Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

kızlar mrb bnm 4 yum da gelişmiş ama 3ü 2 hücreli b,iri 4 hücreli bgn 2 gün yrn transfer dediler nasıl sizce az mi gelişmişler

Benim kanama hala devam su test gunu heyecanini bir yasayamiyorum hepsinde bu sekilde oldu o gune kadar kanamam basliyor hafiften .bende tabi koca bir sifirla donecegimi bilerek gidiyorum o testi yaptirmaya .artik yarin koca bi sifirla eve donunce bir 6 ay hic bisey yapmiycam biraz kendimle ilgileneyim diyorum. Su fazla kilolarimi veriyim sporumu yapiyim.vucudu yenileyip sonra deniycem .ilaclarin etkisinde bir kurtulayim artik .

Cokmu gelio insss yarin o muhtesem haberi aliriz ve sevniriz senn adina. Ilk denemenmiydi bu? Bende hemen dnmk istiyorum ama maddi acidan hazir deiliz o yuzden onumzdeki yil yazin filan yapablrm birdha. Hayrlsi olsn hakkmzda

Cokmu gelio insss yarin o muhtesem haberi aliriz ve sevniriz senn adina. Ilk denemenmiydi bu? Bende hemen dnmk istiyorum ama maddi acidan hazir deiliz o yuzden onumzdeki yil yazin filan yapablrm birdha. Hayrlsi olsn hakkmzda

Insallah canim .Yok canim ilk degil 3 asilama 2.tup bebek denemem bu .toplamda hepsi 1 1.5 sene icinde yaptigimiz seyler .benim donmuslarim var ama kendimi hazir hissedince yapmayi istiyorum.insallah tupbebege gerek kalmadin bebegini kucagina alirsin .rabbim o mutlulugu sana ve hepimize yasatir.herseyin hayirlisi canim.

Keşke bugün test yaptırabilseydin. Duruma göre doktorun iğne verebilirdi. İğne kesiyordu Kanı. Ama umutsuzluğa kapılma. Inşallah hakkında hayırlısı olur

Insallah canm ya keske benmde dondurmaya kalsaydi bnde yapardm ama malesef :'( ilki tutmadmi tuttuda dustu filanmi

canım herşeyin hayırlısı sıkma canını belki bu sefer farklıdır senin kaçıncı denemen oluyor ...

Dun
Keşke bugün test yaptırabilseydin. Duruma göre doktorun iğne verebilirdi. İğne kesiyordu Kanı. Ama umutsuzluğa kapılma. Inşallah hakkında hayırlısı olur

Dun doktorumla konustumda o pazartesi yapariz testi dedi . Oyuzden esimde izin vermiyo yapmama sadece bigun fazla uzuleceksin yoksada bosuna birgun fazladan uzme kendini diyor .

bnde de yok canım ama idrarda çıkmayabilir çıkmazsa üzülme olur mu? ihşallah güzel haberler alırız :)
Ben bastan kendmi hazrladm uzulmem heralde bilmemmi gecen gun zaten tutmadi die cok aglamstm su an tek dusuncem su tahlili yapalmda ne var ne yok gorup normal yasantimiza devam edlm fikrindeym. Bu kez olmasa yine denicem insallah hayrlsi bakalm o yuzden cok yipranmam heralde. On kere deneynler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…