Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Selam canim ben kullandim bandi rahim kalinlasmasina yardimci oluyor.birde seni uzmek istemem asla ama hemsirenin bu konusmasi bence cok yanlis ne demek seni hamile sayiyoruz.bizler bu yolda en ufak bi soz yada harekete umut baglarken keske seni bu kadar net umutlandirmasaymis.ama umarim cok guzel haberler alirsin insallah

Ben progestan tableti gunde 3 kez 2 ser tane vajinal kullaniyorum bir de progestan igne gün aşırı. Bant ya da jel kullanmiyorum.dr.larin tercihleri farklı farklı. Bu vajinal tableti kullanan var mi arkadaşlar. Bir kismi geri geliyor bir sure sonra. Bu normal mi.

Onuda kullandim canim.bende sormustum hemsireye geri geliyor akinti gibi demistim kalani yeter merak etme demisti

aynen dedigim gibi aksine bi durum olursa ne dicek acaba :/ ee sonuc aldinmi bantlardan

kizlar transfer sonrasi aksamlar hep sirt ustumu yattinz yatamiom ben sagima soluma donuom bisi olurmu :/

kizlar transfer sonrasi aksamlar hep sirt ustumu yattinz yatamiom ben sagima soluma donuom bisi olurmu :/
Ben hic surt ustu yatamam cok deli yatarm :) esim sormus bi sknti yok istedgin gbi yatablrsn demisler. Bu arada besinci gun embryosu arstrmalarma gore dha iyi sonuc verio ama bellide olmuyo ucuncu dordncu gun tutanda cok inss sennki tutar ve o mutlu haberi alirsniz hayrlsyla

oh cok ii ozaman :) orasi oylee ha 3 ha 5 Rabbim ol dedikten sonra :) senin durum ne cnm kacinci gun

oylemi cnm ii barii :) guzel sonuc alirsin ins neler yaptin ilk 3 gun ve sonrasi
Cnm bn genelde uzandimilk uc gun yda uzanik pozisyonda oturdum yayila yayila. Test i bnm dr 5. Gun embriyosu olmasina ragmn 14. Gun olan 6 aralikta istedi ilk bsta kesim erkn yaparim diodum ama suan artik oyle tirsiyorumki beklicm hftya ctsi yi. Cidden korkuyorum cnku dun 7. Gunumdu iste idrar testi yaptim ve negatif cikti hepten korkuyorum artik

Normal canim bende kullaniyorum ama ben gunde 3 kere 1 tane kullaniyorum baska birsey vermedi doktorum.

canim benim amin..oglumla yeterince ilgilenebilmem icin tek bebegimin olmasi lazim ki insallah oyle olur biliyorsun ilk ultrasonda iki kese gorundu...Rabbim bir tane saglikli hayirli versin baskada bisey istemem...seneye oglum ilk okula basliyacak evimin yolu yokus pusetle karda kista iki bebekle goturemem..tek olsa koyarim kanguruya onumde gotururum Allahim sen yardim et birakabilecegim kimsede yok binadakiler hep yabanci..insallah benimde seninki gibi tek olur sali gunu belli olucak artik..Rabbim sen buyuksun ...

Duamdasn ve hep aklmdasn rabbm yardmcn olsn salo gnu istedgn gbi hayrli haberi alirsn insallah rabbm yardmcn olsn oralarda yalnzsn die uzuluyorum

oh cok ii ozaman :) orasi oylee ha 3 ha 5 Rabbim ol dedikten sonra :) senin durum ne cnm kacinci gun
Bana ucuncu gun embryosu transfer edildi. 8. Gunum bgn. Yarin esime test aldrmayi dusunuyorum sali gnu sabahta yapmayi dusunuyorum bakalm hayrlsi. Bes yillik hasretm bitsn hayrlsyla artk

idrar testine ne kadar guven oluki cnm ogun belli.olcak olsaydi drun ogun gelneni isterdi daha sakin kendini buna inandirip uzmee cok arkadasim oyle testte negatif cikti diee kendini hirpaladii ama bebisleri onlarlaymisss :) berseyin hayirlisi cnm bizim kucagmz dolar ins .

Bana ucuncu gun embryosu transfer edildi. 8. Gunum bgn. Yarin esime test aldrmayi dusunuyorum sali gnu sabahta yapmayi dusunuyorum bakalm hayrlsi. Bes yillik hasretm bitsn hayrlsyla artk
az kalmis test gunune cnmm ins pozitiff olur bende arkandan gelirimm :) yapmak istiyosan yap cnm ama idrar testine guvenme sonuc ne cikarsa ciksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…