Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Kızlar uzun süe girmedim, yazamadım. Ne yazacağımı bilemediğimden. Ocakta tejrar denemeyi düşünüyorum. Bu sırada pozitif alan arkadaşlarım hepinizi tebrik ediyorum. Negatif alanlara da kendimle birlikte sabır diliyoruk.Ben şoku yeni yeni atlatsam da arada yine zor zamanlar geçiriyorum. Allahım hepimize yardım etsin.

meraba kizlarr bende bebisleromi aldim brklemedeyim 3. gunumuzdeyiz bu 3. denemem 2 negatiften sonra umudumuzu kesmedik :) kimler nadil hecirdi gunlerini nelere dikkat ettiniz acaba
Canim benimde ikinci denemem bu sefer daha rahatim Allah ol derse oluyor yapilan hicbirseyin faydasi yok.
Tabiki is yerinden izin aldim dort gundur evdeyim yarin baslayacagim evdede dinlendim ve sadece hayirlisi icin dua ediyorum.
Sendende hayirli haberler aliriz insallah.

meraba kizlarr bende bebisleromi aldim brklemedeyim 3. gunumuzdeyiz bu 3. denemem 2 sonra umudumuzu kesmedik :) kimler nadil hecirdi gunlerini nelere dikkat ettiniz acaba
MERHABA Kesme tabii umudunu hiç kesme.Benimde ilk denemem tuttu mu tutmadı mı? sürekli böyleyim ilk zamanlar bu kadar değildide zaman geçmiyo artık.ben transferden sonra ilk 3 gün sancı çektm otururken kalkarken sancımda vardı ayağa kalkınca başım dönüyo ve midemde bulanıyordu ama 3 günden sonra kesildi bunlar bende ayaklandım.4. günden itibaren dışarı çıktım gezdim, sinemaya gittim falan zaten 3 gün yat en fazla demişti doktor tutunmaya yer arar diye sonra normal haytına dön dedi bnde öyle yaptım tabii dikkat ederek.

tabıkıde orası oyle cnm bız elımızden gelenı yapalımda kendımı suclamak ıstemem :) Allah buyuk o ol derse olur zaten :)

ohh ne guzell cnm dısarı gezmelerde yapoyosun ben korkarımm benımde bugun bas donmelerım olduu dıer ıkısınde hıc ollmamıstıı hayırlara gelsın ıns :) kucaklarımz dolsunn benı haberdar et sonuctann benım 8 aralık test gunum :)

meraba kizlarr bende bebisleromi aldim brklemedeyim 3. gunumuzdeyiz bu 3. denemem 2 negatiften sonra umudumuzu kesmedik :) kimler nadil hecirdi gunlerini nelere dikkat ettiniz acaba
Aynı durumdayız canım benimde 3. Denemem ve 3. Günüm kaçıncı gün embriyosu transfer edildi

evet evet özellikle şu crinone jel çok yaptı bana mide bulantısı baş dönmesi ve kas ağrısı sırtıma el süremedim onun yanetkilerinde yazıyodu hepsi okudum.başka belirti aramıyorum ben bi kere hamilelik atlattım kndiliğinden olmuştu onda 1,5 aydan sonra başlamıştı aramıyorum oyüzden.sadece sonucu öğrenmek için sabırsızlanıyo insan ister istemez.

aynen cnm jelmi kullanion sende :)

kizlar dier 2 denememde 3. gun embriyo transfer edildi tutmadi bu denememde 5. gin embriyosu oldu cok iyi oldugu icin oyle uygun gorduk dedi drum olur dedim 5. gun embriyosu tutma sansi daha yuksrkmis ne kadar dogru bilmiyorum :) hemsirem transferden sonra odama bilgi icin geldiginde seni gebe olarak sayiyoruz test gunu kandaki artisa bakcaz dedi aman allahim kulaklarima inanamadim heycanlandik esimle ne demek bu dedim guldu bol sebze meyve ye tatlidan uzak dur bebislerine ii bak dedi cok umutlandirdi akdine bi durum.olursa ne dicek acaba :) bide climara bant kullaniorum kullanan varmi tutunmaya yardimciymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…