Ben kullanıyorum canım benim 3.gün embriyosu ve 2. Kalite doktorum %40 dedi ama gerisi Rabb'ime kalmış yeterki o ol desin Hakkımızda hayırlısı olsunkizlar dier 2 denememde 3. gun embriyo transfer edildi tutmadi bu denememde 5. gin embriyosu oldu cok iyi oldugu icin oyle uygun gorduk dedi drum olur dedim 5. gun embriyosu tutma sansi daha yuksrkmis ne kadar dogru bilmiyorum :) hemsirem transferden sonra odama bilgi icin geldiginde seni gebe olarak sayiyoruz test gunu kandaki artisa bakcaz dedi aman allahim kulaklarima inanamadim heycanlandik esimle ne demek bu dedim guldu bol sebze meyve ye tatlidan uzak dur bebislerine ii bak dedi cok umutlandirdi akdine bi durum.olursa ne dicek acaba :) bide climara bant kullaniorum kullanan varmi tutunmaya yardimciymis
Ama dha erken canm ya en azndan onncu gun filan yapsaydn testi uzme kndini insss sennledir yavrucaklarCnm bn genelde uzandimilk uc gun yda uzanik pozisyonda oturdum yayila yayila. Test i bnm dr 5. Gun embriyosu olmasina ragmn 14. Gun olan 6 aralikta istedi ilk bsta kesim erkn yaparim diodum ama suan artik oyle tirsiyorumki beklicm hftya ctsi yi. Cidden korkuyorum cnkudun 7. Gunumdu iste idrar testi yaptim ve negatif cikti hepten korkuyorum artik
Kızlar bnm 4. günüm ama kasıklarım çok ağrıyo bir de acayip bir uyku hali ve yorgunluk var. Bu uyku halini ilaçlar mı yapıyo gerçekten..
Ins cnm insallahAma dha erken canm ya en azndan onncu gun filan yapsaydn testi uzme kndini insss sennledir yavrucaklar
Aynı durumdayız canım benimde 3. Denemem ve 3. Günüm kaçıncı gün embriyosu transfer edildi
Malesef canim benimgecen cumaydi test gunum negatif ciktiaynen dedigim gibi aksine bi durum olursa ne dicek acaba :/ ee sonuc aldinmi bantlardan
Neden uzuyorsun kendni bole yapma. Bence bu bebek tutar ve daha mutlunolursun yuzun guler insallah.Kızlar dünden beri ev kalabalık yazamadım hiç
3. gün embriyosu transferi yaptık dün, 2 gündür cok da dinlendigimi söyleyemem
ablamlar vardı evde, eşimle aramızda tatsızlık oldu
2 gündür ağlıyorum
tutunacagı varsa da tutunmaz artık diye düşünüyorum
ben 3 saat hastanede yattıktan sonra cok da dinlenemedim, ağır kaldırmadım falan ama eğildim kalktım, yemek yaptım vs vs
herkes için hayırlısı ne ise o olsun..
ama umutsuz olursan olmazkiIcimde pek umut yok acikcasi. Hazrlklym hersye hayrlsiyla insss belkide cikar
Kizlar idrar testine guvenmeyin benim hep ikinci cizgi silikde olsa cikti ama kanda negatif.bu yuzden cikmadi diye uzulmein ve ypmayin erkenden daha cok stres oluyoruz o zaman.umutsuzluga dusuyo insan bekleyin canlar doktorun dedigi test gununuidrar testine ne kadar guven oluki cnm ogun belli.olcak olsaydi drun ogun gelneni isterdi daha sakin kendini buna inandirip uzmee cok arkadasim oyle testte negatif cikti diee kendini hirpaladii ama bebisleri onlarlaymisss :) berseyin hayirlisi cnm bizim kucagmz dolar ins .
aynen cnm dua ilee ins gerisi Rabbim bilir :)Ben kullanıyorum canım benim 3.gün embriyosu ve 2. Kalite doktorum %40 dedi ama gerisi Rabb'ime kalmış yeterki o ol desin Hakkımızda hayırlısı olsun
hayirlisi cnmm nasipte kismette ne varsa oMalesef canim benimgecen cumaydi test gunum negatif cikti
ahh cnm kiyaamam uzme sakin kendini bebegin suan seninle bende esimle cok tartisiyorum tedawi sirasinda ozellikleeKızlar dünden beri ev kalabalık yazamadım hiç
3. gün embriyosu transferi yaptık dün, 2 gündür cok da dinlendigimi söyleyemem
ablamlar vardı evde, eşimle aramızda tatsızlık oldu
2 gündür ağlıyorum
tutunacagı varsa da tutunmaz artık diye düşünüyorum
ben 3 saat hastanede yattıktan sonra cok da dinlenemedim, ağır kaldırmadım falan ama eğildim kalktım, yemek yaptım vs vs
herkes için hayırlısı ne ise o olsun..
bende oyleyimm cnmmbenimde 3.günüm.karışık bir ruh hali içindeyim
Allah kolaylk vrrsn canm hayrli haberlerle don insallahMerhaba kizlar,yarin doktora kontrole gidicem.dondurulmuslarla transferim olucak.yarin 11.gunum kontrole cagirmisti doktorum estrofem kullaniyorum suan sadece.bakalim belki transfer tarihi soler belkide bi iki kere daha kontrole cagiriri.insallah kontrolde bi aksilik cikmaz
Deilim ne yazikki zmannda umutlar beni mahvetti rabbime kalms bakalm neler gorcezama umutsuz olursan olmazkiumutlu.ol hamilyim de tadini cikar cnm suan bebeklermz bizimle
off ne bilim kendimi kandiriyorum.bende isteDeilim ne yazikki zmannda umutlar beni mahvetti rabbime kalms bakalm neler gorcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?