyor ağrılar hormonelmis
Cokmu gelio insss yarin o muhtesem haberi aliriz ve sevniriz senn adina. Ilk denemenmiydi bu? Bende hemen dnmk istiyorum ama maddi acidan hazir deiliz o yuzden onumzdeki yil yazin filan yapablrm birdha. Hayrlsi olsn hakkmzdaBenim kanama hala devam su test gunu heyecanini bir yasayamiyorum hepsinde bu sekilde oldu o gune kadar kanamam basliyor hafiften .bende tabi koca bir sifirla donecegimi bilerek gidiyorum o testi yaptirmaya.artik yarin koca bi sifirla eve donunce bir 6 ay hic bisey yapmiycam biraz kendimle ilgileneyim diyorum. Su fazla kilolarimi veriyim sporumu yapiyim.vucudu yenileyip sonra deniycem .ilaclarin etkisinde bir kurtulayim artik .
Cokmu gelio insss yarin o muhtesem haberi aliriz ve sevniriz senn adina. Ilk denemenmiydi bu? Bende hemen dnmk istiyorum ama maddi acidan hazir deiliz o yuzden onumzdeki yil yazin filan yapablrm birdha. Hayrlsi olsn hakkmzda
Keşke bugün test yaptırabilseydin. Duruma göre doktorun iğne verebilirdi. İğne kesiyordu Kanı. Ama umutsuzluğa kapılma. Inşallah hakkında hayırlısı olurBenim kanama hala devam su test gunu heyecanini bir yasayamiyorum hepsinde bu sekilde oldu o gune kadar kanamam basliyor hafiften .bende tabi koca bir sifirla donecegimi bilerek gidiyorum o testi yaptirmaya.artik yarin koca bi sifirla eve donunce bir 6 ay hic bisey yapmiycam biraz kendimle ilgileneyim diyorum. Su fazla kilolarimi veriyim sporumu yapiyim.vucudu yenileyip sonra deniycem .ilaclarin etkisinde bir kurtulayim artik .
Insallah canm ya keske benmde dondurmaya kalsaydi bnde yapardm ama malesef :'( ilki tutmadmi tuttuda dustu filanmiInsallah canim .Yok canim ilk degil 3 asilama 2.tup bebek denemem bu .toplamda hepsi 1 1.5 sene icinde yaptigimiz seyler .benim donmuslarim var ama kendimi hazir hissedince yapmayi istiyorum.insallah tupbebege gerek kalmadin bebegini kucagina alirsin .rabbim o mutlulugu sana ve hepimize yasatir.herseyin hayirlisi canim.
canım herşeyin hayırlısı sıkma canını belki bu sefer farklıdır senin kaçıncı denemen oluyor ...Benim kanama hala devam su test gunu heyecanini bir yasayamiyorum hepsinde bu sekilde oldu o gune kadar kanamam basliyor hafiften .bende tabi koca bir sifirla donecegimi bilerek gidiyorum o testi yaptirmaya.artik yarin koca bi sifirla eve donunce bir 6 ay hic bisey yapmiycam biraz kendimle ilgileneyim diyorum. Su fazla kilolarimi veriyim sporumu yapiyim.vucudu yenileyip sonra deniycem .ilaclarin etkisinde bir kurtulayim artik .
Insallah canm ya keske benmde dondurmaya kalsaydi bnde yapardm ama malesef :'( ilki tutmadmi tuttuda dustu filanmi
canım herşeyin hayırlısı sıkma canını belki bu sefer farklıdır senin kaçıncı denemen oluyor ...
B bebegimolsunistiyorum canm digerndede yine kanaman gelmismiydi bu ilkmi
Keşke bugün test yaptırabilseydin. Duruma göre doktorun iğne verebilirdi. İğne kesiyordu Kanı. Ama umutsuzluğa kapılma. Inşallah hakkında hayırlısı olur
Aslnda ilaclarmiz adeti kesermis yani adet zmaniysada gelmemesi lazm :/Evet gelmisti canim ayni simdiki gibi olmustu. Ben kabullendim artik karin agrim da var adet agrisi .
bnde de yok canım ama idrarda çıkmayabilir çıkmazsa üzülme olur mu? ihşallah güzel haberler alırız :)Bilmm ole bosluktaym sanki sanrm test gnu heyecanlanrm. Ilk geceler uyuymiordm smdi gayet rahatim. Sali gnu idrar yapcam ben. Agri filan hcbsi yok belirti
Ben bastan kendmi hazrladm uzulmem heralde bilmemmi gecen gun zaten tutmadi die cok aglamstm su an tek dusuncem su tahlili yapalmda ne var ne yok gorup normal yasantimiza devam edlm fikrindeym. Bu kez olmasa yine denicem insallah hayrlsi bakalm o yuzden cok yipranmam heralde. On kere deneynler varbnde de yok canım ama idrarda çıkmayabilir çıkmazsa üzülme olur mu? ihşallah güzel haberler alırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?