Ekim-Kasim 2014'te tüp bebek yaptiracak kimler var?

Ben kullanıyorum canım benim 3.gün embriyosu ve 2. Kalite doktorum %40 dedi ama gerisi Rabb'ime kalmış yeterki o ol desin Hakkımızda hayırlısı olsun

Ama dha erken canm ya en azndan onncu gun filan yapsaydn testi uzme kndini insss sennledir yavrucaklar

Kızlar dünden beri ev kalabalık yazamadım hiç
3. gün embriyosu transferi yaptık dün, 2 gündür cok da dinlendigimi söyleyemem
ablamlar vardı evde, eşimle aramızda tatsızlık oldu
2 gündür ağlıyorum
tutunacagı varsa da tutunmaz artık diye düşünüyorum

ben 3 saat hastanede yattıktan sonra cok da dinlenemedim, ağır kaldırmadım falan ama eğildim kalktım, yemek yaptım vs vs
herkes için hayırlısı ne ise o olsun..

Neden uzuyorsun kendni bole yapma. Bence bu bebek tutar ve daha mutlunolursun yuzun guler insallah.

Merhaba kizlar,yarin doktora kontrole gidicem.dondurulmuslarla transferim olucak.yarin 11.gunum kontrole cagirmisti doktorum estrofem kullaniyorum suan sadece.bakalim belki transfer tarihi soler belkide bi iki kere daha kontrole cagiriri.insallah kontrolde bi aksilik cikmaz

Kizlar idrar testine guvenmeyin benim hep ikinci cizgi silikde olsa cikti ama kanda negatif.bu yuzden cikmadi diye uzulmein ve ypmayin erkenden daha cok stres oluyoruz o zaman.umutsuzluga dusuyo insan bekleyin canlar doktorun dedigi test gununu

ahh cnm kiyaamam uzme sakin kendini bebegin suan seninle bende esimle cok tartisiyorum tedawi sirasinda ozelliklee

Allah kolaylk vrrsn canm hayrli haberlerle don insallah

Merhaba kizlar 26 yasindayim 4bucuk senelik evliyim. Ara ara kadinlar kulubune girer saatlerce yazilanlari okurum ama ilk defa yazma istegi duydum belkide bu sureci yalniz gecirmek durumunda oldugumdan.(esim disinda)Kisaca bahsetmem gerekirse 1 olumsuz asilamam, 1 cikolata kisti ameliyatim var ve suan mikroenjeksiyon tedavimin transfer sonrasi bekleme surecindeyim yani en zor kismi. 13 yumurtam toplandi 7si dollenmis ve dun sabah 1 tane 8 hucreli 3. Gun embriyom transfer edildi. Diger kaliteli olanlari da dondurduk. Hayirlisi olur insallah fakat 4 gundur vuruldugum progestan ignesi beni mahvediyor. Oturmakta yurumekte cok zorlaniyorum yuruyemiyorum bile dogru duzgun sizlerdede yasayan varmi bunu. Hepimize tez zamanda rabbim yaptiklarimizin karsiligini versin insallah

Ayni sorunu ben de yasadim, igne yerine crinone vajinal krem verdi doktor
embriyon cok guzel olusmus hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…