hayirli.olsun ins siki siki tutunur bebisin :) igne kullanmadim hic transferden sonraMerhaba kizlar 26 yasindayim 4bucuk senelik evliyim. Ara ara kadinlar kulubune girer saatlerce yazilanlari okurum ama ilk defa yazma istegi duydum belkide bu sureci yalniz gecirmek durumunda oldugumdan.(esim disinda)Kisaca bahsetmem gerekirse 1 olumsuz asilamam, 1 cikolata kisti ameliyatim var ve suan mikroenjeksiyon tedavimin transfer sonrasi bekleme surecindeyim yani en zor kismi. 13 yumurtam toplandi 7si dollenmis ve dun sabah 1 tane 8 hucreli 3. Gun embriyom transfer edildi. Diger kaliteli olanlari da dondurduk. Hayirlisi olur insallah fakat 4 gundur vuruldugum progestan ignesi beni mahvediyor. Oturmakta yurumekte cok zorlaniyorum yuruyemiyorum bile dogru duzgun sizlerdede yasayan varmi bunu. Hepimize tez zamanda rabbim yaptiklarimizin karsiligini versin insallah
Kızlar dünden beri ev kalabalık yazamadım hiç
3. gün embriyosu transferi yaptık dün, 2 gündür cok da dinlendigimi söyleyemem
ablamlar vardı evde, eşimle aramızda tatsızlık oldu
2 gündür ağlıyorum
tutunacagı varsa da tutunmaz artık diye düşünüyorum
ben 3 saat hastanede yattıktan sonra cok da dinlenemedim, ağır kaldırmadım falan ama eğildim kalktım, yemek yaptım vs vs
herkes için hayırlısı ne ise o olsun..
Hayrli ugurlu olsn insallah tutunur bebegin hayrlsyla. Aynen igneler acitio cok fazla gecmis olsnMerhaba kizlar 26 yasindayim 4bucuk senelik evliyim. Ara ara kadinlar kulubune girer saatlerce yazilanlari okurum ama ilk defa yazma istegi duydum belkide bu sureci yalniz gecirmek durumunda oldugumdan.(esim disinda)Kisaca bahsetmem gerekirse 1 olumsuz asilamam, 1 cikolata kisti ameliyatim var ve suan mikroenjeksiyon tedavimin transfer sonrasi bekleme surecindeyim yani en zor kismi. 13 yumurtam toplandi 7si dollenmis ve dun sabah 1 tane 8 hucreli 3. Gun embriyom transfer edildi. Diger kaliteli olanlari da dondurduk. Hayirlisi olur insallah fakat 4 gundur vuruldugum progestan ignesi beni mahvediyor. Oturmakta yurumekte cok zorlaniyorum yuruyemiyorum bile dogru duzgun sizlerdede yasayan varmi bunu. Hepimize tez zamanda rabbim yaptiklarimizin karsiligini versin insallah
Uzme lutfen kendini olabildiğince guzel seylerr dusun .moral cok onemli stres sinir yalma canim.demesi kolay diycek az in ama sen yinede dikkat et ne olacagi hic belli olmaz belkide zsana tutunur bebegin .bebeğinin hayalini kur cani m
Kızlar dünden beri ev kalabalık yazamadım hiç
3. gün embriyosu transferi yaptık dün, 2 gündür cok da dinlendigimi söyleyemem
ablamlar vardı evde, eşimle aramızda tatsızlık oldu
2 gündür ağlıyorum
tutunacagı varsa da tutunmaz artık diye düşünüyorum
ben 3 saat hastanede yattıktan sonra cok da dinlenemedim, ağır kaldırmadım falan ama eğildim kalktım, yemek yaptım vs vs
herkes için hayırlısı ne ise o olsun..
Üzülme canım Rabbimiz nasip ederse zaten olur seni çok iyi anlıyorum eşler malesef bir iki günden sonra zorlarina gidiyor yardimci olmak bende bugün yemek yapmaya başladim dua et bol bolbbebeğin seni sıkı sıkı sarsin inşallah
senin kaçıncı gü,nün canım.
Üzülme canım Rabbimiz nasip ederse zaten olur seni çok iyi anlıyorum eşler malesef bir iki günden sonra zorlarina gidiyor yardimci olmak bende bugün yemek yapmaya başladim dua et bol bolbbebeğin seni sıkı sıkı sarsin inşallah
Ablan esinemi dediBir iki gunden sonra bile degil yaaa, ablam yemek yaparken sofra kuralim masa ortusunu cikarir misin dedim, ben cok yorgunum, usagin miyim senin dedi.
iste o an ben niye bunca eziyete katlandim, elek gibi oldum ignelerden, transfer gunu bi masa ortusu cikar dedim diye isittigim lafa bak
yarin bebek dogunca gece gunduz kim destek olacak bana? Gercekten herkes bu surecte yipraniyor ama cok kirildim cooook..
Hayir ablam yemek hazirlarken biz de masayi kuralim diye esime dedim, esim bene dedi usagin miyim diyeAblan esinemi dedi
Uzuldm ya peki smdi herseyi o yapmiyomu zatn nie ole dio alismasi lazm keyfiyen olan bir drum deil dikkat etmek lazm yniHayir ablam yemek hazirlarken biz de masayi kuralim diye esime dedim, esim bene dedi usagin miyim diye
Canim hepimizde var bu durum inan.aman dikkat et aman sunu yapma demeyi biliyorlar ama yardim ve anlayisa gelince yok.benim esim kac kere transfer gununde benimle tartisip bem istemiyorum bebek vazgectim dedi bana.aglaya aglaya gittim transfere.bide onlarin acisindan dusunuyorum da biz burada bile konusarak rahatliyorux yeri geliyo aglayip sizliyoruz ama erkekler ne yapsin kime anlatip paylassin.bugun sabah esimi aglarken yakaladim sessiz sessiz icim acidi.zor bir surec arkadaslar bu bebekler icin nelere katlaniyoruz onlarin davranisina aldiris etmiycez.gorumcem bana dediki salla herseyi asil olan sensin herseyden once sen huzurlu olmak zorundasin ve kendini mutlu eden seyleri yapacaksin dedi.ve evet yaa dogru dedim bem neler cekiyorum igne ilac bumdan sonra onemli olan bebegim ben bu yola bas koydum diyorum ve takmiyorum artikBir iki gunden sonra bile degil yaaa, ablam yemek yaparken sofra kuralim masa ortusunu cikarir misin dedim, ben cok yorgunum, usagin miyim senin dedi.
iste o an ben niye bunca eziyete katlandim, elek gibi oldum ignelerden, transfer gunu bi masa ortusu cikar dedim diye isittigim lafa bak
yarin bebek dogunca gece gunduz kim destek olacak bana? Gercekten herkes bu surecte yipraniyor ama cok kirildim cooook..
Mrb benimde 2 tane dollendi ikisinide carsamba gunu dondurdular vucudum biraz kendini topladiktan sonra yani onumuzdeki ay transfer edicekler ben cok antibiyotik aldim enfeksyon riski vardi gecen seneki denememizde yumurta toplama isleminde enfeksyon kaptim ve oylece transfer yapildi bebek tutmustu fakat ameliyat oldum gebeligide sonlandirdilar sizin neyiniz var hemen transfer olmadi dondurulduu
Ben esine cok uzuldum :'( kiyamam erkeklere cok uzuluyorum biz dertlesioz rhatlioz ama onlar. Allah nasip etsn onlara babaligida yuzleri gercekten gulsun artk :'(Canim hepimizde var bu durum inan.aman dikkat et aman sunu yapma demeyi biliyorlar ama yardim ve anlayisa gelince yok.benim esim kac kere transfer gununde benimle tartisip bem istemiyorum bebek vazgectim dedi bana.aglaya aglaya gittim transfere.bide onlarin acisindan dusunuyorum da biz burada bile konusarak rahatliyorux yeri geliyo aglayip sizliyoruz ama erkekler ne yapsin kime anlatip paylassin.bugun sabah esimi aglarken yakaladim sessiz sessiz icim acidi.zor bir surec arkadaslar bu bebekler icin nelere katlaniyoruz onlarin davranisina aldiris etmiycez.gorumcem bana dediki salla herseyi asil olan sensin herseyden once sen huzurlu olmak zorundasin ve kendini mutlu eden seyleri yapacaksin dedi.ve evet yaa dogru dedim bem neler cekiyorum igne ilac bumdan sonra onemli olan bebegim ben bu yola bas koydum diyorum ve takmiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?